HOROSCOP 21 martie 2019: Nativii din patru zodii vor primi astăzi recompense numeroase în plan financiar, profesional şi sentimental

HOROSCOP, joi, 21 martie. Superluna Plină din Balanţă care se perfectează astăzi vine cu recompense numeroase pentru Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii care au încercat să dea dovadă de echilibru în plan financiar, profesional şi sentimental.

7168 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 martie 2019: Nativii din patru zodii vor primi astăzi recompense numeroase în plan financiar, profesional şi sentimental

HOROSCOP zilnic: 21 martie 2019. Nativii din patru zodii vor primi astăzi recompense numeroase în plan financiar, profesional şi sentimental

Horoscop Berbec 21 martie 2019

Superluna Plină din semnul Balanţei interconectează, în cazul tău, semnul naşterii tale cu casa parteneriatelor de viaţă şi/ sau afaceri, fapt pentru care s-ar putea să sesizezi accentuarea tensiunilor dintre tine şi asociat(ţi) ori persoana iubită. Acest lucru se datorează cel mai probabil faptului că nu mai faceţi corect distincţia între obiectivele personale şi cele comune şi să vine greu să le armonizaţi. Comunicarea este cheia în situaţii ca acestea, deci caută să-i convoci la discuţii cu cărţile pe masă dacă atmosfera dintre voi stă să explodeze. Doar în felul acesta reuşeşti să eviţi o descărcare de forţe de amploare.

Horoscop Taur 21 martie 2019

Superluna Plină din zodia Balanţei interconectează casa sănătăţii fizice şi a muncii cu cea a sănătăţii emoţionale şi a necunoscutului, cu menţiunea că influenţa acestui eveniment astral se va face simţită cu precădere în regiunea celei dintâi. Aşa se face că intervenţiile chirurgicale (cu excepţia celor de maximă urgenţă) nu sunt recomandate astăzi, iar nativii(ele) acestui semn cu probleme ale tractului urinar ar trebui să acorde o atenţie sporită tuturor semnalelor pe care le primesc de la propriul corp. Sectorul profesional întâmpină şi el tot felul de surprize care riscă să zguduie niţel inerţia care s-a cam aşternut la birou

Horoscop Gemeni 21 martie 2019

Superluna Plină din semnul Balanţei leagă casa preocupărilor de moment, a copiilor şi a vieţii sentimentale de cea a planurilor de viitor şi a sectorului social, indiciu cum că acestea ar putea ajunge să se întrepătrundă cu ocazia acestui eveniment astral, producând efecte în perimetrul celei dintâi. Oferind mai mult timp partenerului şi copiilor, mai ales dacă ţi-ai extins familia de curând, întâlnirile cu prietenii ar putea începe să se rărească din ce în ce mai mult, ceea ce riscă să ştirbească din satisfacţiile de care te bucuri în raport cu cel drag şi familia. Fă-ţi timp şi pentru ei.

Horoscop Rac 21 martie 2019

Superluna Plină din zodia Balanţei creează o punte de legătură între casa familiei din horoscopul tău general şi cea a carierei, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, bagajul energetic al acestui eveiment astral se manifestă cu precădere pe plan domestic. Aşadar, dacă ai petrecut ore suplimentare la muncă perioada aceasta, caută ca în următoarea perioadă să dedici mai mult timp apropiaţilor şi invers. Lecţia pe care ţi-o propune acest fenomen cosmic este aceea a echilibrului şi a efectelor nefaste pe care le poate avea pierderea acestuia asupra relaţiei cu cei dragi. Urmăreşte deci să-ţi organizezi timpul mai atent.

Horoscop Leu 21 martie 2019

Superluna Plină din semnul Balanţei interconectează casa comunicării şi a deplasării pe distanţe scurte cu cea a călătoriilor la mare depărtare de casă şi a studiilor, semn că cele două aspecte ale vieţii tale ar putea ajunge să se întrepătrundă în zilele următoare, dar nu nepărat perfect. Aşa se face că diferenţele de mentalitate dintre tine şi interlocutorii tăi ar putea conduce la dezbateri aprinse dacă nu găseşti în tine forţa de a lăsa de la tine. În plus, delegaţiile în străinătate în condiţii de oboseală mare ori drumurile încoace şi-ncolo prin oraş la orele de vârf ar trebui evitate.

Horoscop Fecioară 21 martie 2019

Superluna Plină din semnul Balanţei leagă casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie de cea a cheltuielilor, împrumuturilor şi resurselor deţinute sau dobândite cu alte persoane, ceea ce înseamnă că chestiunile de ordin financiar se pot găsi astăzi în capul listei tale de priorităţi. Veştile din această direcţie nu sunt neapărat bune, dar dacă vrei să minimizezi riscul unor pagube, evită asumarea oricărui risc bănesc. În caz contrar, s-ar putea ca bugetul tău pe următoarea perioadă să aibă serios de suferit, la fel ca relaţia ta cu asociatul(ţii) sau persoana iubită dacă sumele cheltuite erau şi ale lor.

Horoscop Balanţă 21 martie 2019

Superluna Plină care se perfectează joia aceasta leagă semnul naşterii tale de casa partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să simţi nevoia de a juca un rol mai important în interacţiunile cu ceilalţi. Poate-ţi doreşti să fii apreciat(ă) mai mult sau ţi-ai dori să existe o disponibilitate mai mare spre compromis din partea asociatului(ţilor) sau a persoanei iubite, iar axarea lor în exclusivitate pe propria persoană îţi face rău. Este important să discuţi despre ceea ce te deranjează pentru că doar prin astfel de concesii sănătoase puteţi evolua ca relaţie.

Horoscop Scorpion 21 martie 2019

Superluna Plină din zodia Balanţei interconectează casa bunăstării mentale şi a necunoscutului cu cea a sănătăţii fizice şi a muncii, semn că echilibrul tău emoţional ar putea ajunge să depindă într-o oarecare măsură de capacitatea ta de a face faţă provocărilor şi presiunilor de la serviciu. Sau poate anumite chestiuni de ordin sufletesc sunt cele care te împiedică să performezi la standardele tale obişnuite la serviciu. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti mai sensibil(ă) decât de obicei zilele acestea şi trebuie să fii atent(ă) dacă merită să te implici emoţional sau nu în anumite situaţii şi conjuncturi profesionale.

Horoscop Săgetător 21 martie 2019

Superluna Plină din semnul Balanţei leagă casa prietenilor şi a proiectelor de grup de cea a hobby-urilor, vieţii sentimentale şi copiiilor, semn că din dorinţa de a-ţi asigura un viitor strălucitor alături de cei dragi, s-ar putea să uiţi să te bucuri de prezent, de lucrurile mici care vă fac viaţa mai frumoasă. Ori poate, dintr-un motiv saul altul, există multă tensiune între tine şi ceidragi, fapt care te împinge să petreci mai mult timp cu prietenii, să-i preferi pe ei, cel puţin pentru moment. Ideal ar fi sî găseşti modalitatea prin care îţi poţi împărţi timpul echitabil între ei.

Horoscop Capricorn 21 martie 2019

Superluna Plină din zodia Balanţei creează o punte de legătură între casa carierei şi a statutului social şi cea a familiei, semn că zilele acestea, cât se simt influenţele acestui fenomen astral, te vei simţi ca peştele-n apă, dat fiind accentul pronunţat pe planul profesional. Aşteaptă-te însă ca familia să nu accepte cu prea multă uşurinţă cu petreci mai mult timp la serviciu, îţi lipseşte energia să te bucuri de momentele cu ei odată ce ajungi acasă ori să te ocupi de treburile care-ţi revin în gospodărie. Încearcă să jonglezi între cele două şi nu face deosebiri într-atât de mari.

Horoscop Vărsător 21 martie 2019

Superluna Plină din semnul Balanţei interconectează casa călătoriilor pe distanţe lungi şi a studiilor cu cea a comunicării şi a deplasărilor de scurtă durată, semn că de azi începând, poate până mâine, s-ar putea ca maşina să fie a doua ta casă. La fel de posibil este să te implici în tot felul de polemici pe teme diverse, care riscă să nu ducă în nicio direcţie. Important este să-ţi faci un program clar al activităţilor astăzi întrucât s-ar putea ca totul să se transforme într-un haos. Caută să vezi care-ţi sunt priorităţile şi să te ocupi de ele mai întâi.

Horoscop Peşti 21 martie 2019

Superluna Plină din zodia Balanţei leagă casa bunurilor şi a finanţelor deţinute sau câştigate cu alte persoane de cea a resurselor dobândite prin munca proprie, ceea ce înseamnă că banii reprezintă o prioritate pentru tine zilele acestea. În cazul în care tu şi partenerul puneţi profiturile la comun, este important să existe reguli clare referitoare la felul în care le gestionaţi şi utilizaţi. În caz contrar, se pot naşte conflicte aprinse dacă nu există un consens cu privire la aceste aspecte. Ori poate vă treziţi că unul din voi a cheltuit mai mult decât celălalt ar fi fost de acord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici