HOROSCOP 21 iunie: Ce zodii pot da dovadă de o intuiţie mai pronunţată în perioada care urmează

Ultima zi lucrătoare a săptămânii vine la pachet cu două evenimente astrale foarte importante: retrogradarea lui Neptun prin Peşti, care durează până pe 26 noiembrie şi intrarea Soarelui în zodia Racului, care marchează solstiţiul de vară. Semnele de Apă (Racii, Scorpionii şi Peşti) pot da dovadă de o intuiţie mai pronunţată în perioada care urmează.

5651 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 iunie: Ce zodii pot da dovadă de o intuiţie mai pronunţată în perioada care urmează

HOROSCOP 20 iunie:

Berbec

Retrogradarea lui Neptun în casa subconştientului, dublată de intrarea Soarelui în casa familiei, îţi direcţionează atenţia către relaţia cu rudele şi te face mai sensibil(ă) decât de obicei. S-ar putea ca, în următoarele luni, să te surprinzi mai des rememorând evenimente din trecut, momente frumoase petrecute cu cei dragi sau oportunităţi pierdute în raport cu aceia apropiaţi care nu mai sunt printre noi. Rolul acestui tranzit în sens aparent invers este acela de a face să conştientizezi faptul că trebui să te apleci mai mult asupra chestiunilor familiale şi să apreciezi mai mult lucrurile mărunte trăite alături de cei dragi.

Taur

Neptun începe să retrogradeze astăzi prin casa prietenilor, a proiectelor de grup şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face să apară oameni în viaţa ta care ascund intenţii maliţioase în spatele zâmbetelor aparent binevoitoare. Ori poate te întâlneşti cu oportunităţi care par prea bune pentru a fi reale şi care se dovedesc, în final, să fi fost realmente o iluzie. Te pasc aşadar tot felul de capcane, iar singura modalitate prin care le poţi ocoli este de a-ţi asculta vocea raţiunii. Intrarea Soarelui în casa comunicării o potenţează, deci pleacă urechea la ea.

Gemeni

Printre oportunităţile care apar pe plan profesional, s-ar putea să se strecoare, cu ocazia retrogradării lui Neptun prin casa aferentă din horoscopul tău general, şi provocări mascate în şanse de afirmare. Încearcă să nu dai porumbelul din mână pe cioara de pe gard. Nu există scurtături în ceea ce priveşte consolidarea unui renume de profesionist în domeniu sau în orice caz, nu este o metodă prin care poţi evolua în siguranţă la locul de muncă. Ingresul Soarelui în casa banilor te poate ajuta să vezi noi oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Asigură-te doar că nu vin la pachet cu riscuri.

Rac

Intrarea Soarelui în semnul naşterii tale te revitalizează şi-ţi conferă mai multă energie în următoarele săptămâni decât te-ai bucurat în ultima vreme. Dar retrogradarea lui Neptun prin casa filozofiei de viaţă îţi semnalează, uneori mai puternic, alteori în substrat, faptul că trebuie să aduci unele ajustări sistemului tău de valori, principii şi credinţe. S-ar putea să faci prea uşor rabat de la unele dintre ele şi ar fi cazul să te ocupi de acest aspect în perioada următoare. În caz contrar, există riscul să faci concesii şi compromisuri de care nu vei fi prea mândru(ă) pe viitor, uitându-te în urmă.

Leu

Cu Soarele în casa subconştientului şi Neptun în cea a trăirilor celor mai profunde, următoarea lună va fi una în care arăţi tuturor o altă faţetă a personalităţii tale - introspectivă, sensibilă şi afectuoasă. În acelaşi timp însă, este posibil să-ţi ţii în frâu mai greu decât de obicei emoţiile şi chiar să le permiţi să ia decizii în locul tău. Nu-i nimic rău în a face alegeri cu sufletul, dar când dai la o parte cu totul raţiunea, te expui unor dezamăgiri şi deziluzii foarte mari. Optează pentru echilibru în tot ce faci şi dă dovadă de moderaţie în atitudine.

Fecioară

Retrogradarea lui Neptun prin casa parteneriatelor de viaţă şi afaceri te poate păcăli că persoana iubită sau asociatul a corijat acele scăpări de caracter care vă împiedicau să formaţi o echipă de succes. Aşadar, fii atent(ă) la cele mai mici schimbări de caracter de care dau dovadă, nu doar în raport cu tine, ci şi în relaţie cu alte persoane. Ele îţi pot oferi indici clare dacă ar fi cazul să-ţi pui unele semne de întrebare. Intrarea Soarelui în casa prietenilor te poate face, în schimb, mai popular(ă) pe plan social, oferindu-ţi oportunitatea să cunoşti oameni noi care te inspiră.

Balanţă

Cu Soarele de azi începând în casa carierei, accentul cade pe planul profesional în următoarele săptămâni. Unde mai pui şi că Neptun retrogradează tot de astăzi încolo prin casa muncii, atrăgându-ţi şi el atenţia asupra acestui aspect. Dar dacă primul te ajută să detectezi oportunităţi de afirmare la locul de muncă, cel din urmă riscă să-ţi dea de furcă în activităţile întreprinse la serviciu. Acest lucru s-ar putea datora faptului că te îndeamnă să te culci pe lauri sau să-ţi cobori standardele în ceea ce priveşte calitatea muncii pe care o depui. Evaluează-te constant pentru a evita astfel de situaţii.

Scorpion

Intrarea Soarelui în casa filozofiei de viaţă te face mai luminos(asă) şi mai optimist(ă) cu privire la ce va aduce ziua de mâine, dar în acelaşi timp, s-ar putea să te expună riscului de a da peste persoane care vor să profite de buna ta credinţă şi de încrederea pe care o investeşti în cei din jur. Eşti cu atât mai susceptibil(ă) la astfel de dezamăgiri dacă eşti single şi implicat(ă) activ în descoperirea sufletului pereche. S-ar putea să dai peste persoane alături de care crezi că poţi construi ceva durabil, dar care îţi demonstează contrariul peste doar câteva luni.

Săgetător

Ingresul Soarelui în casa subconştientului din horoscopul tău general poate aduce la lumină nemulţumiri, frustrări sau angoase pe care le credeai depăşite de multă vreme. Pe fondul retrogradării lui Neptun prin casa familiei, nu este exclus ca acestea să vizeze sau să fi fost produse, cu ştire sau fără ştire, de anumiţi membri ai familiei. Lecţia celor două semne zodiacale este cea a iertării şi a toleranţei vis-a-vis nu doar faţă de cei care şi-au pus amprenta în mod negativ asupra ta, ci şi în raport cu propria persoană. Găseşte-ţi timp să meditezi asupra acestor chestiuni în zilele care urmează.

Capricorn

Intrarea Soarelui în casa parteneriatelor de viaţă şi afaceri marchează debutul unei perioade în care poţi lega fie o relaţie de cuplu, fie o colaborare, o asociere profesională sau îţi poţi îmbogăţi portofoliul cu clienţi noi. Problema apare atunci când negociezi sau porţi discuţii în vederea stabilirii acestor legături. Cu Neptun retrograd în casa comunicării, s-ar putea ca abilităţile tale în acest sens să te trădeze. Caută aşadar să-ţi faci bine temele înainte şi să nu rişti să fii luat(ă) prin surprindere. Altfel, s-ar putea să te dovedeşti npregătit(ă) şi să nu poţi răspunde la întrebări valide din partea lor.

Vărsător

Cu Soarele în casa muncii, te bucuri de un randament crescut în perioada următoare, dar s-ar putea ca sarcinile suplimentare să nu ducă la profituri adiţionale. Ori poate că apar prime şi bonusuri care îţi răsplătesc performanţele, dar acestea nu se simt la buget. Acest lucru de datorează faptului că astăzi debutează şi retrogradarea lui Neptun prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face să-ţi gestionezi haotic veniturile şi chiar să pierzi controlul asupra lor. Ţine-ţi o evidenţă clară a finanţelor, verifică-ţi mai des contul şi nu face excese. Respectă-ţi cu sfinţenie de lista de cumpărături.

Peşti

Cu Neptun retrograd în semnul naşterii tale, s-ar putea să fii destul de haotic(ă) în lunile care urmează. Te surprinzi până şi pe tine cu unele reacţii, iar ceilalţi nici nu mai ştiu ce să înţeleagă din felul în care te comporţi. În plan sentimental, unde intră Soarele astăzi, partenerul ar putea să găsească destul de atrăgătoare atitudinea boemă de care dai dovadă. Pe termen lung însă, s-ar putea să-l sperie faptul că nu ai o viziune practică. Permite-i să te ajute să îţi înfigi mai tare picioarele în pământ şi să priveşti lucrurile cu mai mult realism pe viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici