Hummer concurează Cybertruck-ul lui Musk

  • Primul SUV electric de la Hummer este gata de lansare
  • Va avea 1.000 cai putere şi atinge suta în doar 3 secunde
  • LeBron James prezintă în reclamă un SUV şi o camionetă
2559 afișări
Imaginea articolului Hummer concurează Cybertruck-ul lui Musk

Hummer concurează Cybertruck-ul lui Musk bFOTO Detroit Press

Probabil că nu ţi-ai cumpărat un Hummer datorită consumului enorm, din cauza taxelor şi a dimensiunii. Anul acesta, s-ar putea să te intereseze unul, pentru că cei de la GMC au anunţat un Hummer electric cu zero emisii, rapid şi mai mic. 

Compania te anunţă pe site-ul oficial că te va impresiona cu un „super-truck” care te va conecta cu natura, printr-o simplă detaşare a plafonului.

Oare reprezintă competiţia directă pentru modelul Cyber-Truck de la Tesla? Vei afla în curând, pentru că noul vehicul electric va fi lansat toamna aceasta. Iar dacă vrei să il ai în garaj, va trebui să aştepţi până în 2021.

LeBron James, un basketbalist de top, îţi spune în reclama de pe site că vei avea de ales dintre două modele electrice: un SUV şi o camionetă.


Pe oricare l-ai alege, ambele dezvoltă 1000 de cai putere, pe care îi vei folosi să atingi suta de km în doar 3 secunde.

Hummer-ul va fi mai mic decât CyberTruck-ul de la Tesla şi mai mare decât Ford Bronco lansat recent de GMC.
Noul vehiul electric va fi lansat toamna aceasta şi va intra în producţie începând cu 2021.

Adevăraţii revoluţionari sunt cei care schimbă jocul pentru totdeauna. Să înţelegi puterea - niciodată nu va fi suficient. Dezvoltă, imaginează-ţi, să vezi lumea aşa cum nu este, ci cum ar fi - aşa este realizată măreţia. Aşa schimbi lumea”, spune LeBron James. 

 

  • „Au pus această siluetă în reclama pentru camionetă. Aceasta are o formă interesantă. Este asemănătoare lui Cyber Truck”, mai spune sportivul. 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici