HOROSCOP 2 septembrie 2019: Ce ne-au pregătit astrele pentru acest început de săptămână

Luna din Balanţă îi trimite în această dimineaţă un careu lui Pluto retrograd din Capricorn, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ar putea avea parte de un început de săptămână destul de tensionat. De dup-amiază încolo, Soarele aderă la o conjuncţie cu Marte în Fecioară, iar Venus din acelaşi semn îi trimite un careu lui Jupiter în Săgetător. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea comite erori destul de mari în plan financiar, profesional sau sentimental, cu toate că intenţiile lor sunt bune.

4269 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 septembrie 2019: Ce ne-au pregătit astrele pentru acest început de săptămână

HOROSCOP 2 septembrie 2019

Berbec

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat profesional, s-ar putea ca prima parte a zilei de luni să te surprindă într-o luptă mai mult sau mai puţin tacită pentru putere cu asociatul(a). Pe de altă parte, te bucuri de mult spor în plan profesional, reuşind să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Atenţia la detalii şi profesionalismul pe care ţi se potenţează azi astrele te sprijină în orice demers pe care intenţionezi să îl faci. Nu te aştepta însă ca provocările să lipsească: resimţi destul de puternic apăsarea răspunderii care îţi revine acum.

Taur

Ziua de luni pare să nu te găsească cu prea mult chef de muncă. Faci eforturi consistente în dimineaţa aceasta pentru a te pune într-o stare productivă, iar responsabilităţile care îţi revin şi aşteptările care le sunt atşate sunt destul de mari şi greu de dus. Nu te ajută nici faptul că lucrurile nu stau pe roze acasă, în relaţia cu copiii sau în raport cu partenerul. Ceva pare să nu le convină şi vă înţelegeţi destul de greu. Adoptă tehnica paşilor mărunţi şi ia-le pe rând. Discută cu cei dragi ce anume îi deranjează şi prioritizează-ţi activităţile de azi.

Gemeni

Prima parte a acestei zile ar putea veni la pachet cu unele temeri legate de evoluţia unor proiecte sau a unor proiecte în care eşti implicat(ă). Nu este exclus ca acestea să aibă o componentă financiară destul de importantă: îţi este frică poate de faptul că nu vei reuşi să îţi consolidezi situaţia materială pe viitor sau că nu vei obţine profiturile scontate din activităţile cărora le dedici o mare parte din timpul şi energia ta. Spre seară, ar putea apărea tensiuni în relaţia cu partenerul, generate cel mai probabil de unele chestiuni domestice sau gospodăreşti care au rămas nerezolvate.

Rac

Prima zi a acestei săptămâni aduce unele tensiuni în relaţia de cuplu. Acestea s-ar putea datora unei probleme de ordin familial sau casnic asupra căreia tu şi partenerul nu reuşiţi să ajungeţi la un armistiţiu. Lipsa comunicării sau incapacitatea de a te înţelege cu cei de lângă tine se poate manifesta şi-n plan profesional, acolo unde se conturează riscul de a produce unele erori din această pricină. Soluţia salvatoare în ambele cazuri este aceea de a-i asculta mai mult pe cei din jur. Doar în felul acesta îţi dai seama ce aşteptări au de la tine în astfel de situaţii.

Leu

Prima zi lucrătoare a acestei săptămâni nu se prefigurează a fi una prea uşoară. Te înţelegi destul de greu cu colegii de muncă şi există posibilitatea de a comite greşeli destul de mari la serviciu din această cauză. Pe plan financiar însă, pare că îţi merge destul de bine, în ciuda provocărilor cu care te întâlneşti în executarea sarcinilor care îţi revin. Indicat ar fi totuşi să te ţii departe de cheltuielile care nu reprezintă o urgenţă momentan. S-ar putea să te laşi dus(ă) de val şi să exagerezi cu achiziţiile. Evită situaţiile care te pot aduce în acest punct.

Fecioară

S-ar părea că nivelul tău de energie este la cotele optime lunea aceasta, dar altele sunt cauzele care îţi pricinuiesc o stare de spirit nu prea bună. Pe de-o parte, s-ar putea să te confrunţi cu unele tensiuni în familie. Atitudinea delăsătoare sau iresponsabilă a unor membri ai familiei pare să te deranjeze destul de mult, mai ales atunci când aveţi de-a face cu situaţii serioase care presupun seriozitate şi maturitate din partea lor. În plus, ar fi de dorit să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi bugetul. Orice nu reprezintă o necesitate ar trebui evitat în această zi.

Balanţă

În dimineaţa acestei zile, atmosfera din familie riscă să fie destul de încordată. În această perioadă, eşti destul de exigent(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi tinzi să îţi asumi faptul că lucrurile nu merg tocmai bine acasă, deşi vina nu îţi aparţine ţie în totalitate. Nu strică să te pui şi pe tine pe primul loc din când în când, mai ales că încercând să îi mulţumeşti mereu pe ceilalţi tinzi să îţi produci ţie deservicii. De asemenea, ar fi indicat să nu te implici în intrigi sau să dai prea multă crezare bârfelor. Cere lămuriri dacă te confrunţi cu zvonuri.

Scorpion

În cazul unor nativi(e), ziua de luni ar putea veni la pachet cu necesitatea unei investiţii destul de mari care îi pune în dificultate. S-ar putea ca bugetul lor actual să nu le permită să gliseze capital în direcţia unei iniţiative sau a unui proiect, cu toate că au depus eforturi mari pentru a le transpune în realitate. Nu îi ajută nici faptul că umblă vorba că lucrurile nu ar merge pe traiectoria cea mai bună. În situaţii ca acestea, este foarte important să îşi asculte vocea interioară. Întrebările pe care le au îşi vor găsi răspunsul în interiorul lor.

Săgetător

Prima zi a acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu unele tensiuni în plan profesional. Lucrurile par să nu meargă tocmai bine între tine şi superiori sau poate doar te împovărează destul de mult sarcinile de serviciu care ţi-au fost delegate. În orice caz, cert este că ai dificultăţi în a te adapta la agenda acestei zile. În plus, s-ar putea să fii pus(ă) în faţa unei alegeri importante care priveşte evoluţia unor proiecte sau planuri de viitor. Trebuie să faci o investiţie, cu toate că profiturile se lasă aşteptate. Gândeşte-te cum ar fi mai indicat să acţionezi acum.

Capricorn

Nu pari a fi în cea mai bună formă la începutul acestei săptămâni, iar acest lucru s-ar putea datora faptului că ai acumulat o doză mare de oboseală zilele trecute din care nu ai reuşit să îţi revii complet peste weekend. Întrucât programul zilei de luni este unul destul de încărcat la serviciu, este foarte important să te automotivezi şi să te pui pe picioare. Ai nevoie de un exerciţiu viguros de voinţă pentru a-ţi aduna forţele şi a te ocupa de sarcinile care îţi revin. Ele implică multă atenţie şi concentrare din partea ta şi nu-ţi permiţi să greşeşti.

Vărsător

Starea de spirit şi nivelul de energie cu care întâmpini începutul acestei săptămâni lasă destul de mult de dorit. Te confrunţi poate cu unele frustrări de natură personală sau te temi de provocările pe care ţi le aduce ziua de astăzi. Vestea bună este aceea că dispui de o doză suplimentară de ambiţie, care te ajută să mergi înainte atunci când frica îţi spune să te opreşti. Uită-te înapoi şi vezi cât de multe ai realizat atunci când te temeai că nu o să reuşeşti. Acest episod nu este decât unul dintre ocaziile în care ţi-ai făcut griji fără motiv.

Peşti

Începutul acestei săptămâni riscă să aducă un echilibru de forţe precar în parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri în care eşti implicat(ă). Nu este de mirare aşadar că te confrunţi şi cu unele temeri referitoare la modul în care vor evolua lucrurile între tine şi persoana iubită sau asociat(ă). Este foarte important să reîncepeţi să vă purtaţi ca o echipă. În caz contrar, s-ar putea ca tot ceea ce aţi încercat să faceţi împreună să se piardă într-o bătălie pentru ultimul cuvânt în cele mai nesemnificative chestiuni. Lăsaţi orgoliile deoparte şi concentraţi-vă pe dezvoltarea relaţiei pe care o aveţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici