HOROSCOP 28 iunie: Zodiile Fixe vor avea parte de surprize plăcute în viaţa de carieră, familie şi cuplu

Luna formează astăzi o conjuncţie cu Uranus retrograd din Taur, ceea ce poate produce surprise plăcute sau mai puţin plăcute în viaţa de carieră, familie sau cuplu a zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

3863 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 iunie: Zodiile Fixe vor avea parte de surprize plăcute în viaţa de carieră, familie şi cuplu

HOROSCOP 28 iunie

Berbec

Aspectul financiar ar putea fi unul nesigur astăzi. Viteza cu care se întâmplă lucruri pe acest plan, cu care îţi intră în cont câştiguri şi cu care le cheltuieşti, s-ar putea să fie prea rapidă pentru a mai simţi că dispui de un control total asupra bugetului tău. Aşadar, este foarte important să-ţi gestionezi cu mare atenţie banii pentru că s-ar putea ca suplimentele economice de care te bucuri astăzi să-ţi alunece printre degete şi să nu se resimtă aproape deloc la buget. Fă-ţi o listă de cumpărături şi nu te abate prea mult de la ea în decursul zilei.

Taur

Nu se poate spune despre tine că spontaneitatea este trăsătura de caracter care te defineşte, dar astăzi s-ar putea să uimeşti prin flexibilitatea de care dai dovadă. Este important totuşi să ţii cont de faptul că limita dintre deschidere la schimbare şi o atitudine cu prea multe oscilaţii poate fi destul de greu de sesizat în anumite momente. Pentru multe persoane din viaţa ta, personală şi profesională deopotrivă, eşti o stâncă ce oferă sprijin în momentele de răstrişte, iar când nu poţi să le oferi această stabilitate, s-ar putea ca relaţia voastră să se schimbe şi nu în mai bine.

Gemeni

Cu toate că eşti adaptabil(ă) şi nu dai dovadă de reticenţă la noutate, dispui totuşi de unele valori şi principii de la care nu te abaţi prea uşor. S-ar putea însă ca, pe fondul climatului astral ce se prefigurează astăzi, să faci unele concesii pe care s-ar putea să le regreţi cândva mai târziu. Dacă simţi că unele situaţii nu sunt benefice pentru tine, nu te implica în ele doar de dragul experimentului. În anumite momente, ai mai mult de câştigat dacă te rezumi la ceea ce cunoşti şi nu plonjezi cu capul înainte în necunoscut. Fii ceva mai precaut(ă).

Rac

Ai un grup de prieteni la fel de stabil ca planurile tale de viitor, dar ambele aspecte ar putea să sufere unele modificări astăzi. Ai putea fi pusă în situaţia în care trebuie să-ţi triezi anturajul sau să renunţi la unele proiecte cu bătaie lungă. Acest lucru s-ar putea datora faptului că nu te mai identifici cu anumite persoane sau cu anumite visuri pe care odinioară le voiai transpuse în realitate. Încearcă să nu te sperii de perspectiva noului pentru că s-ar putea să-ţi aducă o serie de oportunităţi la care nici cu gândul nu gândeai. Primeşte-le cu braţele deschise.

Leu

Pe plan profesional, te-ai bucurat de destul de multă stabilitate în ultima vreme, dar s-ar putea ca pe fondul aspectelor pe care astrele şi le trasează unele altora, să constaţi că trebuie să mai lucrezi la consolidarea statutului tău în branşă sau la locul de muncă ori a relaţiei tale cu superiorii. Competiţia este acerbă şi abia aşteaptă să apară o breşă pe aceste planuri pentru a-ţi lua locul. Nativii(ele) care iau în calcul ideea unei demisii sau a schimbării domeniul de activitate trebuie să se gândească bine înainte de a lua o decizie definitivă. Nu este momentul bun acum.

Fecioară

Eşti renumit(ă) pentru modul migălos în care îţi planifici orice activitate, dar s-ar putea ca unele lucruri să nu ţină numai de tine. Aşadar, dacă ţi-ai programat o excursie în perioada aceasta, aşteaptă se apară decalaje la decolare sau să se defecteze ceva la maşină. Ori poate nu reuşeşti să obţii o aprobare sau adeverinţă din pricina faptului că cel(a) care se ocupă de astfel de chestiuni este în concediu. Încearcă să-ţi iei măsuri de siguranţă, concepe un plan B dacă primul cedează şi nu-ţi perde cumpătul dacă lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai imaginat. Într-un final se vor rezolva.

Balanţă

În cazul în care tu şi partenerul de viaţă şi/sau afaceri dispuneţi de un buget comun, ţine cont că orice investiţie pe care aţi vrea s-o faceţi în perioada aceasta ar trebui să mai aştepte. Nu sunteţi în totalitate pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu valoarea sumei pe care sunteţi dispuşi să o puneţi la bătaie. Mai există unele nelămuriri sau confuzii care trebuie clarificate şi este important ca nimeni să nu aibă dubii în privinţa iniţiativei pe care vă gândiţi să o luaţi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să iasă la iveală unele secrete bine păstrate.

Scorpion

Mulţi dintre nativii(ele) acestui semn aveau impresia că se bucură de garanţia unui cuplu stabil, dar în cazul unora dintre ei(le), s-ar putea ca astrele să le arate faptul că nu stau tocmai pe roze. Ba dimpotrivă, sunt pe nisipuri mişcătoare şi pare că orice pas în direcţia persoanei iubite nu face decât să-i afunde şi mai mult în probleme. Dacă nu reuşiţi să vă racordaţi din nou unul la vibraţia celuilalt, este posibil să vă fie mai greu decât aţi anticipat să reveniţi la ce a fost înainte. Încercaţi să luaţi măsuri cât mai repede pentru a evita ruptura.

Săgetător

Se arată la orizont o zi aglomerată şi solicitantă la locul de muncă. Apar poate tensiuni între tine şi unii colegi de muncă, se înregistrează decalaje şi amânări ori primeşti pe ultima sută de metri o serie de sarcini într-atât de dificile încât nici nu-ţi dai seama de unde să le apuci. Exerciţiile de respiraţie te pot ajuta să treci peste stres, dar este nevoie de mai mult decât atât pentru a nu-ţi pierde bunăstarea de la nivel fizic şi psihic. Dă cât de mult poţi şi apoi ia-ţi gândul de la aceste activităţi. Uneori nu poţi face mai mult.

Capricorn

Se remarcă astăzi o doză crescută de instabilitate pe plan sentimental sau în relaţie cu copiii. Acest lucru se poate datora faptului că tendinţa ta de a micromanageria totul s-a extins şi asupra vieţilor lor, ajungând în situaţia în care ai trecut de la sfaturi la sugestii ferme despre cum ar trebui să acţioneze într-o circumstanţă sau alta. Este clar că ţi-ai depăşit atribuţiile şi că trebuie să ai mai multă încredere în alegerile lor. În plus, dacă nu respecţi libertăţile personale ale celor de lângă tine, nu te aştepta să te bucuri de respectul lor. Lucrează la acest aspect.

Vărsător

Planul vieţii de familie este ca un teren minat astăzi. Nu prea ştii cum ar trebui să te porţi pentru a nu te împiedica de coarda sensibilă a celor dragi. Astfel de situaţii îţi produc multă anxietate şi te aduc în situaţia în care mai bine eviţi conflictul decât să spui direct ce te deranjează. Nici această tactică s-ar putea să nu fie cea mai reuşită, ceea ce te-ar putea face să crezi că nu mai este nimic de făcut. În astfel de momente, contează mult atitudinea cu care abordezi situaţiile potenţial conflictuale. Nu trebuie să aibă urmă de agresivitate.

Peşti

În mod normal, eşti destul de calculat(ă) şi arareori te lansezi în declaraţii înainte de a-ţi trece gândurile prin filtrul raţiunii, dar s-ar putea ca astăzi să scapi de câteva ori porumbelul şi nu tocmai în circumstanţe pe care le poţi redresa uşor după aceea. Este important aşadar să te controlezi încă de la începutul zilei şi să eviţi situaţia în care spui lucruri pe care nu le mai poţi retrage apoi. Nu este o tactică rea nici dacă asculţi mai degrabă decât să vorbeşti. Ba dimpotrivă, ar putea fi alegerea cea mai potrivită în contextul dat. Poţi afla multe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici