HOROSCOP 19 septembrie 2019: Trei zodii vor avea parte astăzi de multe oportunităţi în plan financiar, profesional şi personal

Se formează astăzi o Mare Piramidă pe semnele Taur – Fecioară – Capricorn, care implică Soarele şi Marte din Fecioară, Luna din Taur şi pe Pluto retrograd din Capricorn. Din nou, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt cele cărora astrele le oferă cele mai multe oportunităţi de evoluţie în plan financiar, profesional şi personal.

7540 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 septembrie 2019: Trei zodii vor avea parte astăzi de multe oportunităţi în plan financiar, profesional şi personal

HOROSCOP 19 septembrie 2019

Berbec

Partea a doua a săptămânii pare să fie una benefică în plan profesional pentru tine. Ai parte de spor în tot ceea ce faci şi te descurci bine, indiferent dacă ai parte de sarcini de lucru cu grad de dificultate ridicate sau mai accesibile, care îţi sunt deja familiare. Nu este exclus să apară şi şanse de câştig de pe urma lor. Ai putea, de exemplu, să îţi depăşeşti cota pe luna aceasta şi să te încadrezi pentru un bonus. Sau îţi permite timpul să te implici în activităţi extraprofesionale aducătoare de profituri suplimentare. În plus, ţi se recunosc meritele.

Taur

Joia aceasta eşti într-o dispoziţie destul de bună. Mai mult, stai destul de bine şi cu energia, ceea ce te ajută să faci faţă tuturor activităţilor de pe agenda acestei zile. Iar cum nivelul tău de creativitate este şi el ridicat, ai putea găsi soluţii extrem de originale pentru problemele cu care te confrunţi. Cu toate că te descurci bine în plan profesional, nu acesta este domeniul în care excelezi. În centrul tău de interes pare să figureze relaţia cu partenerul şi copiii, care pare să se deruleze bine. Vă înţelegeţi de minune şi atmosfera de acasă este foarte liniştită.

Gemeni

De regulă, nu eşti o persoană care poate fi caracterizată drept introspectiv(ă), dar pe fondul climatului astral de azi, s-ar putea să fii destul de retras(ă). În fond, nu ţi-ar strica să te ţii departe de mediile zgomotoase şi aglomerate, care ţi-ar putea imprima o stare de spirit agitat(ă) sau chiar uşor melancolic(ă). Dedică-ţi timpul liber de care dispui astăzi familiei sau ţie personal. Cu siguranţă există teme de gândire în care ai putea investi o parte din timpul şi atenţia ta, mai ales dacă implică chestiuni sensibile de viaţă. Gândeşte-te cum le-ai putea gestiona cel mai bine perioada aceasta.

Rac

Nu eşti un/o împătimit(ă) a networking-ului, dar ceva din atmosfera cosmică a acestei zile îţi potenţează abilităţile de comunicare şi relaţionare. Aşa se face că excelezi în orice context social în care te-ai putea găsi azi. Ştii cum să te exprimi, faci impresie bună, coagulezi uşor oameni în jurul unei idei şi legi relaţii fără prea mari dificultăţi. Aşadar, se poate spune că această zi este una propice pentru negocieri, tratative în vederea stabilirii unui parteneriat, şedinţe de creaţie, pitch-uri sau interviuri de angajare, în cazul în care îţi cauţi un loc de muncă. Caută să profiţi de aceste beneficii.

Leu

Te numeri astăzi printre zodiile care sunt favorizate în plan profesional, cu amendamentul că efectele prezentului climat astral se fac simţite cel mai bine la nivel financiar. Mai exact, investiţiile de timp şi energie pe care le-ai făcut la serviciu încep să îşi arate roadele. Fie te califici pentru un bonus, fie primeşti promisiuni ferme că vei primi cât de curând o mărire salarială. În plus, superiorii se arată foarte mulţumiţi de performanţele tale, ceea ce te face să simţi că eşti apreciat(ă) la adevărata valoare. Încearcă să nu te culci pe lauri şi fă o treabă la fel de bună.

Fecioară

Totul pare să îţi meargă destul de bine astăzi. Dispui de un tonus mental ridicat şi ai parte de multă energie. Pe fondul acesta, faci progrese notabile în ceea ce priveşte orice activitate care te stimulează intelectual şi creativ. Ele îţi lărgesc orizonturile şi te provoacă să vezi unele lucruri dintr-o perspectivă nouă. În consecinţă, abordezi altfel decât în mod obişnuit unele situaţii de viaţă cu care te confrunţi acum. Ai putea, de exemplu, să îţi schimbi abordarea vis-a-vis de cei dragi sau de unele pasiuni sau talente pe care nu le-ai fructificat la întregul lor potenţial perioada aceasta.

Balanţă

Te aşteaptă astăzi o zi destul de complexă, în sensul că ai multe lucruri la care trebuie să te gândeşti şi situaţii de viaţă pe care trebuie să le treci prin filtrul raţiunii. Te preocupă poate unele chestiuni de familie sau personale care necesită multă sensibilitate şi empatie în abordarea ta. În cazul unor nativi(e), poate fi vorba de o ieşire la liman în privinţa unor probleme care i-au urmărit o lungă perioadă de timp. Oricare ar fi situaţia, cert este că răsufli uşurat(ă). Simţi că urmează să experimentezi un nou început şi te pregăteşti încetul cu încetul de el.

Scorpion

Nu prea eşti tipul de persoană comunicativă şi deschisă la noi relaţii, dar ceva din contextul astral al acestei zile te face să laşi deoparte circumspecţia şi să faci loc unor alţi oameni în viaţa ta. Eşti, de asemenea, extrem de activ(ă) în plan social, axându-te pe cultivarea de relaţii care fie că îţi îmbogăţesc anturajul, fie te ajută să perseverezi în plan profesional. În cazul în care te gândeşti să abordezi un client sau un potenţial colaborator, astrele sunt de partea ta şi îţi conferă flerul de care ai nevoie în felul în care comunici. Ai încredere în tine.

Săgetător

Te numeri printre nativii(ele) care se bucură astăzi de mult succes în plan profesional. Sarcinile de lucru pe care le primeşti îţi permit să îţi arăţi priceperea în domeniul în care activezi, fapt pentru care atragi atenţie pozitivă către tinr. Nu este exclus chiar să stârneşti interesul unei companii concurente din domeniul tău de activitate, care îţi va face mai devreme sau mai târziu o ofertă. În orice caz, comanzi respect prin realizările şi valoarea ta ca profesionist. Caută să faci o treabă la fel de bună în continuare şi ascultă-ţi mai des vocea interioară când iei anumite decizii importante.

Capricorn

Totul pare să îţi meargă ca pe roate astăzi sau pur şi simplu aşa percepi tu lucrurile pentru că ai o mentalitate de învingător(oare) care te ajută să priveşti partea plină a paharului. Aşa se face că, deşi există situaţii în care ai avea lucruri de obiectat, le vezi ca pe o oportunitate să îţi demonstrezi ţie însuţi(ăţi) că poţi întoarce norocul în favoarea ta. În plus, faptul că te bucuri de armonie acasă, în rândul celor la care ţii, îţi oferă energia să mergi mai departe. Dacă eşti single, se arată la orizont o persoană care îţi stârneşte interesul.

Vărsător

Nu pari să fii în apele tale astăzi, dar nici nu se poate spune că o duci tocmai rău. Mai degrabă, este vorba de una dintre acele zile în care voinţa şi automotivaţia depăşesc ca forţă orice provocare cu care te-ai putea confrunta. E drept că unele persoane ar putea încerca să profite de bunătatea ta, dar te simţi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi) şi de neclintit, semn că nu vei ceda prea uşor la presiuni. Ai trecut prin evenimente şi mai dificile în trecut, iar faptul că le-ai depăşit cu brio îţi conferă forţa să rezişti presiunilor, oricât de mari.

Peşti

Pune-ţi astăzi intuiţia legendară în slujba conectării la cei din jurul tău. Fie că alegi să consolidezi unele relaţii deja existente sau pui bazele altora noi, caută să nu pierzi nicio oportunitate de a socializa, atât în plan social, cât şi la locul de muncă. S-ar putea să întâlneşti oameni care te inspiră sau chiar te sprijină să deschizi uşi către oportunităţi de mare perspectivă. Iar cum nu îţi lipseşte capacitatea de a citi printre rânduri, îţi dai seama fără prea mult efort ce se aşteaptă de la tine şi cum ar fi cel mai bine să îi abordezi acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici