HOROSCOP, 29 aprilie: Peştii fură stălucirea tuturor zodiilor. Profită de oportunităţi la maximum!

Primul eveniment notabil al acestei săptămâni este intrarea Lunii în semnul Peştilor, tranzit care face ca zodiile de Apă, adică Racii, Scorpionii şi Peştii, să fie mai intuitivi decât de obicei.

2547 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 29 aprilie: Peştii fură stălucirea tuturor zodiilor. Profită de oportunităţi la maximum!

HOROSCOP, 28 aprilie: Peştii fură stălucirea tuturor zodiilor. Profită de oportunităţi la maximum!

Horscop Berbec

S-ar putea ca nivelul tău de energie să nu fie tocmai ridicat la începutul acestei săptămâni. Lunea vine la pachet cu intrarea Lunii în semnul Peştilor care te introduce într-o stare meditativă şi introspectivă. Concentrează-te astăzi pe verificarea proiectelor şi caută să vezi dacă nu s-au strecurat erori care trec neobservate la o evaluare superficială. Vestea bună este că eşti afectuos(oasă) şi romantic(ă), prilej numai bun să petreci mai mult timp după programul de la serviciu cu persoana iubită. Deschiderea emoţională de care dai dovadă te ajută să fii mai demonstrativ(ă) cu sentimentele tale şi mai atent(ă) la alte altora.

Horoscop Taur

Ingresul Lunii în casa vieţii sociale şi a proiectelor de viitor sau de grup atrage atenţia asupra modului în care te raportezi la prieteni şi planurile tale pe termen lung. Lasă-te ghidat(ă) de intuiţie în ceea ce priveşte aceste aspecte pentru că vocea interioară s-ar putea să-ţi transmită mesaje importante despre cum ar fi cel mai indicat să interacţionezi cu cercul tău de persoane apropiate şi să abordezi provocările care se ivesc în încercarea ta de a pune pe picioare o idee de afaceri. S-ar putea ca raţiunea să nu te ajute prea mult în astfel de momente de turnură.

Horoscop Gemeni

Luna îşi face intrarea astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care ar putea apărea, încă de la începutul săptămânii, oportunităţi de afirmare pe plan profesional. Pe baza rezultatelor muncii tale, s-ar putea ca relaţia ta cu şefii să treacă la un alt nivel, ca opiniile tale să cântărească mai greu în ochii lor şi să ai sorţi de izbândă dacă îi abordezi în cadrul unei audienţe. Ştii intuitiv cum să vorbeşti cu ei, să le înfăţişezi ideile pe care le ai şi să-i atragi de partea ta. Profită de toate aceste şanse de a te remarca.

Horoscop Rac

Ingresul Lunii în casa filozofiei de viaţă te poate face mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le trimite Universul. Simţi poate mai puternic decât de obicei că eşti sub aripa protectoare a astrelor şi că orice cumpănă cu care te întâlneşti la începutul acestei săptămâni se va rezolva într-un fel sau altul. Aşa se face că orice examen susţinut azi se va finaliza aşa cum ţi-ai dorit, iar dacă pleci într-o delegaţie, participi la un curs de perfecţionare sau faci unele drumuri pe la instituţiile statului, planetele complotează ca totul să se aşeze în favoarea ta. Ai încredere-n ele.

Horoscop Leu

Luna intră astăzi în casa banilor şi a bunurilor deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, ceea ce indică faptul că, la începutul acestei săptămâni, s-ar putea să fiţi interesaţi de cum anume aţi putea să valorificaţi economiile realizate împreună sau prin ce modalitate aţi putea să vă înmulţiţi profiturile. Unele oportunităţi pe care le descoperiţi în acest sens merită atenţia voastră, dar trebuie să le cerneţi atent până ajungeţi la cele care merită cu adevărat. S-ar putea ca, în anumite cazuri, să vă expuneţi la riscuri pe care mai bine ar fi să le evitaţi.

Horoscop Fecioară

Luna poposeşte azi în casa parteneriatului de viaţă şi/ sau afaceri, ceea ce face ca interacţiunile cu ceilalţi să devină o prioritate pentru tine la începutul acestei săptămâni. În discuţiile cu potenţiali clienţi sau dacă tratezi probleme importante cu asociatul(ţii), mizează pe intuiţie. Tot vocea interioară îţi poate comunica lucruri importante dacă pui pe tapet subiecte sensibile în raport cu persoana iubită. Pentru nativii(le) single ai(le) semnului, pot apărea oportunităţi de a cunoaşte persoane care le împărtăşesc viziunile pe plan sentimental. Există posibilitatea ca, într-un viitor apropiat, să se lege ceva la acest nivel. Trebuie să aibă încredere în destin.

Horoscop Balanţă

Luna îşi face intrarea astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că deşi nivelul tău de energie nu este la cote maxime, s-ar putea totuşi să dai dovadă de randament la serviciu. Acest lucru se datorează faptului că ştii instinctiv ce ai de făcut pentru a livra rezultatele pe care şefii le aşteaptă de la tine. Ai fler în ceea ce întreprinzi şi n-ar strica să te bazezi mai mult pe el. În plus, faptul că ai o atitudine pozitivă în raport cu colegii de muncă face interacţiunea dintre voi eficientă şi foarte productivă.

Horoscop Scorpion

Ingresul Lunii în casa iubirii şi a copiilor s-ar putea să nu-ţi aducă prea mult chef de muncă. Cel mult, eşti productiv(ă) în raport cu acele angajamente profesionale care îţi solicită creativitatea şi te pasionează într-un fel sau altul. Momentele plăcute ale zilei vin după programul de la serviciu, atunci când petreci timp cu persoana iubită şi cu cei mici. Dacă nu ai găsit încă pe acel cineva special, n-ar strica să-ţi faci timp să ieşi. S-ar putea ca drumul să ţi se intersecteze cu o persoană extrem de interesantă, cu care te vei vedea-n mod regulat în zilele următoare.

Horoscop Săgetător

Luna poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care ar trebui să-ţi găseşti mai mult timp de petrecut şi energie de investit în acest sector de viaţă. Fie că cineva drag trece printr-o cumpănă sau doar ai fost mai absent(ă) pe acest plan în ultima vreme, cert este că ar fi de dorit să stai mai mult în compania celor dragi. Ceva din vocea ta îi ajută să-şi regăsească buna dispoziţie şi să privească viaţa optimist. Dacă te întâlneşti cu ei, vei vedea şi tu cât de mult ţi-au lipsit discuţiile cu rudele extrem de apropiate.

Horoscop Capricorn

Intrarea Lunii în casa comunicării îţi potenţează capacitatea de a te exprima verbal şi de a socializa, semn că poţi drege orice situaţie mai complicată discutând pur şi simplu cu cei din jurul tău. Îţi dai seama instinctiv cum ai putea pune problema pentru ca ceilalţi să-ţi înţeleagă poziţia şi să se liniştească. La fel de bine s-ar putea să fii mai evaziv(ă) decât de obicei, preferând să trimiţi semnale în loc să spui pe şleau ce ai de zis. Abordează această tactică doar cu aceia cu care comunici din priviri, căci pot apărea confuzii de care te poţi lipsi.

Horoscop Vărsător

Luna îşi face intrarea astăzi în casa banilor şi a bunurilor câştigaţi prin munca proprie, motiv pentru care începutul săptămânii ar putea veni la pachet cu oportunităţi de suplimentare a bugetului şi de valorificare a economiilor realizate până acum. Nu te aştepta totuşi să fie prea evidente: s-ar putea să fie nevoie să le adulmeci urma pentru a le descoperi. Tot pe instinct ar trebui să te bazezi pentru a le distinge pe cele care au şanse de reuşită de cele care te expun la riscuri prea mari. Dă dovadă de realism şi simţi practic în acest proces de selecţie.

Horoscop Peşti

Ingresul Lunii în semnul naşterii tale te face vedeta Zodiacului lunea acestea. Ai energie şi un tonus mental bun, ceea ce atrage lumina reflectoarelor asupra ta. S-ar putea să resimţi presiune din această cauză sau din contră, să prosperi pe fondul atenţiei care ţi se acordă. Caută să ieşi la rampă prin mijloace pozitive, realizări şi opinii bine argumentate pentru că toată lumea este cu ochii pe tine. Dispui de toate atuu-urile pentru a te face remarcat(ă), iar tot ce trebuie să faci este să alegi cu grijă ocaziile în care intri în scenă. Profită de aceste oportunităţi la maximum.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici