HOROSCOP 14 martie 2019: Zodia pentru care toate par să meargă astăzi ca unse la serviciu

HOROSCOP, joi, 14 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Pentru Lei, la serviciu, toate par să meargă ca unse astăzi, 14 martie 2019, dar din punct de vedere emoţional, astrele le pregătesc multe provocări.

5333 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 martie 2019: Zodia pentru care toate par să meargă astăzi ca unse la serviciu

HOROSCOP zilnic. Horoscop 13 martie: Zodia care este veselă şi carismatică astăzi, nu doar în rândul admiratorilor, ci şi la locul de muncă

Horoscop Berbec

Dacă ai programat pe azi întâlniri importante, negocieri şi discuţii care pot influenţa bunul mers al unor proiecte, indicat este să-ţi faci bine temele înainte de a te prezenta în faţa interlocutorilor tăi. Dacă te bazezi doar pe abilitatea ta de a improviza, s-ar putea să rămâi destul de dezamăgit(ă) de prestaţia ta astăzi. Nu se recomandă nici drumurile la instituţiile statului în vederea obţinerii unor aprobări sau eliberării unor documente. Caută să te limitezi la sarcinile profesionale care au o doză de predictibilitate crescută şi nu implică să operaţii mentale complexe. Oferă-ţi un mic răgaz şi nu te suprasolicita.

Horoscop Taur

Orice ai face astăzi, s-ar putea să-ţi fie dificil să reduci la zero cheltuielile, mai ales dacă ai demarat de curând un proiect sau ai făcut primii paşi în direcţia materializării unei idei de afaceri. Ceea ce poţi face însă este să le ţii sub control, astfel încât să nu-ţi afecteze prea puternic bugetul. Vestea bună este că dispui de priceperea necesară în acest sens şi intuieşti cu acurateţe de unde ar fi mai bine să tai din costuri pentru a echilibra balanţa. Fii sigur(ă) că aceste economii îţi vor prinde bine mai târziu, când investiţiile mari sunt realmente inevitabile.

Horoscop Gemeni

Ziua de astăzi poate veni la pachet cu provocări reale pe plan relaţional, cu atât mai mult dacă lucrezi la aceeaşi companie cu persoana iubită, aveţi o afacere comună sau activezi într-un parteneriat profesional. Se pot duce lupte acerbe pentru putere şi cu toate că-ţi dai seama că nimeni nu are de câştigat de pe urma lor, întâmpinaţi adevărate dificultăţi în a o da la pace. Cu siguranţă componenta financiară joacă un rol important în exacerbarea stării de tensiune dintre voi, motiv pentru care, dacă spuneţi lucrurilor pe nume, s-ar putea să înăbuşiţi din faţă un conflict de altfel iminent.

Horoscop Rac

Climatul astral al acestei zile poate avea efecte diverse pentru nativii(ele) acestei zodii. Aşa se face că unii dintre voi s-ar putea confrunta cu încercări mari la serviciu, cel mai probabil din pricina unor sarcini cu termene-limită greu de respectat, responsabilităţi dificil de dus sau aşteptări mari şi implicaţii profunde. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de neplăceri de ordin medical, pe care au încercat să le evite sau să le ţină la distanţă, dar care au revenit în ciuda eforturilor lor. Oricare ar fi situaţia, ai încredere că partenerul şi prietenii te vor sprijini până la capăt.

Horoscop Leu

La serviciu, toate par să meargă ca unse astăzi, dar din punct de vedere emoţional, astrele îţi pregătesc multe provocări. Unii(ele) dintre voi s-ar putea confrunta cu o decizie dificilă de luat, care priveşte poate viaţa sentimentală şi felul în care evoluează lucrurile cu un partener indisponibil emoţional sau cu obligaţii de altă natură. Ori poate trebuie să renunţi la ceva ce-ţi doreai mult şi pentru care ai economisit vreme îndelungată doar pentru a-ţi permite să faci o investiţie în viitorul tău. Important este să înţelegi care anume poate fi impactul oricărui scenariu şi să alegi în cunoştinţă de cauză.

Horoscop Fecioară

Îţi poate fi destul de dificil astăzi să te împarţi echitabil între viaţa de carieră şi familie, mai ales dacă eşti pe val la nivel profesional sau au avut loc unele schimbări pe plan domestic care solicită mai mult din timpul şi energia ta acasă. Pentru ca cele două domenii de viaţă să nu intre în competiţie unul cu celălalt, este nevoie să trasezi limite clare: nu aduce problemele de la serviciu acasă şi ia-ţi mintea de la ce se întâmplă în raport cu apropiaţii atunci când eşti la muncă. Acţionând înţelept, vei vedea că cei din jur te înţeleg.

Horoscop Balanţă

Se prefigurează astăzi o sumedenie de provocări pentru tine pe plan profesional. Multe din e-mail-urile, telefoanele şi drumurile pe care le faci s-ar putea să nu conducă în direcţia dorită şi să ajungi la concluzia că ţi-ai disipat energia fără să fi realizat nimic notabil. Unde mai pui că nici atmosfera de la muncă nu este una tocmai liniştită, care să-ţi permită să-ţi pui gândurile în ordine şi să iei măsurile pe care situaţiile întâlnite le cer. Caută totuşi să nu pierzi speranţa şi să vezi dacă se mai poate face ceva. Trebuie doar să rămâi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi).

Horoscop Scorpion

Gestionarea eficientă a bugetului personal poate constitui o adevărată încercare pentru tine astăzi, mai ales dacă ai pus ochii de curând pe un produs destul de scump şi n-ai reuşit să te convingi că ar fi cazul să mai aştepţi cu investiţiile în lucruri de care nu ai cu adevărată nevoie. S-ar putea să fie vorba de ceva promis copiilor sau persoanei iubite, ceea ce face şi mai grea decizia de a aştepta un moment mai bun pentru răsfăţuri scumpe. Norocul face că partenerul va înţelege negreşit cum stau lucrurile dacă îţi iei inima în dinţi şi-i spui ce se-ntâmplă.

Horoscop Săgetător

Dacă te-ai mutat de curând cu partenerul, familia voastră extinsă se confruntă cu unele probleme sau planează o atmosferă tensionată peste cuplul vostru, climatul cosmic al acestei zile ar putea să accentueze provocările cu care te confrunţi în raport cu cel drag, apropiaţi sau de care ai parte în gospodărie. În cazul în care acestea se pot rezolva printr-o infuzie de capital ori un împrumut, s-ar putea să scapi uşor pentru că vei acoperi cu uşurinţă gaura din buget. Mai greu s-ar putea să fie dacă trebuie să dai dovadă de diplomaţie şi tact pentru a nu le răni sentimentele.

Horoscop Capricorn

De îndată ce simţi că lucrurile deraiază şi nu mai eşti în controlul agendei tale zilnice la locul de muncă, trebuie să iei frâiele situaţiei şi să minimizezi pe cât posibil riscul unor întârzieri, decalaje, încurcături sau tensiuni între tine şi colegii de muncă. Poate nu va fi vorba de ceva serios, dar riscă să se formeze un adevărat haos dacă nu iei măsuri imediat ce vezi că s-ar putea instala un efect de domino. Acasă însă, toate merg bine, iar partenerului nu-i va displăcea dacă simţi nevoia să i te confesezi în legătură cu ce s-a întâmplat la muncă.

Horoscop Vărsător

Îţi poate fi destul de dificil să te împarţi între viaţa socială şi partener ori între satisfacţiile de moment şi activităţile al căror rezultate se vor vedea abia în viitor. Toate aceste domenii ale vieţii tale te solicită financiar destul de mult. Poate că planurile cu gaşca sau cu partenerul implică unele costuri destul de mari ori probabil simţi nevoia să te răsfeţi cu ceva destul de scump în detrimentul unei investiţii care-şi va amortiza costurile în timp. Dacă simţi că ai nevoie de un moment de linişte în intimitatea propriului cămin pentru a lua o decizie, oferă-ţi acest răgaz.

Horoscop Peşti

S-ar putea ca astăzi să te solicite destul de mult atât viaţa profesională, cât şi cea familială, iar dacă nu-ţi organizezi programul şi nu-ţi ierarhizezi priorităţile, s-ar putea să nu reuşeşti să activezi la nivelul dorit în niciunul dintre aceste sectoare ale vieţii tale. Acest lucru şi-ar putea pune amprenta destul de puternic asupra stării tale de spirit, deci caută să-ţi eficientizezi ritmul de lucru pentru a putea petrece momente de calitate alături de cei dragi. S-ar putea ca sfatul unui prieten de nădejde să se dovedească crucial azi. Nu ezita aşadar să-i vorbeşti despre provocările prin care treci acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici