HOROSCOP 17 iulie 2019: O doză sănătoasă de provocări, dar şi o grămadă de oportunităţi pentru zodiile Cardinale

Mijlocul acestei săptămâni se distinge prin aspectul de Lună Plină din semnul Capricornului. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) vor avea parte de un plus de energie, o doză sănătoasă de provocări, dar şi o grămadă de oportunităţi în zilele de dinaintea şi de după acest eveniment astral.

3777 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 iulie 2019: O doză sănătoasă de provocări, dar şi o grămadă de oportunităţi pentru zodiile Cardinale

HOROSCOP 17 iulie 2019

Berbec

Luna Plină de miercuri interconectează casa carierei şi a familiei din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în cazul tău, s-ar putea să-i resimţi efectele în sectorul dintâi. Eforturile depuse în ultima vreme la locul de muncă sunt observate, apreciate şi răsplătite pe măsură. S-ar putea să primeşti promisiunea fermă a unui progres la serviciu sau chiar se pune în discuţie posibilitatea unei promovări. În orice caz, cert este că eşti pe val la nivel profesional, te înţelegi bine cu şefii şi evoluezi în direcţia dorită. Familia, în schimb, s-ar putea simţi neglijată într-o oarecare măsură pe parcursul acestei săptămâni.

Taur

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa studiilor şi a deplăsărilor pe distanţe lungi, motiv pentru care acest eveniment astral poate aduce oportunităţi de perfecţionare şi de a călători pentru mulţi(te) dintre nativii(ele) acestui semn. Poate fi vorba de un schimb de experienţă sau o delegaţie în străinătate sau la mare distanţă de casă, un curs de reconversie profesională ori aducere la nivel sau poate de o participare la un atelier cu o somitate din domeniul lor de activitate. În cazul altora, se întrevede un concediu sau o vizită mult aşteptată din partea unei rude de peste hotare.

Gemeni

Luna Plină de astăzi se formează pe casele banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, dar în cazul tău, s-ar putea să-i simţi mai mult efectele în sectorul resurselor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu terţe persoane. Este posibil aşadar să apară oportunităţi de a vă suplimenta bugetul comun ori de a investi o parte din economiile realizate împreună într-un proiect profitabil. Orice decizie ai lua pe acest plan, este foarte important să te consulţi cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, mai ales dacă implică unele riscuri. În caz contrar, poţi fi criticat(ă) că nu i-ai implicat.

Rac

Luna Plină de azi se perfectează pe axa relaţiei cu celălalt din horoscopul tău general, iar acest eveniment cosmic poate aduce momente de cotitură în parteneriatul tău de viaţă şi/ sau de afaceri. În funcţie de interesul acordat lor în ultima perioadă, îţi poţi da seama dacă va fi vorba de încununarea unor eforturi colective sau de un impas pe care trebuie să-l traversaţi împreună. Este drept că există diferenţe de personalitate între voi pe care nu ţi-e întotdeauna uşor să le navighezi, dar în acelaşi timp, ele vă ajută să vă completaţi armonios. Concentrează-te aşadar pe potenţialul lor pozitiv.

Leu

Luna Plină de astăzi interconectează casele sănătăţii şi ale muncii din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca starea ta de bine să depindă de modul în care abordezi situaţiile presante de la serviciu şi viceversa. Aşadar, provocarea ta de săptămâna aceasta este aceea de a-ţi da seama cât ar fi sănătos pentru tine să te implici emoţional în relaţiile mai puţin armonioase de la serviciu şi cum poţi împăca grija faţă de tine cu un mediu de lucru dinamic dar stresant. În caz contrar, organismul tău se va resimţi, iar productivitatea de care dai dovadă poate scădea.

Fecioară

Luna Plină de azi leagă casa vieţii sociale cu cea a celei sentimentale, cu menţiunea că, în cazul tău, bagajul energetic al acestui eveniment astrale se resimte cel mai puternic în primul sector. Te-ai putea bucura aşadar de popularitate şi ai oportunitatea să cunoşti săptămâna aceasta multe persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Nu-i exclus să ţi se propună să te alături unui proiect pe care îl derulează sau poate că îţi oferă sugestii valoroase referitoare la modul în care poţi pune pe picioare sau dezvolta o idee de afacere. Pe de altă parte, partenerul se poate simţi neglijat.

Balanţă

Ca în cazul Berbecilor, Luna Plină de astăzi reuneşte casa familiei cu cea a carierei, dar în cazul tău, efectele ei se manifestă plenar pe plan domestic. Este posibil aşadar ca săptămâna aceasta să vină la pachet cu evenimente importante în raport cu cei dragi. Poate fi vorba, de asemenea, de proiecte care vizează renovarea sau amenajarea spaţiului de locuit sau reuşiţi să achiziţionaţi, să înstrăinaţi sau să închiriaţi un nou apartament, o casă ori un teren. Prin urmare, nu este de mirare că laşi cariera pe locul doi sau evoluţia ta pe acest plan nu are un ritm susţinut.

Scorpion

Luna Plină de azi formează o punte de legătură între casele comunicării, studiilor şi deplasărilor din horoscopul tău general, cadorisindu-te cu oportunităţi de a lua cuvântul în cadrul şedinţelor, de a lega relaţii cu colaboratori şi clienţi importanţi şi a semna contracte extrem de lucrative. Se poate spune aşadar că eşti în continuă mişcare pe parcursul acestei săptămâni şi cu toate că ai multe lucruri de rezolvat, reuşeşti să le ordonezi în aşa manieră încât să nu-ţi scape nimic. Iar cum abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt potenţate de astre, faci faţă cu succes oricăror situaţii ceva mai delicate.

Săgetător

Luna Plină de astăzi interconecteaăz casa banilor cu cea a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care aspectul financiar poate constitui o prioritate pentru tine săptămâna aceasta. Acest eveniment astral îţi aduce suficiente oportunităţi să-ţi suplimentezi veniturile şi/ sau să valorifici unele economii pe care le-ai realizat până acum, dar ţine cont de faptul că ele vin la pachet cu plăţi neanticipate care te pun în situaţia de a găsi cele mai bune soluţii de armonizare a câştigurilor şi cheltuielilor. Nu te înhăma aşadar la achiziţii costisitoare zilele acestea, ci pregăteşte-te pentru eventualele situaţiile pe care nu le-ai prevăzut.

Capricorn

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar tocmai în semnul naşterii tale, indiciu cum că te bucuri de multă energie săptămâna aceasta. Trebuie să ai însă grijă cum o gestionezi, astfel încât să nu o disipezi în toate direcţiile fără a realiza ceva notabil. De asemenea, este important să ţii cont de faptul că se poate manifesta prin tensiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Ai mai puţină răbdare decât de obicei în ceea ce-i priveşte şi poţi avea tendinţa de a-i repezi zilele acestea. Prin urmare, trebuie să fii stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi) în momentele stresante.

Vărsător

Luna Plină de azi îţi aduce aminte cât de important este să ajungi la şi să menţii echilibrul între solicitarea fizică/ mentală şi odihnă. Dacă te animă un scop, uiţi să mai iei o pauză, fapt pentru care rişti să te extenuezi şi nu mai dai randament ca de obicei. Acest eveniment astral îţi poate întinde asemenea capcane, întâmpinându-te cu oportunităţi la serviciu care îţi trezesc interesul şi te animă, dar care s-ar putea să te obosească destul de mult dacă nu găseşti timpul necesar să te mai şi relaxezi. Ţine cont că moderaţia este cheia în tot ce faci.

Peşti

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar tocmai în casa vieţii sentimentale şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să dedici mai mult timp săptămâna aceasta partenerului şi a celor mici. Este drept că ţi-ar putea lipsi, într-o anumită măsură cel puţin, ieşirile cu prietenii şi discuţiile pe care le ai cu ei, dar alături de cei dragi, redescoperi cât de multe lucruri aveţi în comun şi care sunt acele preocupări care vă aduc mai aproape. Aşadar, după programul de la serviciu, propune activităţi de familie pe care le-aţi tot amânat şi care v-ar face multă plăcere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici