HOROSCOP 20 septembrie 2019: Zodiile de Aer se bucură de o zi armonioasă, cu veşti bune în plan profesional şi personal

Luna din Gemeni le trasează astăzi un trigon armonios lui Mercur şi Venus din Balanţă, indiciu cum că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) se bucură de oportunităţi de a-şi lărgi orizonturile în plan profesional şi personal.

4576 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 septembrie 2019: Zodiile de Aer se bucură de o zi armonioasă, cu veşti bune în plan profesional şi personal

HOROSCOP 20 septembrie 2019

Berbec

Finalul săptămânii lucrătoare vine la pachet cu realizări în plan relaţional. Mai exact, s-ar putea să pui astăzi bazele unor colaborări care te pot ajuta să avansezi la nivel social sau profesional. Sau poate reuşeşti să cooptezi un client foarte important, care se va dovedi o adiţie valoroasă în portofoliul tău. Nu este exclus ca beneficiile să se simtă şi în plan personal. Nativii(ele) care urmăresc să se împlinească în viaţa sentimentală ar putea cunoaşte astăzi pe cineva special. Lucrurile ar putea evolua destul de repede, ceea ce nu poate decât să te bucure. Profită de acest context astral fericit.

Taur

Aceasta este o zi în care ai parte de oportunităţi mari la nivel financiar. Ar putea fi vorba, de exemplu, o şansă de câştig suplimentar, prin care să îţi suplimentezi veniturile şi/ sau să investeşti o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum în vederea obţinerii unor profituri într-un viitor imediat. Sau poate îţi depăşeşti cota de producţie sau faci rost un contract avantajos pentru firmă, ceea ce te face eligibil(ă) pentru un bonus sau o primă. Îţi merge bine aşadar şi în plan profesional şi în raport cu banii, semn că te îndrepţi în direcţia potrivită.

Gemeni

Luna parcurge azi semnul naşterii tale şi trimite aspecte pozitive altor planete, care îţi conferă împreună un imbold de energie şi o atitudine pozitivă. În plus, cota ta de creativitate este destul de ridicată, semn că îţi fuge mintea şi îţi vin cele mai bune idei prin care să abordezi chestiunile de pe agenda acestei zile. Debordezi, de asemenea, de şarm şi carismă, indiciu cum că te bucuri de mare căutare în rândul burlacilor(ăciţelor) eligibile. Nu îţi lipsesc oportunităţile de flirt şi cunoşti oameni interesanţi. Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să îi arăţi o nouă faţetă a ta acum.

Rac

Aspectele cosmice de astăzi te induc într-o stare reflexivă. Meditezi poate la cursul unor evenimente importante de familie, care nu se îndreaptă în direcţia dorită sau pe care nu ai reuşit să le controlezi până acum. Dacă te dedici astăzi introspecţiei, ai putea avea parte de o revelaţie în ceea ce priveşte cea mai potrivită metodă de abordare a situaţiilor date. Îţi dai seama mai clar ce aştepţi de la ceilalţi şi cum ar putea evolua lucrurile dacă îţi schimbi într-un fel sau altul atitudinea. În plus, descoperi că cei dragi sunt destul de receptivi la strategiile tale de acţiune.

Leu

Aceasta este o zi în care poţi cunoaşte persoane care vor avea un efect benefic asupra viitorului tău. Poate fi vorba de cineva care îţi va deveni prieten bun sau care te va îndruma şi chiar sprijini financiar să îţi materializezi un vis mai vechi. Nu este exclus chiar să ajungi să puneţi bazele unui proiect împreună, ceva în care credeţi în egală măsură şi care vă animă să vă autodepăşiţi. Cert este că împărtăşiţi idealuri şi viziuni similare care vă pot duce foarte departe. Tot ele fac ca relaţia voastră să evolueze foarte rapid într-o direcţie extrem de bună.

Fecioară

Energia, timpul şi eforturile investite în plan profesional ajung astăzi să se fructifice. Poate primeşti un supliment financiar la salariu sau te încadrezi pentru o mărire salarială. Ori poate dispui de timpul necesar să îţi iei ceva de făcut extraprofesional, care te ajută să îţi rotunjeşti bugetul. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu o duci deloc rău pe acest plan. Ai reuşit să te impui prin aptitudinile tale, iar acum te bucuri în sfârşit de roadele muncii tale. Caută să menţii acelaşi ritm în perioada următoare, mai ales dacă ai primit promisiuni că te califici pentru o promovare.

Balanţă

Eşti extrem de activ(ă) astăzi din punct de vedere mental. În plus, ai o atitudine pozitivă asupra vieţii, ceea ce te ajută să priveşti cu optimism către ceea ce aduce această zi. În cazul unor nativi(e), poate apărea o oportunitate de a pleca într-o delegaţie sau de a participa la un curs sau la un seminar foarte important, atât pentru creşterea lor pe plan personal, cât şi la nivel profesional. Se poate spune aşadar că eşti pe o curbă ascendentă şi că faci paşi mari în direcţia adevăratului tău potenţial. Încearcă să profiţi de aceste şanse de a te dezvolta.

Scorpion

În cazul tău, se simte faptul că ai acumulat destul de multă oboseală săptămâna aceasta. În acelaşi timp însă, nu te dai bătut(ă) prea uşor şi faci faţă cu brio eventualelor provocări la care te supune această zi. Acest lucru se datorează forţei interioare pe care reuşeşti astăzi să o mobilizezi. Ai încredere în forţele proprii şi oricare ar fi lipsurile de care ai parte, nicio încercare nu va fi prea mare pentru tine. Caută totuşi să îţi rezervi un timp pentru odihnă. În caz contrar, s-ar putea ca în weekend să nu poţi susţine energetic activităţile din programul social.

Săgetător

Excelezi azi pe plan social şi reuşeşti foarte uşor să legi relaţii. În cazul unor nativi(e), poate fi vorba de prietenii cu oameni care au o influenţă bună asupra ta. Alţii(te) ar putea cunoaşte persoane cu care vor iniţia proiecte mai devreme sau mai târziu. Sau poate că o amiciţie evoluează încet dar sigur în direcţia unei relaţii de iubire. În orice caz, nu va lipsi elementul de noutate pe acest plan. Depinde însă de tine care va fi durata de viaţă a acestor relaţii. Ele sunt de mare perspectivă, dar trebuie să îţi joci cărţile foarte bine în viitor.

Capricorn

Cu toate că săptămâna de lucru a ajuns la final, te găseşti în ipostaza fericită în care nivelul tău de productivitate este la standardele cele mai înalte. De-a face cu această situaţie are şi faptul că pare să te animă ceva să dai dovadă de randament. Poate că ţi s-au făcut unele promisiuni cu privire la proiectul de care te ocupi acum. Te aştepţi să obţii ceva consistent de pe urma lui şi eşti motivat(ă) să dai tot ceea ce ai mai bun pentru a livra rezultatele pe care clienţii le aşteaptă. Nu mai ai mult, deci poţi trage tare.

Vărsător

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru aceste sfârşit de săptămână, astrele au o sugestie pentru tine. Ceea ce îţi recomandă ele să faci este să pleci într-o mini-excursie cu partenerul şi/ sau copiii. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă, gândeşte-te serios la ideea de a-l vizita pe partener. Poate prinzi o ofertă last minute la un city break şi reuşeşti să îţi petreci weekend-ul într-un mod inedit. În cazul în care bugetul nu pe prea ajută, optează pentru o călătorie undeva în ţară. Există situri de profil care ajută să găseşti oferte foarte bune pentru cazare.

Peşti

Sfârşitul acestei săptămâni lucrătoare poate aduce, în cazul unor nativi(e), soluţionarea favorabilă a unui litigiu într-o speţă succesorală sau legată de patrimoniu. Mai exact, s-ar putea să obţină o moştenire în posesia căreia ajung după multe bătăi de cap. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), poate fi vorba despre o situaţie de familie mai complicată care ajunge la un deznodământ fericit după multe tergiversări. Este drept, s-ar putea să te simţi destul de extenuat(ă) după toată această tevatură, dar măcar te poţi bucura aşa cum trebuie de acest weekend. Poate nu ar fi rău să te gândeşti să sărbătoreşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici