HOROSCOP, 14 august 2019: Veşti bune şi oportunităţi inedite în plan profesional pentru semnele de Foc

Luna din Vărsător îi trimite astăzi un aspect tensionat de careu lui Uranus retrograd din Taur, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) s-ar putea confrunta cu unele provocări în plan financiar, la serviciu sau în familie. Semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) primesc însă veşti bune graţie conjuncţiei Soarelui cu Venus din Leu, care le aduce oportunităţi de afirmare în plan social şi profesional.

4713 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 14 august 2019: Veşti bune şi oportunităţi inedite în plan profesional pentru semnele de Foc

HOROSCOP, 14 august 2019

Berbec

Astrele te îndeamnă astăzi să-ţi găseşti mai mult timp pentru hobby-uri şi să petreci mai mult timp de calitate cu familia. Concentrându-ţi mai mult atenţia asupra lor, ai putea fi tentat(ă) să faci unele cheltuieli întru satisfacerea unor dorinţe personale sau a unor hatâruri ale partenerului sau copiilor. În consecinţă, s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Cercetează piaţa mai atent pentru că s-ar putea să găseşti o ofertă mai avantajoasă în altă parte. De asemenea, această zi nu este una potrivită nici pentru speculaţii financiare, care riscă să nu-ţi aducă profiturile la care ai sperat la început.

Taur

Cineva din familie face astăzi din ţânţar armăsar sau poate încearcă să tragă focul la oala sa, iar această atitudine te deranjează destul de tine. Nu eşti genul de persoană care îşi iese din fire prea uşor, dar când se întrece o limită, nu eziţi să spui lucrurilor pe nume. S-ar putea ca unul dintre membrii familiei să te aducă fix într-o astfel de stare azi. Poate că dacă i-ai explica într-un mod calm şi temperat că exagerează sau că nu are în vedere binele vostru al tuturor, ar înţelege mai bine că abordarea sa a devenit cam prea deplasată.

Gemeni

Nu pari să fii astăzi în cele mai bune toane. S-ar putea nici să nu-ţi dai seama care este motivul indispoziţiei tale; s-ar putea să aibă legătură cu unele frustrări şi nemulţumiri care, pe fondul aspectelor formate azi, ies din subteranul conştientului şi se manifestă mai puternic decât de obicei. Vestea bună este că nu te controlează totuşi. Performezi la înălţime în cadrul şedinţelor, interviurilor, întrevederilor şi negocierilor, semn că nu le laşi să-şi pună amprenta asupra modului în care se derulează discuţiile importante pe care le porţi astăzi. Nu le ignora atunci când eşti tu cu tine în intimitate.

Rac

Pe unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn le-ar putea frământa astăzi gândul că unele proiecte sau planuri pe care şi le-au făcut nu vor evolua întocmai cum s-au aşteptat. Sau poate şi-au pus speranţa într-un ajutor material din partea unui sponsor şi se tem că acesta va întârzia să apară, periclitându-le nişte aranjamente bine ticluite. În cazul altora, poate fi vorba despre pierderi financiare rezultate de pe urma unor iniţiative care nu s-au dovedit a fi cele mai fezabile sau care ar fi necesitat rafinare înainte de a fi implementate. Norocul face că se ivesc oportunităţi băneşti ce-i repun pe picioare.

Leu

Conjuncţia Soarelui cu Venus din semnul naşterii tale îţi oferă astăzi oportunitatea să te afirmi şi să ieşi la înaintare, dar ai mare grijă cum gestionezi această energie. Există riscul să o faci în detrimentul partenerului de viaţă şi/ sau afaceri, arogându-ţi dreptul să ai ultimul cuvânt în chestiuni care nu te vizează numai pe tine. Sau poate aveţi cu toţii personalităţi foarte puternice, care pe fondul acesta astral riscă să ducă lupte aprige pentru putere. În oricare dintre ipostaze te-ai găsi, cert este că trebuie să te moderezi în ceea ce priveşte anumite aspecte. Altfel, se ajunge la conflicte.

Fecioară

Aspectele astrale curente aţintesc reflectoarele asupra ta, iar azi este una dintre acele zile în care gestionezi mai greu atenţia. Unde mai pui că ţi s-au delegat şi o serie de sarcini profesionale destul de greoaie, semn că toată lumea este interesată să vadă cum anume le vei face faţă. Vestea bună este că aceleaşi configuraţii cosmice îţi activează perfecţionismul şi nu-ţi permit să livrezi rezultate sub aşteptări. Ce-i drept, nu te aşteaptă o zi prea uşoară, dar la final vei fi mândru(ă) de ceea ce ai reuşit să realizezi, iar răsplata eforturilor depuse va fi pe măsura produsului lor.

Balanţă

Pe plan personal, pare că ai nişte dubii cu privire la modul în care evoluează lucrurile între tine şi persoana iubită. Poate că îl suspectezi de anumite lucruri şi acest lucru te face să te comporţi altfel decât ar fi de dorit. În loc să-ţi faci griji şi să-ţi schimbi comportamentul, ceea ce va fi greu de trecut cu vederea pentru partener, mai bine îi vorbeşti despre îngrijorările tale. S-ar putea să fi interpretat greşit o anumită situaţie. Vestea bună este că-ţi merge bine în ceea ce priveşte anumite planuri de viitor sau proiecte de grup. Se înregistrează progrese importante.

Scorpion

Ziua de astăzi se prefigurează a fi una extrem de norocoasă în plan profesional: ţi se oferă oportunităţi să te faci remarcat(ă), să cultivi relaţia cu superiorii şi să laşi o tuşă personală mai pregnantă pe ceea ce realizezi. În felul acesta, îţi creşte nivelul de vizibilitate şi s-ar putea să nu dureze mult până când primeşti promisiunea fermă a unei promovări. Partenerul, în schimb, se arată destul de deranjat de modul în care gestionezi lucrurile acasă. Din pricina faptului că te concentrezi pe carieră, nu mai dispui de atât de mult timp pentru cele ce se întâmplă în familie.

Săgetător

S-ar putea ca socoteala de acasă în ceea ce priveşte anumite chestiuni profesionale să nu se potrivească cu cea din târg. Constaţi poate că unele tehnici de lucru nu funcţionează aşa cum ţi-ai imaginat, că nu te poţi baza întru-totul pe colegii de muncă sau că nu înţeleg prea bine cum intenţionezi să abordezi o sarcină de muncă. Norocul face însă ca astrele să te sprijine moral în astfel de situaţii: nu durează mult până când concepi un plan salvator, care te ajută să ieşi din încurcătură şi să livrezi rezultatele pe care ţi le-ai propus fără prea mari probleme.

Capricorn

Este posibil ca astăzi să te lansezi în nişte cheltuieli pe care le-ai fi putut evita pe unele lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Dacă pleci la cumpărături, pune-ţi în minte să te limitezi la articolele de pe listă şi nu exagera cu cele care nu reprezintă o prioritate. Pe de altă parte, vin oportunităţi financiare în asociere cu alte persoane. S-ar putea ca tu ori partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri să depistaţi un sector în care aţi putea investi o parte din resursele pe care le-aţi pus deoparte. Consultaţi-vă temeinic înainte de a decide ceva.

Vărsător

Faptul că cei dragi se arată refractari la unele lucruri care v-ar face tuturora bine te aduce astăzi la capătul răbdării şi nu este de mirare că atmosfera de acasă se tensionează vizibil. Poate că dacă ai încerca să-ţi modulezi discursul astfel încât să-l priceapă mai bine ai reuşi să te faci înţeles(asă) şi să le deschizi orizonturile. Partenerul te susţine în schimb, iar aceasta te ajută să adopţi atitudinea potrivită în raport cu membrii familiei care nu văd lucrurile la fel ca tine. Împreună puteţi face front comun, iar acolo unde sunt doi, puterea de convingere e mai mare.

Peşti

Nu da prea multă crezare zvonurilor care circulă în perioada aceasta. Ele riscă să te afecteze nu doar la nivel moral, ci şi în materie de performanţe la serviciu, unde îţi piere cheful şi răbdarea să depui eforturile pe care le faci în mod obişnuit pentru a livra cele mai bune rezultate. Ar fi păcat să te laşi demoralizat(ă) de unele veşti despre care nici măcar nu ştii dacă chiar sunt reale. Pe fondul aspectelor astrale de azi, dispui de un nivel crescut de productivitate pe care nu ar trebui să-l iroseşti făcându-ţi scenarii care pot să nu fie adevărate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici