Simona Halep a fost amendată cu 4.000 de dolari pentru gestul din semifinala de la A.O.

Simona Halep a fost amendată de organizatorii de la Australian Open cu 4.000 de dolari, din cauza incidentului din timpul semifinalei cu Garbine Muguruza. Românca a dat de pământ cu racheta, după primul set, pe care l-a pierdut în tie-beak.

3890 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost amendată cu 4.000 de dolari pentru gestul din semifinala de la A.O.

Simona Halep a fost amendată cu 4.000 de dolari pentru gestul din semifinala de la A.O.

De-a lungul timpului, organizatorii turneelor WTA şi a celor de Mare Şlem au mărit amenzile pentru astfel de gesturi, considerând că aduc o imagine urâtă tenisului, din perspectiva suporterilor. Simona Halep a fost eliminată în penultimul act la Australian Open, după ce a pierdut în faţa lui Garbine Muguruza, cu 6(8)-7, 5-7. Ea a urcat, totuşi, pe locul doi mondial în ierarhia WTA actualizată luni. Sofia Kenin, campioană la Australian Open 2020, a reuşit un salt remarcabil, ajungând până pe poziţia a şaptea.

Deşi mai sunt câteva luni până la următorul Mare Şlem al anului, Simona Halep este principala favorită a caselor de pariuri la câştigarea turneului de la Roland Garros, în momentul de faţă.

Cota ei variază între 4 şi 6, potrivit oddschecker.com. Următoarea în ierarhie se situează Ashleigh Barty, cu cote între 7 şi 10. Pe locul 3, la egalitate, sunt Serena Williams, Bianca Andreescu şi Garbine Muguruza, cu cote între 8 şi 12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici