HOROSCOP 27 august 2019: Zodiile care se bucură în continuare de protecţia astrelor

Luna din Rac trimite astăzi două aspecte tensionate de opoziţie lui Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) pot fi puse în faţa unor alegeri dificile la locul de muncă, acasă, pe plan financiar sau la nivel sentimental. Tot ea mai formează un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, indiciu cum că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) se bucură în continuare de protecţia astrelor.

5714 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 august 2019: Zodiile care se bucură în continuare de protecţia astrelor

HOROSCOP 27 august 2019

Berbec

Se întâmplă astăzi acasă lucruri care nu ţi se spun. S-ar putea să nu fie vorba de ceva negativ, ci de mici realizări de familie despre care probabil nu ţi se spune nimic. Acest lucru se datorează faptului că ai petrecut foarte mult timp la serviciu în ultima vreme şi te-ai detaşat de la lucrurile simple de acasă. Trebuie să te interesezi mai des de ce se întâmplă cu ai tăi. Poate reuşeşti să pleci mai repede de la muncă astăzi şi să-ţi rezervi o mai mare bucată din zi împreună cu cei dragi. Se va dovedi o decizie inspirată.

Taur

În principiu, eşti foarte comunicativ(ă) astăzi şi poţi purta o discuţie eficientă pe orice subiect, dar s-ar putea să constaţi că unele dintre ele te deranjează mai mult decât ai crezut. Ba mai mult, s-ar putea să fii mai vocal(ă) decât ar fi cazul, încercând să îi convingi pe ceilalţi să adopte viziunea şi părerile tale. Dacă printre aceştia se numără posibili colaboratori sau sponsori, poate ar fi bine să gândeşti de două ori şi să vorbeşti o singură dată. Te poţi trezi că ai pierdut unele oportunităţi destul de importante pentru că nu te-ai dovedi maleabil(ă) în unele situaţii.

Gemeni

Se anunţă o zi cu provocări destul de mari în plan financiar. Acest lucru s-ar putea să vină ca o surpriză pentru tine, dat fiind că tot azi eşti recompensat(ă) printr-o primă sau un bonus pentru orele suplimentare de la muncă ori pentru rezultatele notabile pe care le-ai avut. S-ar părea însă că ele aduc şi plăţi nepreconizate pentru care bugetul tău nu era pregătit. Sau poate că ai făcut unele decizii financiare nu tocmai inspirate în trecut, iar ele se întorc acum să te bântuie. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu îţi permiţi cheltuieli inutile marţea aceasta.

Rac

Începi ziua bine dispus(ă) şi cu un nivel de energie destul de ridicat, dar s-ar putea ca în interacţiunile cu ceilalţi să îţi lipsească acest tonus mental bun. Sau poate tocmai ele te aduc în pragul epuizării intelectuale, absorbind prea mult din energia bulversantă a celor cu care intri în contact sau a discuţiilor mai puţin constructive pe care le porţi cu ei. Încearcă să nu te implici emoţional într-atât de tare în conversaţiile cu ceilalţi, indiferent că vorbim despre membri ai familiei sau de colegi de muncă. Odată ce o faci, poţi să exagerezi proporţiile unor vorbe sau gesturi.

Leu

Nu eşti în cea mai bună formă astăzi, cel puţin la nivel fizic. Poate că nu ai reuşit să te refaci după tăvălugul de săptămâna trecută ori ai avut un început de săptămâna deosebit de obositor şi corpul tău se resimte deja. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai nevoie să iei pauze mai dese de la ceea ce faci. Nu te ajută nici atmosfera încărcată de la muncă, unde colegii duc războaie tacite unii cu ceilalţi sau aveţi de-a face cu un termen-limită foarte presant. Norocul face însă că eşti pozitiv(ă), ceea ce te ajută să te întremezi.

Fecioară

Nativii(ele) acestui semn ale căror relaţii sunt la început de drum s-ar putea simţi destul de nesiguri(e) pe viitorul lor alături de partenerul de viaţă. Poate că precupările voastre de moment şi/ sau planurile de viitor nu prea concid şi te gândeşti dacă merită să te zbaţi în continuare. În cazul altora, poate fi vorba de faptul că sunt mai concentraţi(te) pe ceea ce vor să facă pe termen lung şi în viaţa socială decât pe a trăi momentul alături de persoana iubită. În ambele cazuri, se recomandă un timp de gândire şi mult echilibru în luarea oricăror decizii importante.

Balanţă

Ziua de astăzi îţi prezintă multe oportunităţi pe plan profesional. În plus, te susţine şi nivelul de energie şi productivitate de care dai dovadă. Problema constă însă în faptul că ai multe de rezolvat şi acasă. Ori poate le-ai promis celor dragi că vei vedea mai îndeaproape de unele chestiuni domestice la fel de importante. Din câte se pare, eşti solicitat(ă) în aceeaşi măsură pe ambele planuri şi trebuie să îţi ordonezi cu atenţie timpul, căci altfel s-ar putea să te trezeşti cu avertismente sau aşteptări înşelate în ceea ce îi priveşte pe superiori şi membrii familiei. Caută să-i mulţumeşti.

Scorpion

Ziua de azi nu este una tocmai potrivită pentru interacţiuni profesionale care pot avea efecte cu bătaie lungă asupra carierei tale. S-ar putea să te lezezi foarte uşor sau demonstrezi o lipsă de adaptabilitate mentală care nu îţi va face deloc cinste la locul de muncă. În schimb, ai putea face mari progrese în ceea ce priveşte activităţile profesionale care presupun o muncă solitară ce nu implică să iei contactul cu prea multă lume. Dacă ai încredere în ceea ce faci şi în tehnicile pe care le utilizezi, nu acorda prea multă atenţie eventualelor persoane care nu cred în ele.

Săgetător

Nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în litigii sau alte chestiuni de natură succesorală pot avea astăzi sorţi de izbândă. Unii(ele) îşi pot recupera de la apropiaţi un împrumut pe care nu credeau că îl vor mai primi înapoi prea curând. În cazul altora, s-ar putea ca un membru al familiei să le solicite un ajutor, cel mai probabil de ordin material. Din pricina unor plăţi neaticipate, s-ar putea afla în imposibilitatea de a-i sprijini în acest fel, dar vor compensa prin suportul emoţional pe care îl pot oferi în momente de răstrişte. Uneori se dovedeşte a conta mai mult.

Capricorn

Cu toate că interacţiunile cu ceilalţi nu îţi rezervă prea multe obstacole astăzi, atmosfera dintre tine şi cei cu care derulezi afaceri sau împarţi casa este destul de încărcată. Poate că doar la suprafaţă vă înţelegeţi bine, iar în substrat mocnesc tensiuni pe care le măturaţi sub preş de multă vreme. Depinde de tine dacă-ţi găseşti curajul de a încuraja la dialog pe această temă sau cultivi situaţia. S-ar putea ca ea să nu deraieze tocmai astăzi, dar nu va mai dura mult până când veţi fi puşi în faţa faptului împlinit. Mai bine ar fi să produci tu schimbarea.

Vărsător

Nu se poate spune că te confrunţi cu lipsuri financiare, dar cu toate că apar azi unele oportunităţi băneşti, ele nu se simt la buget. Mai exact, dacă primeşti o primă sau un bonus, s-ar putea ca ele să nu facă mai mult decât să acopere unele plăţi pe care nu le-ai preconizat sau anumite achiziţii mânate de instinct mai degrabă decât de o nevoie reală. Oricare ar fi situaţia, cert este că n-ar strica să aduci unele ajustări felul în care îţi gestionezi bugetul. Caută să economiseşti mai mult şi să ai mai mare grijă cât cheltuieşti pe viitor.

Peşti

În această perioadă, dar mai ales astăzi, eşti mai preocupat(ă) să trăieşti clipa decât să plănuieşti viitorul. În fond, nu este nimic în neregulă să te bucuri de micile lucruri plăcute ale zilei, dar dacă treci peste oportunităţi de a-ţi consolida situaţia pe o perioadă mai lungă în favoarea unor satisfacţii de moment, s-ar putea să îţi pară rău. De aceeaşi dezamăgire ai putea avea parte şi dacă renunţi la angajamentele îndelung plăcuite cu prietenii pentru a petrece timp cu partenerul. Poţi avea timp de toate acestea dacă îţi ordonezi programul cu mai multă atenţie decât ai făcut-o până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici