HOROSCOP 26 iunie: Zodia care va avea astăzi o dispoziţie de milioane, un tonus mental bun şi o stare de spirit pozitivă

Luna aplică astăzi la un trigon armonios cu Jupiter retrograd din Săgetător, sporindu-le zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) apetitul pentru experiment şi noutate. Dar în acelaşi timp, formează un careu tensionat cu Saturn retrograd din Capricorn, ceea ce le dă motive de îngrijorare semnelor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) cu privire la unele chestiuni de familie, profesionale sau de cuplu.

3969 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 iunie: Zodia care va avea astăzi o dispoziţie de milioane, un tonus mental bun şi o stare de spirit pozitivă

HOROSCOP 26 iunie

Berbec

Pare că te trezeşti astăzi destul de bine dispus(ă) şi gata să profiţi de oportunităţile pe care le aduc cu sine astrele. Este posibil însă ca, odată ajuns(ă) la muncă, să ţi se înece corăbiile. Acest lucru s-ar putea datora faptului că escaladează tensiunile între tine şi unii superiori cu care pur şi simplu nu poţi comunica. Ţine minte că acela care cedează primul nu este cel mai slab. Lasă orgoliul deoparte şi gândeşte-te cum ai putea să-i faci să înţeleagă mai bine viziunile tale. Trebuie să-ţi reformulezi opiniile şi să-ţi schimbi atitudinea în raport cu ei pentru a reuşi.

Taur

Tensiunea şi strestul resimţite astăzi ar putea depăşi cotele obişnuite, iar marea problemă constă în faptul că sursa acestei stări neplăcute nu este neapărat una externă. E drept că anumite chestiuni care nu ţin de tine ar fi putut aprinde fitilul, dar scânteile erau deja acolo. Gândeşte-te ce nu-ţi convine şi ce ar trebui să se schimbe pentru a fi mai împlinit(ă) cu tine însuţi(ăţi). Dacă găseşti cauza acestor nemulţumiri, temeri sau frustări care îşi spun cuvântul astăzi, ia-le drept oportunităţi de evoluţie şi perfectare în plan personal. Ai multe de învăţat despre tine dacă te ocupi de aceste neajunsuri.

Gemeni

Climatul astral pe care astrele îl construiesc astăzi este unul favorabil negocierilor, discuţiilor şi întâlnirilor care au ca subiect principal dezbaterea unei posibilităţi de colaborare. La fel de favorabile sunt şi iniţiativele care urmăresc îmbogăţirea portofoliului de clienţi sau începerea unui parteneriat. Se recomandă însă ca aspectul financiar să fie adus în discuţie abia mâine. Concentraţi-vă acum pe ceea ce ar presupune legătura voastră profesională şi vedeţi ce vă puteţi oferi unul celuilalt cu exactitate. Dacă se ajunge la onorarii şi reguli de împărţire a câştigurilor, tensiunile pot ajunge să crească peste limitele acceptabile. Cu răbdarea treci marea, nu uita.

Rac

Premisele sunt favorabile la serviciu astăzi, dar doar dacă activezi pe cont propriu. Mai precis, astrele te înzestrează astăzi cu o productivitate peste cotele obişnuite, dar ea se manifestă doar în cadrul sarcinilor de serviciu care implică să lucrezi individual. Eventualele şicane sau vorbe rostite printre dinţi în raport cu colegii de muncă se pot traduce printr-o diminuare a randamentului de care ai putea da dovadă astăzi. Dacă ai posibilitatea să alegi care sunt sarcinile de care te ocupi astăzi, optează pentru cele care nu implică să fii în contact aproape permanent cu colegii de muncă. Altfel, poţi da greş.

Leu

Pari să fii destul de selectiv(ă) cu activităţile profesionale cărora te dedici întru-totul astăzi. Te mână mai degrabă dorinţa de a te ocupa de sarcinile care îţi fac plăcere decât voinţa de a le vedea pe toate terminate, indiferent dacă implică acţiuni repetitive sau ceva care îţi solicită cumva interesul şi creativitatea. Dar ţine cont de faptul că trebuie să te încadreze în unele termene-limită şi să răspunzi unor aşteptări destul de exigente. Un exercţiu de motivaţie te poate ajuta să le finalizezi pe toate cele care îţi sunt în program. Trebuie doar să intri repede în starea mentală potrivită.

Fecioară

În raport cu cei dragi, s-ar putea să ai parte astăzi de tensiuni şi bucurii deopotrivă. Cele dintâi s-ar putea manifesta între tine şi partener. Parcă nu mai merg lucrurile ca la început între voi şi daţi peste tot felul de obstacole în viaţa de cuplu. Dar cât priveşte chestiunile familiale şi de ordin gospodăresc, reuşiţi mereru să ajungeţi la un numitor comun şi să abordaţi problemele apărute într-o manieră care trădează faptul că faceţi o echipă bună. Dar pentru ca toate să meargă ca pe roate, este deosebit de important să rezolvaţi micile nemulţumiri care vă ţin pe loc.

Balanţă

Te înţelegi bine cu partenerul astăzi, dar când se aduc în discuţii chestiuni de substanţă, de maximă importanţă pentru bunul mers al casei şi al familiei, ies în evidenţă diferenţele de mentalitate între voi. Pare că aveţi viziuni diametral opuse despre cum ar fi mai bine să gestionaţi unele situaţii apărute care implică să faceţi front comun şi să acţionaţi în unanimitate. Este clar că trebuie să depuneţi mai multe eforturi pentru a ajunge la o concluzie şi o strategie cu care să fiţi amândoi de acord. Dar acest lucru implică să abandonaţi lupta acerbă pentru putere dusă în cuplu.

Scorpion

Din punct de vedere financiar, astrele nu-ţi dau motive de griji. Ba dimpotrivă, îţi oferă motive să jubilezi. Eforturile depuse la serviciu par să nu fi trecut neobservate şi sunt răsplătite direct proporţional cu investiţia de energie şi timp pe care ai făcut-o în privinţa lor. Rămân însă unele pricini de nemulţumire la locul de muncă. Faptul că nu comunici aşa cum ţi-ai dori cu colegii de muncă şi că se ţes mereu intrigi la birou te pune într-o poziţie incomodă vis-a-vis de unii tovarăşi de la serviciu. Dacă crezi că ţi se datorează ţie problemele, convoacă-i la o discuţie.

Săgetător

Eşti într-o dispoziţie de milioane astăzi, ai un tonus mental bun şi molipseşti pe toţi cei din jur cu starea ta de spirit pozitivă. Dar în spatele acestui zâmbet larg pe care îl afişezi azi se ascund unele lipsuri pe care nu ai vrea să le vadă nimeni şi despre care eviţi să vorbeşti. Bugetul de care dispui perioada aceasta nu prea îţi permite să faci lucruri pentru tine, iar acest lucru te frustrează mult. Poate părea că este o situaţie fără ieşire, dar dacă încerci să economiseşti mai mult, va veni şi momentul în care poţi investi în tine.

Capricorn

Prăpastia dintre generaţii şi unele prejudecăţi pe care tu sau cei dragi ai casei le aveţi pot ajunge să-şi spună cuvântul într-un fel sau altul astăzi. S-ar putea ca ei să găsească de cuvinţă să-ţi ofere unele sfaturi sau să-ţi atragă atenţia vis-a-vis de unele comportamente sau decizii pe care le-ai adoptat perioada aceasta. Ţie, în schimb, ţi se pare că nu sunt în măsură să îţi reproşeze nimic din acest punct de vedere. Este clar că aveţi viziuni diferite despre nivelul de implicare pe care trebuie să-l afişeze fiecare în viaţa celuilalt. Lucraţi la acest aspect şi impuneţi limite.

Vărsător

Eşti comunicativ(ă), dai dovadă de o atitudine proactivă şi ştii să te faci plăcut(ă) în orice cerc de persoane cu care iei contactul, dar preferi ca anumite chestiuni de natură personală să rămână doar ale tale. Aşa se face că dacă cineva sare calul şi încearcă să foreze prea adânc, i-o tai fără milă şi destul de abrupt. Poate că modul în care reacţionezi în aceste situaţii nu este cel mai fericit. E drept că unele amănunte te vizează doar pe tine, dar modul în care tragi linie trebuie să fie unul care nu împiedică la dialog pe mai departe.

Peşti

Te întâlneşti astăzi cu o suită de oportunităţi financiare demne de luat în seamă, indiciu cum că munca ta este apreciată şi răsplătită pe măsură. Dar în acelaşi timp, există riscul să iei unele decizii în plan economic care nu sunt cele mai inspirate. Mai exact, acesta nu este un moment favorabil pentru investiţii, oricât de atrăgătoare ar fi perspectivele unui proiect, fie el de grup sau unul personal de viitor. S-ar putea să-ţi scape din vedere unele detalii care te-ar putea costa cam scump mai încolo. Aşadar, ia-ţi mai mult timp să evaluezi posibilele riscuri la care te expui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici