Simona Halep a făcut publică suma donată dupa incendiile din Australia. Sportiva nu a vrut iniţial să dezvăluie cât a donat

Simona Halep s-a oprit în semifinale la Australian Open. Halep a promis înaintea turneului că va dona 200 de euro de fiecare dată când îl enervează pe antrenorul Darren Cahill pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia.

5311 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a făcut publică suma donată dupa incendiile din Australia. Sportiva nu a vrut iniţial să dezvăluie cât a donat

Simona Halep a făcut publică suma donată dupa incendiile din Australia. Halep nu a vrut iniţial să dezvăluie cât a donat

Deşi iniţial nu a dorit să facă publică suma pe care a donat-o, Halep a făcut totuşi anunţul oficial. Românca a donat 20.000 de dolari.

"Sunt fericită să vă anunţ că am donat suma de 20.000 de dolari pentru incendiile de vegetaţie din Australia. O să mă port exemplar de acum înainte, promit, Darren!", a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul său de Twitter.

Halep, eliminată în semifinale la Australian Open, va merge în Dubai pentru următorul turneu din acest an. Va urma apoi turneul de la Doha.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici