HOROSCOP 26 septembrie 2019: Trei zodii au parte astăzi de surprize foarte plăcute

Luna poposeşte astăzi în semnul Fecioarei, de unde îi trimite un aspect armonios de trigon lui Uranus retrograd din Taur. De surprize plăcute au parte azi mai ales zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

6385 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 septembrie 2019: Trei zodii au parte astăzi de surprize foarte plăcute

HOROSCOP 25 septembrie 2019

Berbec

Nivelul tău de productivitate este destul de ridicat astăzi, iar pe lângă aceasta, se mai ivesc şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Nu este exclus ca cele două să fie legate într-un fel sau altul; poate reuşeşti, de exemplu, să îţi finalizezi treburile delegate înainte de termenul-limită, ceea ce îţi permite să îţi iei activităţi extraprofesionale pe lângă ori ale sarcini care se plătesc în plus faţă de salariu. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai putere de muncă, iar roadele eforturilor din mediul profesional se văd.

Taur

Zodia naşterii tale se numără printre semnele aflate sub protecţia totală a astrelor astăzi. Ele te înzestrează cu optimism, multă energie, un tonus mental ridicat şi un nivel crescut de creativitate. Iată aşadar oportunitatea perfectă să te concentrezi pe viaţa ta sentimentală, pe relaţia cu copiii şi preocupările de timp liber. Poate reuşeşti să le combini pe toate într-un mod armonios, făcându-le cunoştinţă persoanei iubite şi copiilor cu hobby-urile tale. S-ar putea să fii plăcut surprins(ă) de faptul că sunteţi pasionaţi de aceleaşi lucruri. În felul acesta, nu mai este nevoie să-ţi împarţi timpul între activităţile extraprofesionale şi cei dragi.

Gemeni

Dacă traversezi o perioadă nu tocmai roz, poate ar fi indicat să te deschizi cuiva din familie cu privire la ceea ce simţi şi lucrurile prin care treci. S-ar putea să îţi ofere sfaturi valoroase despre cum să soluţionezi cât mai eficient şi mai rapid problemele curente. Sau poate doar îţi oferă suportul emoţional necesar pentru a naviga mai uşor această situaţie în care te afli. Nativii(ele) care s-au confruntat cu un impas de familie ies în sfârşit la liman. Acelaşi lucru se poate spune despre cei(le) implicaţi(te) în litigii cu privire la o succesiune sau unele chestiuni de patrimoniu.

Rac

Ziua de astăzi este una mai mult decât propice pentru tine dacă intenţionezi să conduci negocieri, să te întâlneşti cu potenţiali colaboratori, clienţi sau finanţatori ori să te promovezi într-o manieră sau alta. În cazul în care derulezi proiecte, s-ar putea să înregistrezi progrese destul de mari. Viaţa socială este şi ea favorizată, în sensul că dacă ieşi după programul de la locul de muncă, s-ar putea să cunoşti persoane extrem de interesante. Ceva din personalitatea lor îţi revitalizează unele visuri pe care le-ai lăsat deoparte prea multă vreme. Nu-i exclus să îţi ofere sfaturi despre cum să le împlineşti.

Leu

Cel puţin din punct de vedere financiar, joia aceasta vine cu veşti bune pentru tine. Ar putea fi vorba de un bonus sau o primă ori poate că primeşti confirmarea că vei primi cât de curând mărirea salarială pe care o aşteptai şi pentru care ai muncit mult şi bine în ultima perioadă. Dacă ai avut parte de realizări notabile la serviciu, ai putea primi o ofertă de lucru de la o companie concurentă. Este de înţeles aşadar dacă eşti entuziasmat(ă) şi ţi se reînnoieşte interesul pentru ceea ce faci. Nu lua totuşi decizii definitive încă legate de cariera ta.

Fecioară

Toate datele astrologice pe care le avem la dispoziţie sugerează că vei avea parte de o zi reuşită. În cazul în care urmează să faci o călătorie importantă, de afaceri sau de agrement, ori ai planificată susţinerea unui examen, află că planetele se aliniază în aşa manieră încât să îţi garanteze succesul. La fel de favorizate sunt şi interacţiunile cu instituţiile statului, mai ales dacă trebuie să obţii o aprobare, un aviz sau să descurci iţele unei probleme birocratice mai complicate. Poţi da peste funcţionari dispuşi într-adevăr să te ajute ori cineva avizat te sfătuieşte cum să procedezi mai bine.

Balanţă

De regulă, eşti o persoană extrovertită, orientată către interacţiunea cu ceilalţi, dar pe fondul climatului astral de astăzi, se activează semnalul că trebuie să te întorci spre interior. Nu este vorba despre o alarmă că se întâmplă ceva în neregulă cu tineş ba dimpotrivă, eşti relativ liniştit(ă) şi împlinit(ă) pe toate planurile. Au existat însă de curând perioade destul de agitate, care şi-au pus amprenta destul de puternic asupra echilibrului tău emoţional, indiferent dacă eşti conştient(ă) de acest lucru sau nu. Ia-ţi deci timp să reflectezi la cele întâmplate şi vezi care sunt lecţiile pe care ţi le-a predat destinul.

Scorpion

În principiu, se arată o zi norocoasă pe mai multe planuri, dar s-ar putea ca unii(le) nativi(e) să îi cunoască beneficiile în plan social, alţii(te) la nivel profesional şi restul din punct de vedere sentimental. În cazul unora, dar mai ales al celor single, astrele aduc în cale un potenţial partener prin intermediul prietenilor sau chiar din rândul lor. Alţii(te) cunosc persoane noi, cu care împărtăşesc valori şi idealuri. Există şi cazuri în care anumiţi Scorpioni reuşesc să ducă la un nivel superior nişte proiecte pe care le au acum pe rol. Pentru fiecare din aceşti nativi apar veşti bune.

Săgetător

În cazul tău, nici nu se vede că au trecut peste tine trei zile de muncă destul de aglomerate şi încărcate. Nivelul tău de randament este la fel de ridicat, dând dovadă de eficienţă şi perseverenţă în egală măsură. S-ar putea să te motiveze ceva destul de important. Poate vrei să îţi accelerezi ascensiunea profesională ori intenţionezi să te califici pentru o primă sau chiar o mărire de salariu. Cu toate că te ţin sănătatea şi nervii, bine ar fi să nu abuzezi de ele. Dacă organismul îţi cere să te odihneşti, acordă-ţi câteva momente de respiro, măcar după muncă.

Capricorn

Şi în ceea ce te priveşte se prognozează o zi de bun augur, mai ales în plan sentimental şi în relaţie cu ceea ce îţi stârneşte interesul. Aşdar, dacă activezi într-un domeniu artistic sau creativ, s-ar putea să îţi fie mai uşor decât te-ai fi aşteptat să ieşi dintr-o pasă de inspiraţie. Speculaţiile financiare sunt şi ele favorizate, dar evită totuşi riscurile financiare prea mari. Iar cum eşti într-o dispoziţie de zile mari, n-ar fi rău să îţi faci un mic cadou sau să îi răsfeţi pe cei dragi cu ceva frumos. Permite-ţi să îţi împlineşti un hatâr sau două.

Vărsător

Aceasta este o zi bună în care să faci investiţii în spaţiul de locuit sau să te ocupi de chestiuni de ordin imobiliar. De sprijin din partea astrelor se bucură şi aceia(lea) care trec prin probleme de familie, indiferent dacă sunt de natură financiară, locativă sau de sănătate. Poate că lucrurile nu vor reveni miraculos pe făgaşul normal, dar este cert că dau semne clare de redresare. Aceasta ar trebui să te motiveze să nu îţi pierzi speranţa şi să ai mai multă încredere în viitor. Într-un final, vei vedea că eforturile tale vor fi recompensate pe măsura sacrificiilor făcute.

Peşti

Cu toate că săptămâna se apropie vertiginos de final, pare că stai destul de bine cu banii. Pe de-o parte, acest lucru se datorează atitudinii frugale afişate zilele acestea în raport cu finanţele. Pe de altă parte, s-ar putea să fie vorba de unele şanse de câştig, de care ai grijă să profiţi de îndată ce îţi trec calea. Nu este exclus ca ele să vină din afara sferei profesionale, prin intermediul unor comisioane sau alte mici aranjamente aducătoare de profit. Indiferent care este sursa lor, cert este că îţi permiţi să cheltuieşti mai mult decât de obicei în weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici