HOROSCOP 22 august 2019: Zodiile care se vor bucura de mult spor în plan profesional

Luna din Taur creează astăzi un aspect armonios de trigon cu Saturn retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) să se bucure de mult spor în plan profesional şi de realism la nivel personal. Ea mai formează însă şi un aspect tensionat de careu cu Mercur din Leu, indiciu cum să semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) pot avea parte de încercări la serviciu, cu banii sau în dragoste.

4821 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 august 2019: Zodiile care se vor bucura de mult spor în plan profesional

HOROSCOP 22 august 2019: Zodiile care se vor bucura de mult spor în plan profesional

Berbec

Joia aceasta te bucuri de un nivel de productivitate destul de ridicat, motiv pentru care s-ar putea să duci la bun sfârşit nu numai sarcinile desemnate pentru astăzi, dar şi o parte din cele pe care le ai de făcut mâine. Problema ar putea consta însă în faptul că ai putea cheltui mai mult decât de obicei. Cu toate că ai spor la serviciu, nu înseamnă că oportunităţile financiare se sincronizează cu randamentul, cel puţin în acest moment. Trebuie aşadar să-ţi ţi sub control obiceiurile de consum şi să te limitezi la articolele de bază de pe lista de cumpărături.

Taur

Dispui astăzi de un tonus mental ridicat, iar starea ta de spirit nu se lasă mai prejos, dar s-ar putea ca unele discuţii în contradictoriu cu familia să aibă un efect nefast asupra lor. Nu eşti genul de persoană care se lasă prea mult influenţată de părerea celorlalţi, dar atunci când este vorba despre familie, feedback-ul pe care îl primeşti din partea lor contează destul de mult pentru tine. Încearcă să te gândeşti care este motivul pentru care văd lucrurile aşa cum le văd. S-ar putea să nu înţeleagă exact unele reacţii ale tale, dar pe altele le judecă corect.

Gemeni

Ai un mental puternic şi eşti pregătit(ă) pentru orice schimbare de macaz care ar putea interveni astăzi, dar s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei la zvonurile care circulă despre tine. Unele dintre ele ar putea ajunge astăzi la urechea ta şi îţi creează o stare de disconfort mai mare decât ai fi crezut. În privinţa unora dintre ele, nu te arăţi foarte deranjat(ă), dar dacă vin din partea unor persoane pe care le credeai de încredere, s-ar putea să le resimţi ca pe o lovitură în plex. Încearcă să-ţi vezi de drumul tău şi nu pleca urechea.

Rac

Ziua de astăzi este una extrem de favorabilă discutării unor posibilităţi de colaborare în cadrul unui proiect personal sau de grup. Eşti plăcut surprins(ă) de cât de bine rezonezi cu cei cu care intenţionezi să derulezi afaceri, iar lucrurile pe care le discutaţi te inspiră şi te ajută să-ţi rafinezi unele raţionamente. Cu toate acestea, indicat ar fi să nu te grăbeşti să faci investiţii. Riscurile la care te expui sunt mult prea mari întrucât mai sunt aspecte care trebuie finisate înainte să se ajungă la infuzii serioase de capital. Ai răbdare şi vezi cum răspund aceştia la sugestiile tale.

Leu

În plan profesional, nu îţi lipseşte randamentul şi dăruirea pentru ceea ce faci. Ba chiar este posibil să termini mult mai repede unele sarcini de serviciu care te-ai fi aşteptat să îţi solicite o bună parte din programul de lucru de astăzi. S-ar putea să-ţi piară însă cheful în urma unor discuţii cu superiorii. Ţi se pare poate că au un dinte împotriva ta şi că te acuză pe nedrept de unele lucruri pe care nu le-ai făcut. Poate că dacă le-ai expune situaţia din perspectiva ta şi ai da dovadă de tact în această privinţă, i-ai lămuri în final.

Fecioară

Ziua aceasta nu se numără printre cele mai reuşite din săptămână pentru tine. Te confrunţi cu unele frustrări şi nesiguranţe care riscă să îşi pună destul de mult amprenta pe felul în care percepi situaţiile cu care te confrunţi astăzi. Vestea bună este că persoana iubită şi copiii te pot ajuta să-ţi ridici vibraţia şi să-ţi schimbi starea de spirit. S-ar putea totuşi să trebuiască să aştepţi până după ce ajungi acasă pentru ca acest lucru să se întâmple. Lasă la pragul biroului grijile şi problemele şi organizează o activitate de grup cu cei dragi. Meriţi să te relaxezi puţin.

Balanţă

Modul în care vor evolua unele planuri personale de viitor sau proiecte de grup în care eşti implicat(ă) îţi creează unele temeri. Unele dintre ele s-ar putea să fie fondate şi te impulsionează să le găseşti o rezolvare, dar altele sunt rupte de realitate şi îţi irosesc inutil energia. Caută aşadar să faci corect distincţia dintre ele. De destresarea ta se ocupă familia de origine, care îţi oferă sfaturi, dacă nu despre cum să treci peste aceste impasuri, măcar în legătură cu felul în care poţi să răspunzi acestor frici. Caută-le sfatul astăzi şi vei vedea că te va ajuta.

Scorpion

Conlucrezi, comunici şi convieţuieşti în armonie cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, dar s-ar putea ca astăzi să se manifeste, pe lângă aceste episoade pozitive, şi o serie de momente în care ies la iveală luptele pentru putere pe care le duceţi de ceva timp încoace. Este clar că unul dintre voi vrea să facă pe cocoşul şi să aibă ultimul cuvânt în orice chestiune importantă. Iar atunci când părerile celuilalt nu cântăresc la fel de mult în luarea unei decizii, se creează reţeta perfectă pentru dezamăgire şi interacţionare defectuoasă. Trebuie să rediscutaţi atribuţiile şi limitele fiecăruia dintre voi.

Săgetător

Astăzi te pomeneşti cu nişte sarcini de serviciu destul de dificile, poate prea dificile pentru a doua parte a săptămânii, atunci când randamentul tinde să scadă. Ţi se percepe poate să le termini într-o fereastră de timp scurtă, aşteptările sunt mari, răspunderea aşijderea, iar complexitatea te descurajează la început. Ai însă o motivaţie: prima sau bonusul pe care le vei primi o dată ce livrezi rezultatul. Aceste sunt cu atât mai mari dacă este vorba de o sarcină de lucru suplimentară, primită peste volumul de muncă ce ţi-a revenit în această săptămână. Nu da cu piciorul aceste oportunităţi financiare valoroase.

Capricorn

S-ar putea contura astăzi unele probleme de natură sentimentală. Ele prevestesc faptul că relaţia ta cu partenerul tinde să o ia sau a apucat-o deja pe o pantă descendentă. Nivelul de geloziei şi posesivitate dintre voi depăşeşte cotele normale şi riscă să atingă un prag mult prea ridicat. Se poate ajunge chiar la acuze de infidelitate sau şantaj emoţional dacă lăsaţi lucrurile să continue în această direcţie. Trebuie să daţi dovadă de mai multă deschidere unul în raport cu celălalt în astfel de momente. În caz contrar, se va ajunge într-un stadiu de unde nu vă mai puteţi reveni eficient.

Vărsător

Lucrurile merg bine astăzi în plan social, dar lasă mult de dorit la nivel familial, dar mai ales în raport cu familia de origine. Partenerul îţi reproşează poate că nu te implici suficient în chestiunile de ordin domestic sau în treburile gospodăreşti, lăsându-l pe el de cele mai multe ori să se ocupe de aceste lucruri în locul tău, în timp ce tu petreci prea mult timp cu prietenii. S-ar putea ca schimbarea centrului tău de interes să se fi datorat şi faptului că intenţionezi să începi un proiect cu gaşca. Explică-i partenerului că este nevoie de timp pentru planificat.

Peşti

Ziua de astăzi este una extrem de favorabilă discutării strategiilor pe termen lung în cadrul proiectului sau business-ului în care eşti implicat(ă). Ar putea apărea unele remarci care spun că nu eşti realist(ă) sau care acuză sugestiile tale de faptul că nu sunt fezabile sau sustenabile. Nu ar trebui să le iei personal, chiar dacă sunt rostite pe un ton nepotrivit. Ai putea să le zici celor cu care derulezi afaceri că ai înţeles ideea, doar că trebuie să ţi se adreseze cu mai mult respect data viitoare. Dezabterea este bună şi duce la ceva constructiv, dar nu fără diplomaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici