HOROSCOP 25 iunie: Zodiile care vor avea un imbold de energie

Pe ultima sută de metri în Peşti, Luna trasează un aspect armonios de trigon lui Mercur din Rac, conferind inspiraţie zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Mai apoi trece în semnul Berbecului, dându-le semnelor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) un binemeritat imbold de energie.

3258 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 iunie: Zodiile care vor avea un imbold de energie

HOROSCOP 25 iunie

Berbec

În prima parte a zilei s-ar putea să fii destul de retras(ă) sau, în orice caz, fără prea mare chef de agitaţie. Preferi compania unui grup restrâns de persoane şi nu eşti doritor(oare) de prea multă agitaţie în jurul tău. S-ar putea însă ca după aceea să ţi se schimbe vibraţia. La un moment dat intră Luna în semnul naşterii tale şi îţi oferă un imbold de energie şi bună dispoziţie. Caută să profiţi de această schimbare de macaz la nivel vibraţional şi să te foloseşti de oportunităţile de expunere care vin odată cu ea. Oricum nu vei trece neobservat(ă).

Taur

În dimineaţa acestei zile ar fi de dorit să te ocupi de acele activităţi care implică să planifici activităţi, să discuţi strategii de viitor, dar şi să atragi sponsori sau să cauţi feedback cu privire la unele proiecte pe care le derulezi în această perioadă. Odată ce Luna ajunge în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să nu-ţi mai doreşti atât de mult să fii într-un permanent contact cu ceilalţi. Este posibil ca orice scăpare a colegilor de muncă să te enerveze cumplit şi să vrei să te concentrezi pe activităţile individuale, care nu implică muncă în echipă.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să intri în posesia unei sume de bani sub forma unei prime sau a unui bonus pentru unele performanţe realizate la serviciu sau pentru faptul că ai petrecut mai mult timp la birou decât ţi-ar fi solicitat programul. Este evident că, din punct de vedere financiar şi profesional, pari a fi pe o curbă ascendentă şi că poţi începe să te concentrezi şi pe alte aspecte. Luna intră azi în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, prilej numai bun să-ţi construieşti strategii care vizează dezvoltarea/ lansarea unei iniţiative antreprenoriale.

Rac

În prima parte a zilei, ai un tonus mental bun şi o stare de spirit care îţi permite să descoperi oportunităţi în orice provocare cu care te confrunţi. Este un moment bun, de asemenea, să rezolvi treburi care implică să interacţionezi cu instituţiile statului sau să te deplasezi la o distanţă considerabilă de casă. Când Luna trece în casa carierei din horoscopul tău general, ar putea apărea oportunităţi de a-ţi creşte vizibilitatea pe plan profesional. Ţi se oferă mijloacele prin care să te afirmi ca profesionist(ă) şi să demonstrezi că poţi mai mult decât ceilalţi au impresia. Ieşi în evidenţă.

Leu

S-ar putea ca, în dimineaţa acestei zile, să fii destul de prăpăstios(oasă) sau, cel puţin, să ai impresia că nici bine nu a început ziua şi nimic nu merge aşa cum ai plănuit. Vestea bună este însă că tot astăzi intră Luna în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ridicându-ţi vibraţia şi conferindu-ţi o atitudine de învingător(oare). Aşadar, toate evoluează în favoarea ta într-un final, semn că nu trebuie decât să ai răbdare cu tine, să fii indulgent(ă) cu schimbările de stare de spirit care te încearcă şi să o cultivi pe aceea care are o influenţă bună.

Fecioară

Printre primele activităţi de care te ocupi astăzi ar trebui să se numere întâlnirile cu potenţiali colaboratori, clienţi sau finanţatori. Astrele te ajută să-ţi dai seama cum ar fi mai bine să te exprimi astfel încât să faci o impresie bună care durează şi în ce fel ai putea să conduci discuţia într-o direcţie avantajoasă ţie. Concentraţi-vă mai întâi pe modul în care se va derula parteneriatul vostru şi abia apoi treci la aspectul financiar. Ai norocul că trecerea Lunii în casa resurselor deţinute şi/ sau câştigate în raport cu terţe persoane contribuie la buna voastră înţelegere pe acest plan.

Balanţă

În prima parte a zilei, dispui de toate premisele necesare să dai dovadă de un randament de invidiat şi să rezolvi mai multe lucruri decât te-ai fi aşteptat în doar câteva ore. Dacă lucrurile merg într-adevăr atât de bine, caută ca apoi să te axezi pe întâlniri, discuţii şi negocieri cu potenţiali sponsori, colaboratori sau clienţi. Luna din casa parteneriatelor care îţi conferă asertivitate la serviciu ar putea crea însă tensiuni în cuplu. Dar dacă eşti single şi ai pus ochii pe cineva, te ajută să-ţi găseşti curajul de a-i propune să ieşiţi. Preia iniţiativa şi lasă astrele să intervină.

Scorpion

Pare că te trezeşti într-o dispoziţie destul de bună astăzi, eşti inspirat(ă) şi creativ(ă), prilej numai bun să te ocupi de acele activităţi profesionale care presupun să vii cu soluţii inteligente şi inovative la provocările cu care te-ai putea întâlni. Iar odată ce îţi apar în minte aceste rezolvări, Luna din casa muncii te ajută să le pui în practică într-un mod eficient şi rapid. Ai totuşi grijă să nu se ajungă la tensiuni în raport cu colegii de muncă. Ţine cont, de asemenea, de riscul de a te suprasolicita la serviciu. Ia pauză când simţi că ai obosit.

Săgetător

S-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn că nu ajungă la serviciu astăzi din pricina unor probleme de familie. Sau poate că anumite planuri avute de dimineaţă se decalează din pricina unor chestiuni care îi implică pe apropiaţi. Vestea bună este că lucrurile se vor repune pe făgaşul lor normal cât de curând, iar intrarea Lunii în casa iubirii şi a copiilor îţi îndreaptă atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită şi cei mici. Poate faci în aşa fel încât să ieşiţi după programul de la muncă sau să faceţi ceva împreună care vă face plăcere tuturor în egală măsură.

Capricorn

În prima parte a zilei, poţi înregistra succese fie în plan profesional dacă te întâlneşti cu eventuali colaboratori, sponsori sau clienţi, fie în cuplu dacă abordezi cu partenerul unele subiecte de conversaţie care necesită să ajungeţi la o viziune comună. În ambele cazuri, şansele sunt mari să se ajungă la un consens care vă este favorabil tuturor. După ce Luna trece în casa familiei, încearcă să dedici mai mult timp celor dragi ai casei, mai ales dacă programul de la serviciu te-a făcut destul de absent(ă) fizic sau mental în ultima perioadă. Va avea un efect pozitiv asupra relaţiei voastre.

Vărsător

Din punct de vedere financiar, dimineaţa acestei zilei vine cu veşti bune. S-ar putea să fie vorba de unele câştiguri nu prea mari, dar suficiente încât să te poţi achita de unele plăţi fără să ai prea mult de suferit la nivel economic. Pe de altă parte, traznitul Lunii prin casa comunicării din horoscopul tău general te ajută să te impui în conversaţii şi să-ţi faci punctul de vedere auzit. Este important totuşi să nu uiţi că, de cele mai multe ori, se întrece foarte uşor limita dintre asertivitate şi agresivitate. Încearcă să vezi unde stă ea în cazul tău.

Peşti

Şansele sunt mari ca în dimineaţa acestei zile să te trezeşti destul de bine dispus(ă) şi orientat(ă) să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus pentru această zi. Ai parte de progrese mari dacă te ocupi de sarcini care îţi stârnesc interesul şi îţi stimulează creativitatea. În cazul în care lucrezi într-un domeniu artistic, Luna din casa banilor ar putea să-ţi aducă beneficiile materiale aferente muncii depuse chiar mai repede decât te-ai aşteptat. Şi dacă activezi într-o arie mai puţin creativ(ă), tot apar oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici