Prima reacţie a Simonei Halep, după calificarea în optimi la Australian Open: „La acest nivel, fiecare meci este greu”

Simona Halep a trecut uşor de Yulia Putintseva la Australian Open şi intră în a doua săptămână a turneului de Mare Şlem. După meci, sportiva noastră a oferit şi prima reacţie.

501 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a Simonei Halep, după calificarea în optimi la Australian Open: „La acest nivel, fiecare meci este greu”

Sursa: Profimedia Images

„Este o victorie frumoasă, nu a fost uşor de obţinut. 2019 a fost un an excelent, cu victorie la Wimbledon. Dar acum e altceva, sunt fericită că sunt în a doua săptămână. Nu mă uit la alte jucătoare, şi la ce surprize apar. La acest nivel fiecare meci este greu, trebuie să fii mereu sută la sută.

În trecut eram obsedată de tenis, mă uitam tot timpul. Acum am învăţat să mă relaxez în zilele libere. Viaţa e frumoasă. Nu pot să spun cum mă deconectez, dar nu e nimic special. A fost frumos să joc în faţa acestui public, mă simt grozav în Australia”, a declarat Simona Halep.

Pentru victoria din turul 3 şi calificarea în optimile de finală, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 207.000 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici