Toyota: Toate automobilele vândute în 2035 în Europa vor fi modele cu emisii zero

  • Automobilele vândute în 2035 de Toyota în Europa vor fi modele cu emisii zero
  • Până în 2030, cel puţin jumătate din gama de modele Toyota vor fi modele cu emisii zero
  • Toyota lansează o serie de maşini electrice pe piaţă pentru a respecta reglementările mai stricte privind emisiile poluante
468 afișări
Imaginea articolului Toyota: Toate automobilele vândute în 2035 în Europa vor fi modele cu emisii zero

Sursa foto: Mediafaxfoto

Toyota Motor Corp a anunţat că toate autovehicule noi pe care le va vinde în Europa Occidentală vor fi modele cu emisii zero, până în 2035, în timp ce cel mai mare producător auto din lume va respecta normele mai stricte de poluare introduse în regiune.

Până în 2030, cel puţin jumătate din gama de modele Toyota vor fi modele cu emisii zero, inclusiv vehicule electrice (EV) şi vehicule care funcţionează pe bază de celule cu hidrogen, a precizat constructorul auto.

Toyota, la fel ca şi alţi producători auto, lansează o serie de maşini electrice pe piaţă pentru a respecta reglementările mai stricte privind emisiile poluante introduse pe o serie de pieţe auto importante precum cea din Europa Occidentală.

Însă, spre deosebire de alte companii, Toyota nu s-a angajat să renunţe complet la autoturismele care funcţionează pe benzină, argumentând că unele regiuni nu sunt încă pregătite pentru trecerea la vehiculele electrice sau la alte tehnologii alternative de propulsie.

Toyota a declarat că vânzările de vehicule electrificate, precum cele pe baterie sau vehiculele hibride, o vor ajuta să îşi extindă vânzările de vehicule în Europa până la aproximativ 1,3 milioane de unităţi în 2022, de la 1,07 milioane unităţi în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici