HOROSCOP 16 august 2019: Zodiile Fixe vor fi puse în faţa unor decizii importante în plan financiar, profesional sau sentimental

Climatul ultimei zile lucrătoare din săptămână se aseamănă mult cu cel al zilei de miercuri. Luna din Vărsător îi trimite o opoziţie lui Marte din Leu, iar Mercur din Leu îi trasează un careu lui Uranus retrograd din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) vor fi puse în faţa unor decizii importante în plan financiar, profesional sau sentimental.

4084 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 august 2019: Zodiile Fixe vor fi puse în faţa unor decizii importante în plan financiar, profesional sau sentimental

HOROSCOP 16 august 2019:

Berbec

Dacă în majoritatea cazurilor obişnuieşti să acorzi prioritate oportunităţilor pe termen lung, s-ar putea ca astăzi să nu-ţi doreşti decât să te bucuri de momentul prezent. Intenţionezi să investeşti în tine şi în pasiunile tale, să-ţi satisfaci unele capricii de moment pe care le-ai tot amânat în favoarea planurilor care vizează ziua de mâine. Trebuie să ai grijă însă pentru că există riscul să te supui unor cheltuieli prea mari pentru bugetul de care dispui în această perioadă. Caută aşadar să-ţi impui nişte limite dacă ajungi la cumpărături. În caz contrar, dispui de un buget mult mai mic în weekend.

Taur

Una dintre priorităţile tale majore astăzi este familia. Pare că ai în plan să te ocupi de unele chestiuni de ordin familial şi casnic care au ajuns în fundul ierarhiei treburilor urgente. Cu toate că te arăţi disponibil(ă) să te implici mai mult pe acest plan, familia are încă unele nemulţumiri în ceea ce priveşte atitudinea ta. Sau poate te deranjează pe tine felul în care ei abordează unele subiecte care vă afectează pe toţi în aceeaşi măsură. În felul aceasta, te concentrezi mai greu la serviciu şi nu dai dovadă de randament acasă. Nu te lăsa prea tare afectat(ă).

Gemeni

Nu te lansa prea repede în declaraţii dacă singurele informaţii pe care le ai la dispoziţie sunt trunchiate şi eşti nevoit(ă) să umpli tu găurile din scenariu. S-ar putea ca imaginea pe care ţi-o creezi să nu fie conformă cu realitatea şi să te conducă la unele judecăţi de valoare eronate pe care nu le poţi retrage. Gândeşte la rece situaţia şi încearcă să vezi dacă nu te expui riscului de a da dovadă de pripă în părerea pe care ţi-o faci referitor la un subiect sau altul. Nu-ţi fie teamă să ceri lămuriri direct la sursă, dacă te ajută.

Rac

S-ar putea ca ziua de astăzi să vină la pachet cu unele plăţi şi cheltuieli pe care nu le-ai anticipat. Eşti nevoit(ă) aşadar să amâni unele investiţii pentru că bugetul de care îţi dispui nu-ţi permite să susţii infuzii de capital în mai multe direcţii în acelaşi timp. În final, totul se va termina cu bine şi nu va trebui să te îndatorezi pentru a le cheltui, dar încearcă să vezi dacă nu cumva ai fi putut să le eviţi sau să le intuieşti mai din timp. Priveşte lucrurile în ansamblu şi caută dacă nu cumva existau unele indicii.

Leu

Astăzi este una dintre acele zile în care acorzi o mai mare importanţă propriilor nevoi şi dorinţe, iar acest lucru riscă să creeze tensiune între tine şi superiori şi persoana iubită. Într-o anumită limită, acest lucru n-ar trebui să dăuneze, dar atunci când uiţi de binele comun pentru a te concentra exclusiv pe al tău personal este normal să apară probleme. În cazul altor nativi(e), se poate vorbi despre tendinţa de a-şi depăşi atribuţiile, ceea ce îngreunează colaboarea cu partenerul de afaceri, clienţii şi colaboratorii. Poate că intenţiile tale sunt bune, dar ceea ce rezultă este o atitudine cam nepotrivită.

Fecioară

Ziua de azi nu te surprinde în cea mai bună formă, nici la nivel mental, dar nici din punct de vedere fizic. S-au întâmplat multe în această săptămână şi nu toate conform planului, semn că oboseala te-a ajuns din urmă şi trebuie să vezi de tine mai mult decât de obicei. Nu pune presiuni suplimentare pe tine dacă nu reuşeşti să finalizezi tot ceea ce ţi-ai propus astăzi. Lasă pe mâine sau pe începutul săptămânii viitoare anumite activităţi care te-ar solicita prea tare. Caută să-ţi recapeţi echilibrul la nivel mental pentru a te bucura cum se cuvine de acest weekend.

Balanţă

Azi este una dintre acele zile în care îţi dai seama că ai tot amânat aumite lucruri care ţi-ar fi adus satisfacţie în prezent pentru siguranţa zilei de mâine. Nu ţi-ar părea într-atât de rău de acest lucru dacă toate mergeau conform planului în ceea ce priveşte proiectele de viitor şi implementarea strategiilor pe termen lung. Ceva anume te face să te temi că nu vor evolua aşa cum ţi-ai propus şi că nu vei rămâne decât cu regretul că nu te-ai bucura mai mult de clipă. Ai ajuns prea departe pentru a renunţa acum: motivează-te şi mergi mai departe.

Scorpion

Cu toate că este vineri, şefii nu dau semne că te-ar slăbi într-un fel sau altul astăzi. Ba chiar s-ar putea să petreci mai mult timp la serviciu decât solicită programul, mai ales dacă trebuie să livrezi un rezultat până lunea viitoare. Situaţii ca acestea pun presiune pe viaţa de cuplu şi de familie, cu atât mai mult dacă ai neglijat aceste sectoare de viaţă concentrându-te mai mult pe carieră în ultima vreme. Trebuie să te gândeşti dacă toate aceste concesii vor avea un efect pozitiv asupra statutului tău la serviciu. Nu strică să adresezi o întrebare în acest sens.

Săgetător

De regulă, nu eşti genul de persoană care să facă fixaţie pe unele idei şi perspective de a vedea lucrurile, cu toate că ţii la unele păreri de-ale tale. S-ar putea ca astăzi să fii destul de refractar(ă) la alte viziuni, ceea ce riscă să se reflecte în calitatea muncii tale. Atunci când nu admiţi faptul că alţii ar putea avea dreptate, că tehnicile şi abordarea ta s-ar putea să nu fie cele mai indicate în situaţia profesională dată, rişti să faci o treabă mai puţin bună decât ai fi realizat dacă îi ascultai. O părere obiectivă te poate ajuta.

Capricorn

În cazul unor nativi(e), ziua de astăzi ar putea aduce unele puseuri de posesivitate care riscă să conducă la tensiuni între ei şi partenerii lor. Ceva anume îi face să se îndoiască de loialitatea persoanei iubite şi au tendinţa să-şi creeze scenarii în loc să ceară lămuriri şi să clarifice situaţia. Alţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn pot experimenta probleme financiare care nu le mai permit să susţină activităţi de final de săptămână pe care şi le-au propus de mult. În primul caz, trebuie să încerce să afle adevărul, iar în a doua situaţie, să găsească alternative de petrecere a weekend-ului.

Vărsător

Ceva din atitudinea partenerului te nemulţumeşte astăzi destul de tare. Poate fi vorba de faptul că nu dă dovadă de prea multă seriozitate în ceea ce priveşte unele chestiuni de familie sau de ordin gospodăresc unde ţi-ai fi dorit să poţi conta pe ajutorul său. Oricare ar fi situaţia, cert este că vrei să-ţi fie aproape în acele momente în care nu poţi să le faci pe toate de unul(a) singur(ă) sau ai nevoie de sprijinul său pentru a face amândoi front comun. Nu este de mirare aşadar dacă se nasc tensiuni şi păşiţi cu stângul în finalul de săptămână.

Peşti

Stresul experimentat la serviciu s-ar putea să te afecteze astăzi mai mult decât în restul săptămânii, în sensul că nu mai dispui de energia necesară să faci faţă provocărilor care te întâmpină azi la serviciu. În acest fel, s-ar putea ca şi răbdarea ta să se reducă, riscând să ajungi la discuţii aprinse cu colegii de muncă pe baza felului în care înţelegeţi să abordaţi o urgenţă în plan profesional. Poate că ar fi cazul să laşi unele lucruri pe săptămâna viitoare. În caz contrar, ai putea să comiţi erori care necesită mai mult timp să fie remediate decât credeai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici