MAI a eliberat primul număr de înmatriculare verde. Cine îl poate afişa

Luni a fost eliberat primul număr de înmatriculare verde, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne. De astfel de numere pot beneficia de luni cele 17.000 de vehicule electrice înmatriculate în România.

5005 afișări
Imaginea articolului MAI a eliberat primul număr de înmatriculare verde. Cine îl poate afişa

MAI a eliberat primul număr de înmatriculare verde. Cine îl poate afişa

„Acesta este primul număr de înmatriculare verde eliberat. De ce verde? Fiindcă poţi face diferenţa! Protejează şi tu mediul înconjurător! Vă reamintim că de astăzi, cele 17.000 de vehicule electrice înmatriculate în România, pot beneficia de numere de culoare verde”, au anunţat luni, pe Facebook, reprezentanţii MAI.

Conform acestora, în cazul maşinilor deja înmatriculate care respectă criteriile de acordare a „numerelor verzi”, acestea vor putea fi preschimbate, la cerere, începând de luni.

Reprezentanţii MAI spun că prin introducerea numerelor de înmatriculare de culoare verde pentru maşinile nepoluante se doreşte creşterea vizibilităţii acestor tipuri de vehicule şi încurajarea celorlalţi participanţi la trafic să opteze pentru astfel de mijloace de transport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici