HOROSCOP 19 iulie 2019: Zodiile care au parte astăzi de schimbări pe plan financiar şi sentimental

Din pricina tranzitului său în sens aparent invers, Mercur ajunge să schimbe astăzi zodia şi să se întoarcă în semnul Racului, unde va sta până pe 1 august. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) trebuie să-şi reevalueze atitudinea vis-a-vis de unele situaţii de cuplu şi să aducă ajustările care se impun filozofiei lor de viaţă.

4480 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 iulie 2019: Zodiile care au parte astăzi de schimbări pe plan financiar şi sentimental

HOROSCOP 19 iulie 2019

Berbec

Mercur se întoarce astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă au rămas chestiuni familiale în aer, acum ar fi un moment bun să le discuţi şi să le rezolvi împreună cu cei dragi. Acesta este un moment prielnic să evaluezi situaţia de acasă şi să te gândeşti la metode de a o îmbunătăţi. Poate că dacă ai comunica mai mult cu rudele apropiate şi ai da dovadă de mai multă deschidere în raport cu ei, s-ar rări exponenţial momentele tensionate dintre voi. Până la urmă, cu toţii vă doriţi să aveţi parte de armonie-n familie.

Taur

Mercur revine astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că n-ar fi tocmai indicat să te bazezi pe abilităţile tale oratorice în zilele care urmează. Aşadar, dacă urmăreşti să iei cuvântul în cadrul unei şedinţe, ai parte de unele întâlniri importante sau trebuie să susţii o părere într-un context sau altul, este important să-ţi faci bine temele şi să te pregăteşti pentru orice întrebare care ţi-ar putea fi adresată. Riscul este mai mare decât de obicei să fii pus(ă) în dificultate şi să nu reuşeşti să convingi fără să te documentezi înainte de a oferi un răspuns.

Gemeni

Mercur poposeşte azi din nou în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, fapt pentru care ţi se cere să-ţi reevaluezi unele obiceiuri de consum. S-ar putea ca, în ultima perioadă, să fi cheltuit mai mult decât ai câştigat ori poate nu ai ţinut o evidenţă prea clară a bugetului avut la dispoziţie, ceea ce ţi-a creat unele dificultăţi financiare semnificative. Caută să strângi cureaua zilele acestea şi să te limitezi la articolele de bază de pe lista de cumpărături. În caz contrar, poţi să observi că banii îţi alunecă şi mai tare printre degete decât până acum.

Rac

Mercur ajunge astăzi pentru a doua oară anul acesta în semnul naşterii tale, făcându-te să eziţi atunci când eşti provocat(ă) să ieşi la rampă. Ai putea fi tentat(ă) aşadar să stai în umbră şi să ratezi oportunităţi valoroase de a te afirma. Iată un prilej mai mult decât bun să dedici mai mult timp meditaţiei şi introspecţiei. Încearcă să vezi ce anume te face să dai înapoi şi să pierzi şanse importante de a te face văzut(ă) şi apreciat(ă). În anumite momente, singura modalitate de a ieşi dintr-o asemenea pasă este aceea de a te împinge singur(ă) de la spate.

Leu

Mercur se întoarce astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general şi te pune faţă în faţă cu anumite temeri şi frustrări pe care încerci să le ignori sau să le scuzi într-un fel sau altul. Pentru a nu risca să te aducă în situaţii delicate, este foarte important să le înfrunţi şi să le găseşti sursa. S-ar putea să nu-ţi fie uşor să vorbeşti despre ele sau să le admiţi existenţa, dar primul pas spre vindecare este întotdeauna cel mai dificil. Caută să nu te mai ascunzi, încetează să le mai negi şi totul va merge înspre mai bine.

Fecioară

Mercur revine astăzi în casa vieţii sociale, a proiectelor de grup şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fie nevoie să-ţi reevaluezi unele iniţiative şi relaţii. S-ar putea să realizezi că te-ai înhămat la unele acţiuni care implică riscuri prea mari sau că unele prietenii ţi-au adus în ultima vreme mai multe deservicii decât avantaje. Este cât se poate de clar că trebuie să-ţi triezi anturajul şi aspiraţiile, descotorosindu-te de oamenii şi situaţiile care nu te ajută să evoluezi în direcţia adevăratului tău potenţial. Îţi va fi greu, dar beneficiile merită efortul.

Balanţă

Mercur poposeşte astăzi pentru a doua oară în casa carierei din horoscopul tău general, semn că se cere să schimbi abordarea sau strategiile pe plan profesional, mai ales dacă urmăreşti să evoluezi pe acest plan şi simţi că ai stagnat în ultima vreme. Este clar că ceva din tactica ta nu funcţionează aşa cum ai preconizat şi a venit momentul să faci o schimbare. Poate că dacă ai lua mai des cuvântul şi ţi-ai exprima punctul de vedere cu mai multe argumente, situaţia ar sta altfel pe plan profesional. Caută aşadar să fii mai asertiv(ă), dar ai grijă la agresivitate.

Scorpion

Mercur intră azi din nou în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi studiilor din horoscopul tău general, provocând poate întârzieri sau amânări în privinţa unor delegaţii sau a unor examene importante pe care trebuie să le susţii. Dacă în privinţa unor asemenea situaţii nu prea poţi face foarte multe lucruri, ţine doar de tine să îţi ajustezi sistemul de valori, principii şi credinţe, astfel încât să corespundă cu ultimele evenimente notabile din viaţa ta. Acestea ţi-au oferit o serie de lecţii valoroase pe care trebuie să le integrezi în crezul tău personal. În felul acesta, eviţi să repeţi greşeli.

Săgetător

Mercur revine astăzi în casa finanţelor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, indiciu cum că dacă unul dintre voi a luat decizii pe plan financiar fără să se consulte cu celelalte părţi implicate, s-ar putea să apară primele semne că aceste alegeri nu au fost deloc unele înţelepte. Vă confruntaţi poate cu acele riscuri de care nu aţi fost conştienţi şi pe care le-ar fi putut observa ceilalţi ori poate, în cel mai rău caz, aveţi parte de pagube pe care le-aţi fi putut uşor evita dacă aţi fi comunicat.

Capricorn

Mercur se întoarce azi în casa parteneriatului de viaţă şi/ sau de afaceri din horoscopul tău general. Pe fondul acestui tranzit retrograd, ar fi de dorit să nu discuţi posibilităţi de colaborare sau să semnezi contracte. S-ar putea ca termenii să nu-ţi fie avantajoşi pe termen lung. Nu te grăbi aşadar şi caută să nu iei decizii ferme zilele acestea. Pare că nu sunteţi racordaţi pe aceeaşi frecvenţă şi că există lacune în comunicare ce pot lucra în detrimentul tău. În cazul în care ai nedumeriri, cere explicaţii suplimentare şi evită să laşi loc de interpretări. Altfel, pot apărea probleme.

Vărsător

Mercur ajunge astăzi pentru a doua oară în casa sănătăţii fizice şi a muncii din horoscopul tău general. Dacă te recuperezi după unele probleme de ordin medical, s-ar putea ca perioada de convalescenţă să dureze mai mult decât ai preconizat. De asemenea, este posibil ca randamentul să fie mai scăzut decât de obicei, ceea ce interferează într-o anumită măsură cu planurile pe care ţi le-ai făcut zilele acestea la serviciu. În orice caz, este cât se poate de clar că nu eşti în cea mai bună formă a ta şi c-ar trebui să nu pui presiuni inutile pe tine acum.

Peşti

Mercur reintră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, scoţând în evidenţă anumite probleme de comunicare cu persoana iubită şi/ sau cei mici. Pare că nu vorbiţi aceeaşi limbă, cu toate că viziunile voastre se întâlnesc în multe puncte esenţiale. În felul acesta, ar putea apărea destul de multe tensiuni între voi zilele acestea, ceea ce riscă să conducă la discuţii în contradictoriu dacă nu gestionaţi eficient aceste stări conflictuale. Ascultaţi-vă mai mult unii pe ceilalţi şi concentraţi-vă mai mult pe acele subiecte asupra cărora puteţi cădea de acord. Pe cele sensibile, lăsaţi-le pe altă dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici