HOROSCOP 16 iulie 2019: Zodiile care trebuie să ia decizii înţelepte

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Pluto şi Saturn retrograde din Capricorn, lansându-i totodată o opoziţie lui Venus din Rac. Aceste aspecte pun zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) în situaţii delicate la serviciu, în familie, în raport cu partenerul sau pe plan financiar.

5229 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 iulie 2019: Zodiile care trebuie să ia decizii înţelepte

HOROSCOP 16 iulie 2019: Zodiile care trebuie să iei decizii înţelepte

Berbec

Se întâmplă multe lucruri astăzi pe plan profesional şi abia ţii pasul cu ele. Nu este de mirare aşadar dacă rămâi peste program la locul de muncă, îţi mai iei de lucru şi acasă ori pur şi simplu nu te poţi desprinde mental de cele întâmpinate azi la serviciu odată ce ajungi acasă. În consecinţă, familia s-ar putea simţi neglijată sau îşi face griji în privinţa ta. Încearcă să te ocupi de sarcinile gospodăreşti rămase restante pentru a-ţi mai lua mintea de la lucrurile cu caracter profesional. Un mic proiect casnic te poate ajuta să-ţi muţi atenţia în altă direcţie.

Taur

Este destul de bine cunoscut faptul că ai idei şi principii de la care nu te abaţi prea uşor, dar astăzi s-ar putea să faci mare caz pe această temă. S-ar putea chiar să ajungi la discuţii aprinse în contradictoriu încercând să-i convingi pe alţii că punctul tău de vedere este cel corect într-o situaţie sau alta. Ai însă destul de mult de pierdut cu o astfel de atitudine, deci caută să te stăpâneşti atunci când simţi că-ţi creşte tensiunea şi-ţi vine să te lansezi în dezbateri care nu duc absolut nicăieri. Uneori ai mai mult de câştigat dacă asculţi.

Gemeni

Nu te aşteaptă o zi prea grozavă, iar rateurile s-ar putea să vizeze aspectul financiar. S-ar putea să te trezeşti că trebuie să faci unele plăţi pe care nu le-ai preconizat şi pe care bugetul tău le va resimţi destul de puternic. În cazul unora dintre ele, s-ar putea să obţii o amânare sau o reducere a cuantumului, dar nu te aştepta ca diferenţa la buzunar să fie substanţial mai mică. În consecinţă, lista ta de cumpărături de săptămâna aceasta trebuie să sufere unele modificări, mai ales dacă nu vrei să intri în economii. Gândeşte-te la ce anume poţi renunţa.

Rac

Se întrevede o zi complicată pentru tine pe plan relaţional. Tensiunea creşte văzând cu ochii în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, semn că ar putea avea loc fricţiuni între voi pe parcursul zilei de azi. Caută să le eviţi totuşi invitând la dialog şi o mai mare deschidere în comunicare. Abordând astfel situaţiile care pot duce la conflict, nu numai că minimizezi riscul de a spune lucruri pe care le vei regreta mai târziu, dar dovedeşti, de asemenea, un nivel ridicat de maturitate. În definitiv, ar fi păcat să ajungeţi să vă certaţi de la chestiuni minore.

Leu

Nici pe tine nu te slăbesc astrele astăzi. Tinzi să pui prea mult la suflet remarcile răutăcioase ale unor colegi sau te laşi prea mult afectat(ă) de eventualele schimbări suferite în agenda acestei zile. Dintr-un motiv sau altul, îţi vine greu să crezi că poate vorbele acelea ţi-au fost adresate la nervi, că probabil le-ai interpretat tu greşit sau că uneori nu ai un control deplin asupra modului în care evoluează anumite situaţii. Caută să te detaşezi emoţional de anumite chestiuni şi să te adaptezi eventualelor decalaje şi întârzieri apărute în programul zilei. În caz contrar, îţi pot afecta productivitatea.

Fecioară

Timpul liber de care dispui astăzi nu-ţi permite să acorzi atenţia şi energia necesare pentru a înregistra progrese în ceea ce priveşte şi preocupările de moment, şi planurile de viitor. Eşti chemat(ă) aşadar să faci unele alegeri şi să sacrifici temporar anumite planuri în favoarea altora. Dacă priveşti situaţia dintr-o altă perspectivă, vei vedea că nu stă atât de rău pe cât ai crezut; în definitiv, decât să faci o treabă mediocră pe ambele planuri, mai bine te concentrezi pe o direcţie şi realizezi ceva notabil. Este drept că stagnezi pe celălalt plan, dar este doar o situaţie de moment.

Balanţă

S-ar putea să te simţi astăzi ca un resort de ale cărui capete trag cariera pe-o parte şi familia pe cealaltă. Cu toate că apar oportunităţi demne de luat în seamă pe plan profesional, nu te poţi axa pe ele din pricina unor proiecte începute acasă sau a unor situaţii ceva mai delicate experimentate în raport cu cei dragi. Din pricina acestora, nu-ţi permiţi să zăboveşti prea mult la serviciu după program sau să-ţi iei de lucru şi acasă, dar dacă eşti dispus(ă) să-ţi sacrifici din timpul liber, le poţi face pe toate. Vezi până unde eşti dispus(ă) să mergi.

Scorpion

Cu toate că intenţiile tale sunt bune, ceva din modul în care te exprimi în raport cu ceilalţi îi face să te evite sau să ia o oarecare distanţă. Poate că eşti prea categoric(ă) cu privire la anumite lucruri sau tonul pe care îl adopţi în raport cu ei nu admite alte păreri, deşi ai fi deschis(ă) la viziuni noi. În felul acesta, se poate ajunge la situaţii conflictuale pe care nu ţi-ai fi dorit deloc să le experimentezi. Acordă mai multe atenţie felului în care comunici şi încearcă să temperezi acele atitudini ce pot fi interpretate greşit de ceilalţi.

Săgetător

Din punct de vedere financiar, te aşteaptă o zi în care trebuie să iei decizii înţelepte. Sau poate constaţi repercusiunile unor alegeri nu prea inspirate din trecut care te costă acum mult şi la propriu, şi la figurat. Vezi ce se poate face pentru a reduce din aceste cheltuieli nepreconizate sau pagube al căror risc nu l-ai luat în calcul. Dacă ai viteză de reacţie, s-ar putea să mai salvezi câte ceva pe ultima sută de metri. Ţi se recomandă o mai mare atenţie în ceea ce priveşte modul în care-ţi administrezi banii şi uzezi de bugetul tău pe viitor.

Capricorn

Ceva din comportamentul partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri riscă să te aducă astăzi la capătul răbdării. Poate că lipsa lor de realism sau faptul că nu au prezenţă de spirit în situaţii-limită a ajuns să vă afecteze colectiv într-o formă sau alta şi nu te mai poţi abţine să nu le spui verde în faţă modul în care vezi lucrurile. Este clar că sunt deficitari la aspecte la care tu excelezi, dar dacă nu-i ajuţi să depăşească aceste neajunsuri, nu te aştepta să se schimbe curând. Explică-le calm că trebuie să facă ceva în privinţa aceasta.

Vărsător

Zilele trecute par să-şi fi pus nefericit amprenta pe nivelul tău de energie şi capacitatea ta de concentrare. În acest fel, s-ar putea să dai dovadă de un randament mai scăzut, în totală neconcordanţă cu sarcinile solicitante care îţi revin astăzi. Pentru a le duce însă la bun sfârşit, este necesar să-ţi schimbi rapid perspectiva. Gândeşte pozitiv, fă un exerciţiu de voinţă şi vei vedea că satisfacţia lucrului bine făcut şi terminat la timp va avea un efect benefic asupra stării tale de bine la nivel fizic şi mental. Totul începe însă cu remedierea opticii prin intermediul căreia priveşti lucrurile.

Peşti

Nu dispui de prea mult timp liber astăzi, dar trebuie să-l împarţi cumva între prieteni şi cei dragi ai casei. Niciunul dintre cele două cazuri nu suportă amânare; un amic trece poate prin momente de cumpănă şi are nevoie de sfatul şi susţinerea ta, iar persoanei iubite şi celor mici le-ai promis sprijinul tău în anumite chestiuni personale sau de ordin casnic. Acesta este doar unul din scenariile care pot deveni realitate astăzi, dar mai sunt şi alte astfel de situaţii care te pun în dificultate. Ordonează-ţi aşadar temeinic programul, astfel încât niciunii dintre ei să nu se simtă neglijaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici