HOROSCOP 11 septembrie 2019: O zi armonioasă şi plină de surprize pentru zodiile de Aer şi Foc

Luna din Vărsător îi trasează astăzi un aspect armonios de sextil lui Jupiter din Săgetător, semn că toate zodiile, dar mai ales cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) şi Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) au parte astăzi de o doză suplimentară de originalitate şi neprevăzut.

5003 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 septembrie 2019: O zi armonioasă şi plină de surprize pentru zodiile de Aer şi Foc

HOROSCOP 11 septembrie 2019

Berbec

Ziua de miercuri este una potrivită pentru a te concentra pe planurile tale de viitor şi pe proiectele de grup în care eşti implicat(ă). Prin intermediul unor prieteni sau oameni de bine, ai posibilitatea să înlesneşti unele procese birocratice care altfel te-ar fi costat mult timp. În felul acesta, s-ar putea să obţii unele aprobări mai repede decât te-ai fi aşteptat. În plus, ţi se oferă sfaturi preţioase despre cum anume ţi-ai putea pune în practică strategiile. Tot ceea ce trebuie să faci este să te arăţi dispus(ă) să primeşti sfaturi dar şi critici. Doar în felul acesta poţi evolua.

Taur

Balanţa forţelor de la serviciu pare să fie în stare de echilibru astăzi, mai ales dacă lucrezi în cadrul unui parteneriat sau ai avut de-a face cu tensiuni în raport cu şefii. Nu ţi se pare că se abuzează de atitudinea ta implicată şi profesionistă, în sensul că nu ţi se aruncă în spate sarcinile colegilor, fără a te bucura de răsplata şi admiraţia care ţi-ar reveni de drept de pe urma finalizării lor. În cazu-n care lucrezi cu oamenii, se arată oportunitatea unei colaborări cu o figură marcantă din domeniul tău de activitate. Sau poate atragi un client important.

Gemeni

Descoperi în persoanele cu care interacţionezi astăzi persoane care gândesc similar ţie. Poate că idealurile şi visurile voastre nu coincid, dar vă ghidaţi după principii şi valori asemănătoare, ceea ce vă ajută să vă ajustaţi obiectivele în aşa manieră încât să trageţi la aceeaşi căruţă şi să ajungeţi cu toţii acolo unde vă doriţi. Puneţi-vă mintea la contribuţie şi încercaţi să construiţi un plan de acţiune. Două sau trei minţi funcţionează mai bine decât una singură, iar brainstorming-ul vostru vă poate duce foarte departe. Chiar dacă perspectivele voastre diferă, în definitv aveţi un sistem de referinţă care preţuieşte aceleaşi lucruri.

Rac

Se anunţă o zi în care trebuie să dai dovadă de productivitate şi perseverenţă la locul de muncă. Răspunderea care îţi atârnă de umeri este destul de mare, iar aşteptările direct proporţionale. S-ar putea să trebuiască să te încadrezi într-un termen-limită redus, ceea ce îţi face treaba cu atât mai dificilă. Vestea bună este că nu îţi lipsesc nici randamentul, dar nici ambiţia să faci faţă acestei provocări, iar dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea să te califici pentru o primă sau un bonus substanţial. Foloseşte-te de această oportunitate ca să-ţi consolidezi bugetul şi renumele de profesionist în domeniu.

Leu

În cazul tău, dragostea pluteşte în aer astăzi. Indiferent dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie consacrată, te întâlneşti cu cineva nou sau te afli în căutarea jumătăţii, cert este că astrele sunt de partea ta şi îţi animă viaţa sentimentală. În cazul celor cu cupluri de durată, ele reînvie spontaneitatea între parteneri. Dacă te vezi cu cineva sau aştepţi să fii abordat(ă), s-ar putea ca cineva special să-şi găsească curajul să te curteze. Efectele bune se simt şi în relaţia cu copiii, cu care pari să te înţelegi mai bine. Dacă îţi doreşti să îţi măreşti familia, pot apărea veşti bune.

Fecioară

Ziua de azi este una perfectă pentru a te concentra mai mult pe chestiunile casnice. Chiar dacă timpul liber de care dispui după programul de la serviciu nu este unul foarte generos, pare că reuşeşti să te achiţi fără prea multe eforturi de treburile gospodăreşti de pe agenda mijlocului de săptămână. Nu este exclus să primeşti o mână de ajutor din partea celor dragi, care înţeleg că eşti determinat(ă) să le iei o mare greutate de pe umeri. Dacă o rudă apropiată s-a confruntat cu o problemă de sănătatea, miercurea aceasta poate veni la pachet cu o ameliorare mult dorită.

Balanţă

Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru dup-amiaza sau seara acestei zile, ideal ar fi să te gândeşti la ceva care îl implică pe partener, copiii sau chiar pe toţi cei dragi. O ieşire în oraş şi o activitate care aduce laolaltă preocupările voastre comune face ca acest mijloc de săptămână să iasă cu totul din tipar şi să fie cu adevărat memorabil. În cazul în care eşti single, nu înseamnă că trebuie să stai în casă. Şi dacă faci ceva de unul(a) singur(ă) poţi să fii abordat(ă) de cineva interesant. Trebuie doar să fii dispus(ă) să cunoşti oameni noi.

Scorpion

În cazul anumitor nativi(e) ai(le) acestui semn, mijlocul de săptămână vine la pachet cu unele investiţii în spaţiul locativ, care vizează fie construcţia, fie amenajarea sau redecorarea casei. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile par să meargă aşa cum le-ai plănuit. Alţi(te) nativi(e) pot primi un sprijin financiar din partea unui membru al familiei sau se bucură ei(le) înşişi(sele) că le pot fi alături celor dragi cu un mic ajutor bănesc. Se poate spune aşadar că te aşteaptă o zi de miercuri în care simţi că îţi aduci aportul în gospodărie sau în traversarea unor probleme de familie.

Săgetător

Aspectele astrale de astăzi îţi potenţează prezenţa de spirit şi capacitatea de expresie. Nu este de mirare aşadar că performezi la înălţime în toate contextele sociale care presupun să iei contactul cu alte persoane, fie din raţiuni profesionale sau personale. Reuşeşti să câştigi pe oricine foarte uşor pentru că vorbeşti fără prea mult efort pe limba lor. Te faci ascultat(ă), încurajezi la dialog şi laşi impresia unui om cu care se comunică fără greutate. Poţi lega astăzi relaţii care se vor dovedi lucrative şi foarte educative, mai ales în ceea ce priveşte atingerea potenţialului tău de dezvoltare personală şi profesională.

Capricorn

Eşti un/o răsfăţat(ă) a providenţei astăzi. Mai exact, dacă se întâmplă să te confrunţi cu probleme, de natură financiară mai ales, s-ar putea ca ele să se rezolve ca prin minune, fără să faci deloc eforturi. Cineva se trezeşte să îţi restituie un împrumut acordat mai demult sau afli că ai citit suma de pe o factură, de exemplu, ca fiind mai mare decât scrie de fapt. În orice caz, cert este că scapi prin gaura acului de unele provocări băneşti pe care ai fi crezut că nu le vei putea traversa cu bugetul intact. Caută să cultivi această mentalitate.

Vărsător

Astăzi este una dintre acele zile în care te concentrezi exclusiv pe viitor. În felul acesta, observi cele mai bune oportunităţi de networking, de a dezvolta proiecte fezabile şi a pune la punct planuri de viitor de mare perspectivă. Caută să te aliezi cu oameni de încredere, de la care ai ce învăţa şi care cred în capacitatea ta de a-ţi transforma visurile în realitate. Ei îţi vor fi aproape nu numai prin intermediul experienţei pe care o au, ci şi printr-un sprijin financiar în situaţiile-n care valoarea investiţiilor depăşeşte cifrele la care te-ai gândit iniţial. Ai încredere în ei.

Peşti

Şi tu te numeri printre norocoşii(sele) Zodiacului de miercurea aceasta. O personă de bine pare să îţi fi pus o vorbă bună la şefi ori poate că te-a propus pentru o sarcină de serviciu care îţi permite să te afirmi şi să mai pui o cărămidă la consolidarea/ înălţarea statutului tău profesional. S-ar putea să nu afli niciodată cine a fost acel cineva, dar încearcă să îl/o faci mândru(ă) de tine profitând la maximum de această oportunitate de a te dezvolta. E drept că responsabilitatea e mare, dar dacă dai dovadă de profesionalism şi ambiţie, nimic nu este prea greu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici