HOROSCOP 28 mai 2019: Zodiile care primesc astăzi un imbold de energie

Luna din Peşti formează astăzi un aspect tensionat cu Jupiter retrograd din Săgetător, semn că zodiile Mutabile (Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii) sunt şi astăzi semnele greu încercate ale zodiacului. Spre seară, Luna intră în Berbec, indiciu cum că zodiile de Foc (Berbecii, Leii, Săgetătorii) primesc un imbold de energie.

4599 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 mai 2019: Zodiile care primesc astăzi un imbold de energie

HOROSCOP 27 mai 2019

Horoscop Berbec

S-ar putea să nu ai cel mai bun tonus fizic şi mental astăzi, iar acest lucru presupune să aduci unele schimbări programului pe care ţi l-ai conturat pe astăzi. Cu toate acestea, nu este totul pierdut. Anumite termene-limită sunt departe de a expira şi pot constitui preocuparea unei alte zile, semn că te poţi ocupa acum de chestiuni urgente sau poate îţi dedici ţie câteva ore. Spre seară, Luna intră în semnul naşterii tale, având un impact pozitiv asupra stării tale de spirit. Îţi recapeţi uşor-uşor optimismul şi încerci să profiţi la maximum de timpul liber de la finele zilei.

Horoscop Taur

Pare că te cuprinde astăzi teama în legătură cu modul în care ar putea evolua unele proiecte în care eşti implicat(ă) sau ţi-e teamă că planurile tale de viitor s-ar putea să nu se materializeze aşa cum ţi-ai imaginat. Astfel de temeri sunt normale în faţa necunoscutului, dar dacă sunt mult prea puternice şi ajung să nu te mai lase să te gândeşti la altceva, înseamnă că trebuie să iei măsuri. Poate că un plan B te-ar face să te îngrijorezi mai puţin şi ţi-ar oferi acea plasă de siguranţă de care ai nevoie pentru a te simţi mai bine.

Horoscop Gemeni

S-ar putea să constaţi astăzi că partenerul are nişte apucături dictatoriale în anumite momente, că nu-ţi cere părerea atât de des pe cât ai vrea sau că opiniile lui cântăresc mai mult în luarea unei decizii decât ale tale. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca aceste revelaţii să vină în raport cu asociatul sau cu un colaborator, dar dezamăgirea este la fel de mare. Dacă nu-i faci aceste observaţii la timp, este important să ştii că riscă să conducă la frustrări şi mai mari în viitor, iar vocea ta s-ar putea să ajungă se facă auzită şi mai puţin.

Horoscop Rac

Te aşteaptă o zi aglomerată şi complicată la serviciu, semn că trebuie să te înarmezi cu multă răbdare şi optimism de la primele ore ale dimineţii. S-ar putea ca unele termene-limită să se reducă din cine-ştie-ce motive, să ajungi să lucrezi contracronometru şi să nu te ridici de pe scaun decât la finalul zilei. Caută să fii cât de eficient(ă) poţi şi nu te lăsa copleşit(ă) de toate câte ţi se întâmplă la locul de muncă. Ai mai trecut prin astfel de experienţe şi le-ai străbătut onorabil. Spre seară, Luna trece în casa carierei, aducându-ţi primele recompense semnificative.

Horoscop Leu

S-ar putea ca relaţiei tale cu banii să trebuiască să-i aduci unele modificări astăzi. Cel mai probabil trebuie să schimbi ceva la modul în care înţelegi să-i cheltuieşti şi care este destinaţia investiţiilor tale. Este posibil ca nu toate deciziile pe care le iei pe acest plan să fie cele mai strălucite, iar ziua de astăzi poate fi una dintre acelea în care ar trebui să te gândeşti de două ori şi să scoţi cardul o dată. De asemenea, ai grijă la modul în care gestionezi accesele de gelozie. Dacă nu le controlezi, îţi pot afecta serios viaţa de cuplu.

Horoscop Fecioară

Pe agenda zilei, pe lângă toate câte le ai de făcut la serviciu, mai sunt şi activităţi casnice trasate de partener de care trebuie neapărat să te ocupi. Ar putea să-ţi răsară în minte ideea de a le reprograma, dar dacă-ţi doreşti linişte în casă, ar fi indicat să te ţii de promisiune şi să le duci la bun sfârşit. Dacă chiar nu reuşeşti să te ocupi de ele, cere-i ajutorul celui drag. Se va bucura să afle că nu le-ai amânat, iar unde-s doi, puterea creşte. În felul acesta, îţi permiţi ca zilele următoare să te relaxezi mai mult.

Horoscop Balanţă

Ziua de astăzi se întrevede a fi una în care alergi de colo-colo pentru a rezolva tot felul de lucruri care te aşteptai să nu-ţi dea prea mari bătăi de cap. Caută să fii atent(ă) pentru că din cauza grabei, se pot strecura erori. De asemenea, ia-ţi măsuri de precauţie pentru a nu pierde - dintr-o eroare a laptop-ului, de exemplu - tot ceea ce ai reuşit să realizezi cu mult efort. Spre seară, Luna intră în casa partenerului de viaţă şi/ sau afaceri, semn că se arată un moment bun să discuţi cu ei subiectele fierbinţi de pe ordinea de zi.

Horoscop Scorpion

Ai mare grijă la cheltuielile la care te înhami astăzi. S-ar putea ca, luate separat, să nu fie prea mari, dar atunci când le pui cap la cap, să-ţi dai seama că depăşesc suma pe care ţi-ai propus s-o pui la bătaie astăzi. În definitiv, acest lucru semnalează faptul că trebuie să aduci ajustări modului în care îţi gestionezi bugetul. Impune-ţi unele limite pe care să nu le depăşeşti nici în ruptul capului şi nu va fi nevoie să stai cu frica în sân că, dacă intervin plăţi urgente, trebuie să intri în economii. Setează-ţi priorităţi şi concentrează-te pe ele.

Horoscop Săgetător

Se conturează astăzi unele tensiuni în raport cu unii membrii ai familiei. Atitudinea lor laxă în raport cu anumite situaţii te dezamăgeşte. Tu ai unele principii peste care nu poţi să treci şi flexibilitatea lor în ceea ce priveşte propriul sistem de valori şi credinţe te calcă pe nervi. Poate că te aştepţi să schimbe anumite lucruri la ei înşişi şi să fie mai fermi în anumite privinţe, dar de fapt ţie ţi se cere să te concentrezi mai degrabă pe ceea ce aveţi în comun decât pe acele chestiuni care vă diferenţiază. Încearcă să-ţi ajustezi optica în anumite circumstanţe.

Horoscop Capricorn

Nu lăsa prejudecăţile să vorbească în locul tău astăzi. Poţi fi tentat(ă) să emiţi judecăţi de valoare pe seama unor zvonuri sau să-ţi faci idee despre o situaţie sau alta fără să cunoşti toate datele problemei. De regulă, nu se întâmplă acest lucru, dar astrele te-ar putea face să crezi că le ştii pe toate şi că eşti îndreptăţit(ă) să-ţi dai cu părerea când, de fapt, ar trebui să mai faci nişte săpături şi să pui întrebări. Spre seară, Luna trece în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce riscă să producă unele tensiuni în raport cu cei dragi.

Horoscop Vărsător

Te-ai putea întâlni astăzi cu o serie de oportunităţi de investiţie, dar s-ar putea ca unele să nu fie altceva decât încercări mascate în şanse de câştig. În principiu, dacă o ocazie de a-ţi spori veniturile sună prea bine pentru a fi reală, chiar aşa şi este. Caută aşadar să nu te entuziasmezi prea tare şi să-ţi faci temele înainte să pui la bătaie sume prea mari. În caz contrar, s-ar putea să te confrunţi cu unele pagube care te vor descuraja să te mai implici în business-uri extraprofesionale. Trebuie să analizezi la rece opţiunile şi să alegi ce-i sigur.

Horoscop Peşti

În cazul tău, s-ar putea ca a doua zi a săptămânii să se facă remarcată prin escaladarea unor tensiuni între tine şi superiori. Poate că ai fost cam absent(ă) la serviciu în ultima perioadă şi acest lucru le-a creat unele nemulţumiri în ceea ce te priveşte. Iată un moment mai mult decât potrivit să-ţi iei angajamentul unor schimbări de atitudine la serviciu, care privesc comportamentul tău, modul în care te raportezi la sarcinile de muncă sau chiar amândouă. Le vei intra înapoi în graţii cât ai clipi dacă realizezi la timp că trebuie să dai dovadă de mai multă maturitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici