Un fost antrenor al Simonei Halep nu îi dă prea multe şanse româncei împotriva lui Elise Mertens: „Va avea mari probleme”

Thierry Van Cleemput, antrenorul care a lucrat alături de Simona Halep pentru o scurtă perioadă în 2019, crede că Elise Mertens se va impune în faţa româncei, în optimile de finală de la Australian Open.

2088 afișări
Imaginea articolului Un fost antrenor al Simonei Halep nu îi dă prea multe şanse româncei împotriva lui Elise Mertens: „Va avea mari probleme”

Sursa FOTO: Profimedia

Belgianul care i-a mai antrenat pe David Goffin, Oliver Rochus şi Steve Darcis a fost intervievat de publicaţia Le Soir, despre meciul pe care Simona Halep îl va susţine împotriva lui Elise Mertens; crede că sportiva din Belgia o poate învinge pe româncă.

”Dacă Elise Mertens va oferi mâine tenisul său cu care ne-a obişnuit, Simona Halep va avea mari probleme în a obţine calificarea.”, a spus Thierry Van Cleemput, antrenor care a lucrat cu Simona Halep până la turneul de la Doha din 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici