HOROSCOP 25 Martie | Peşti, lăsaţi Universul să-şi facă treaba! Îndemnul astrologului Anca Martin

Ziua de 25 martie se remarcă prin aspectul tensionat de opoziţie dintre Luna din semnul Scorpionului şi Uranus din Taur. În Horoscop, Leii, Vărsătorii, Taurii şi Scorpionii ar putea experimenta astăzi provocări însemnate pe plan profesional, sentimental şi familial.

3380 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 Martie | Peşti, lăsaţi Universul să-şi facă treaba! Îndemnul astrologului Anca Martin

Horoscop zilnic 25 martie:

Horoscop 25 martie, Berbec

Echilibrarea raportului dintre cheltuieli şi bugetul de care dispui săptămâna aceasta ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine astăzi. Aceasta se datorează faptului că ai putea fi tentat(ă) să nu te rezumi la articolele de pe lista de cumpărături. Aceasta nu înseamnă însă că ar trebui să te ţii departe de orice produs de care nu ai cu adevărată nevoie, ci doar că ar fi mai bine să vânezi oferte decât să te opreşti la primul magazin întâlnit în drum. Spre seară, se recomandă să urmăreşti o evadare scurtă din jungla urbană. Îţi va prinde foarte bine să ieşi.

Horoscop 25 martie, Taur

Ziua de azi ar putea fi marcată de tensiuni în raport cu persoana iubită şi/ sau partenerul de afaceri. Este evident că există chestiuni asupra cărora cădeţi greu de acord şi aveţi de muncit serios pentru a ajunge la un compromis. Dacă fricţiunile apar între tine şi partener, este pentru că unul dintre voi neglijează viaţa de cuplu în favoarea carierei. În cazul în care ele se manifestă în raport cu partenerul de afaceri, s-ar putea ca lupta pentru putere să fie cea care vă afectează capacitatea de-a colabora. Se recomandă unele discuţii deschise pe seară pentru a clarifica situaţia.

Horoscop 25 martie, Gemeni

S-ar putea să nu te simţi tocmai în apele tale azi, iar acest lucru se poate datora fie unor probleme de sănătate aflate încă subb investigaţie ori unor chestiuni de ordin profesional care pur şi simplu te depăşesc. Faptul că ai termene-limită greu de respectat şi aşteptări mari care atârnă greu pe umerii tăi nu ajută deloc procesul de vindecare, deci caută să te menajezi gestionând cu mai multă atenţie stresul la care eşti supus(ă) perioada aceasta. Spre seară, momentele alături de persoana iubită te pot ajuta să-ţi regăseşti echilibrul, cel puţin la nivel emoţional. Confesează-i-te dacă simţi să vorbeşti.

Horoscop 25 martie, Rac

S-ar putea să-ţi vină greu să te împarţi azi între viaţa socială şi cea sentimentală. Poate fi vorba de unele angajamente de la care partenerul nu poate lipsi, dar pe tine te deranjează compania alături de care se va afla. Este important să te gândeşti bine dacă eşti îndreptăţit(ă) să simţi gelozie sau neîncredere în ceea ce-l priveşte pe cel drag. S-ar putea ca toată situaţia să nu fie decât produsul imaginaţiei tale şi să-l dezamăgeşti prin atitudinea pe care o afişezi. Caută să-i comunici temerile tale pe un ton calm şi vei vedea că-ţi va spulbera orice dubiu imediat.

Horoscop 25 martie, Leu

S-ar putea să-ţi fie greu azi să dai dovadă de acelaşi nivel de implicare atât pe plan profesional, cât şi familial. Este cât se poate de evident că te afli pe o curbă ascendentă în cazul celui dintâi, dar ai restanţe destul de mari în ceea ce îl priveşte pe al doilea. Nu te mira aşadar dacă familia resimte că nu mai aduci aportul cu care i-ai obişnuit în gospodărie sau că faci o treabă de mântuială acasă pentru că vii mult prea obosit(ă) de la muncă. Urmăreşte să-ţi gestionezi timpul cu mai multă atenţie pentru a nu primi reproşuri.

Horoscop 25 martie, Fecioară

S-ar putea să te trezeşti azi cu faţa la cearşaf, fiindu-ţi astfel greu să rezişti confruntărilor cu colegii de muncă mai pisălogi sau care fac exces de zel. Este important totuşi să cauţi să te reglezi încă de la primele ore ale zilei. În caz contrar, există riscul ca puţine lucrurile din cele pe care ţi le-ai propus astăzi să le poţi duce la bun sfârşit. Aşadar, dacă nu vrei să petreci ore la telefon degeaba sau să trimiţi e-mail-uri din care să reiasă un alt ton decât cel pe care la-i intenţionat, caută să te calmezi cât mai repede.

Horoscop 25 martie, Balanţă

Cheltuielile peste limita bugetului ar putea reprezenta o problemă şi pentru tine astăzi. S-ar putea să crezi că sunt justificate totuşi, căutând tot felul de motive prin care să-ţi raţionalizezi, ţie cel puţin, aceste achiziţii care depăşesc limitele pe care ţi le-ai impus săptămâna aceasta. Indicat ar fi să nu cazi în această capcană, ci să cauţi cea mai bună ofertă pentru ceea ce-ţi doreşti dacă nu te poţi abţine. Fă puţină cercetare şi vei vedea că poţi găsi un preţ avantajos. Spre seară, s-ar putea să ai parte de o vizită din partea unei rude sau a unui prieten.

Horoscop 25 martie, Scorpion

Nivelul de tensiune dintre tine şi persoana iubită poate creşte destul de mult astăzi. Este clar că nu reuşiţi să cădeţi nicicum de acord în privinţa unor chestiuni de ordin gospodăresc sau care privesc gestionarea unei situaţii de familie. Ceea ce pare că aţi uitat voi este faptul că ar trebui să funcţionaţi ca o echipă în astfel de momente şi să ajungeţi la un numitor comun. Spre seară, s-ar putea să te bucure apariţia unor oportunităţi însemnate de suplimentare a bugetului acestei săptămâni ori de valorificare a unor economii pe care te-ai chinuit să le faci în ultima perioadă.

Horoscop 25 martie, Săgetător

S-ar părea că nu eşti în cea mai bună formă astăzi. Poate ai aflat sau îţi parvin astăzi nişte veşti nu tocmai bune despre o rudă apropiată sau tu însuţi(ăţi) eşti subiectul unor speculaţii la locul de muncă ori pe plan personal. Oricare ar fi situaţia, caută să nu te implici sufleteşte mai mult decât este cazul. Nu numai starea ta de spirit s-ar putea să fie afectată de acest lucru, ci şi capacitatea de a-ţi face treaba bine la serviciu. În plus, ultimul lucru de care ai nevoie sunt avertismentele de la şefi. Spre seară, te mai întremezi puţin.

Horoscop 25 martie, Capricorn

Ar putea interveni astăzi unele replici acide între tine şi partener cu privire la unele planuri de viitor. S-ar părea că aveţi păreri diferite despre anumite proiecte comune şi strategiile cele mai potrivite pentru a le pune pe picioare. Ori poate unul dintre voi a făcut o investiţie fără ştirea celuilalt care între timp s-a soldat cu o pagubă destul de serioasă. Luaţi aceste eveniment drept o lecţie şi încercaţi să comunicaţi mai mult despre temerile şi speranţele voastre legate de viitor. Cu cât sunteţi mai deschişi unul faţă de celălalt, cu atât minimizaţi riscul de a vă pierde încrederea.

Horoscop 25 martie, Vărsător

Au loc multe evenimente pe plan profesional şi nu toate sunt plăcute. Ai multe responsabilităţi destul de greu de dus, iar familia resimte că nu ţi-e tocmai uşor. Aşa se face că astăzi simţi presiune din două părţi: din partea şefilor, care se aşteaptă să livrezi rezultate bune în timp scurt şi fără să-ţi ofere prea mult ajutor, dar şi din partea familiei care se tot întreabă cât mai încuviinţezi să fii tratat(ă) astfel la locul de muncă. Norocul face că diseară s-ar putea să te vezi cu prietenii, care te ajută să te detensionezi şi să vezi lucrurile altfel.

Horoscop 25 martie, Peşti

Fie că este vorba de unele veşti nu prea bune pe care le primeşti astăzi ori de o stare de apatie şi nelinişte pe care nu poţi să ţi-o explici prea uşor, cert este că nu stai prea bine cu moralul astăzi. Acest lucru ţi-ar putea afecta randamentul la serviciu şi chiar relaţiile cu cei din jur dacă laşi tensiunea care pluteşte în atmosferă să crească peste limitele gestionabile. S-ar putea ca sursele tale de îngrijorare să nu ţină de tine neapărat, deci caută să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă şi apoi să laşi Universul să-şi facă treaba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici