HOROSCOP 29 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii au astăzi intuiţie pronunţată şi creativitate

Săptămâna începe lejer, prin ingresul Lunii în semnul Racului. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) dispun, pe acest fundal, de o intuiţie mai pronunţată şi un nivel de creativitate ridicat.

2080 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii au astăzi intuiţie pronunţată şi creativitate

HOROSCOP 29 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii au astăzi intuiţie pronunţată şi creativitate

Berbec

Săptămâna debutează cu intrarea Lunii în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care acest sector de viaţă ar trebui să constituie o prioritate pentru tine lunea aceasta. Poate au rămas treburi gospodăreşti de care ar fi indicat să te ocupi ori probabil îţi găseşti timpul să ajuţi o rudă care ţi-a solicitat ajutorul într-o privinţă sau alta de curând. La fel de posibil este ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să prefere să-şi petreacă timpul de după programul de la serviciu într-o manieră care să-i apropie de cei dragi. O activitate de grup v-ar face bine tuturor azi.

Taur

Luna intră astăzi în casa comunicării şi a socializării din horoscopul tău general. În consecinţă, nu te aştepta la un început de săptămână în care să-ţi vină cuvintele în orice conjunctură socială sau profesională te-ai afla. Preferi mai degrabă să asculţi decât să-ţi faci opiniile auzite, să citeşti printre rânduri mai degrabă decât să îţi impui punctul de vedere. Dacă nu poţi reprograma unele şedinţe sau întâlniri de astăzi, încearcă să te pregăteşti temeinic pentru ele. Emoţiile îţi pot da de furcă, mai ales dacă ţi se contestă unele păreri şi viziuni. Caută aşadar să te informezi înainte să vorbeşti.

Gemeni

În cazul tău, începutul de săptămână vine la pachet cu oportunităţi financiare demne de luat în seamă graţie Lunii care intră în casa banilor. Poate fi vorba de o primă sau un bonus care recompensează nişte eforturi recente depuse la serviciu. Nu este exclus, de asemenea, ca şansele de câştig să se contureze în sectorul activităţilor extraprofesionale pe care le desfăşori. În orice caz, cert este că miroşi sursele de suplimente băneşti şi dispui de toate premisele pentru a te bucura de ele. Cât priveşte cele care chiar merită strădania ta, bazează-te în principal pe intuiţie în procesul de selectare.

Rac

Luna poposeşte astăzi tocmai în semnul naşterii tale, semn că la începutul acestei săptămâni eşti plin(ă) de energie şi încrezător(oare) în forţele proprii. Ţine însă cont de faptul că intrarea stăpânei zodiei tale în domiciliul său poate aduce o serie de fluctuaţii ale stării tale de spirit. Aşadar, dacă nu eşti atent(ă) cu resursele tale de vitalitate, s-ar putea să ajungi în situaţia de a le fi disipat fără să realizezi mare lucru. De îndată ce simţi că derapezi, caută să te redresezi rapid şi să-ţi restabileşti echilibrul interior. Doar în felul acesta îţi poţi cultiva buna dispoziţie şi concentrarea.

Leu

În cazul tău, săptămâna debutează cu ingresul Lunii în casa subconştientului din horoscopul tău general. Un astfel de tranzit poate fi nefast pentru starea ta de linişte sufletească, întrucât are potenţialul de a-ţi exacerba anumite stări sau trăiri nu prea plăcute. De asemenea, ţi-ar putea creşte nevoia de confirmare şi validare din partea acelora care contează pentru tine. Pe de-o parte, nu-i nimic rău în a solicita părerile celor dragi în ceea ce te priveşte, dar dacă reacţionezi negativ la critici constructive, înseamnă că problema e la tine şi nu la ei. Ai grijă să nu cazi în această extremă.

Fecioară

Luna ajunge astăzi în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce explică nivelul ridicat de optimist cu care întâmpini debutul săptămânii. După cum bine ţi-ai dat seama probabil, premisele acestor zile sunt bune: faci progrese în ceea ce priveşte unele iniţiative pe termen lung, găseşti poate oportunităţi de finanţare pentru o idee de business, intri în contact cu oameni care au viziuni şi idealuri care se aseamănă cu ale tale. Unde mai pui că s-ar putea să te vezi cu prietenii după muncă, ceea ce are un impact pozitiv asupra dispoziţiei tale.

Balanţă

În cazul tău, începutul de săptămână coincide cu intrarea Lunii în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce face ca, încă de luni, să ai parte de şanse de afirmare la locul de muncă. Ai un nas bine antrenat pentru circumstanţele în care poţi atrage atenţia pozitiv asupra ta şi n-ar strica să te foloseşti de el astăzi. Ai putea să-i prinzi pe superiori în fix acele toane de care aveai nevoie pentru a le expune unele sugestii sau planuri de abordare a unor situaţii care v-au dat bătaie de cap la serviciu. Vezi când poţi ieşi la rampă.

Scorpion

Luna poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor pe distanţe lungi şi a studiilor, semn că oricare sau chiar toate aceste chestiuni constituie o prioritate pentru tine la începutul acestei săptămâni. Pe fondul acestui tranzit, sunt favorizate deplasările peste hotare sau la mare depărtare de casă, în interes de serviciu sau agrement. Alţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn vor susţine probabil un examen sau se înscriu la un curs de perfecţionare continuă. Astrele recomandă şi atelierele de self-help sau pelerinajele la locuri sfinte, care te-ar putea ajuta să te reechilibrezi emoţional şi să-ţi limpezeşti pespectiva asupra unor evenimente personale.

Săgetător

Luna ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. S-ar putea aşadar ca la începutul acestei săptămâni unul dintre voi să afle despre o oportunitate de investiţie ori de a vă înmulţi economiile realizate împreună. Înainte de a glisa resurse într-o direcţie, consultă-te totuşi cu partenerul şi luaţi o decizie împreună. S-ar putea ca el să observe riscuri care ţie ţi-au scăpat sau viceversa. În felul acesta, vă creşteţi şansele de a alege cea mai avantajoasă opţiune pentru scopurile şi obiectivele pe care le-aveţi.

Capricorn

Debutul săptămânii are loc pe fondul intrării Lunii în casa parteneriatelor de viaţă şi afaceri din horoscopul tău general. Aşadar, se prea poate ca cele mai mari realizări ale zilei de luni să vizeze, într-o proporţie mai mică sau mai mare, sectorul relaţional. Aşa se face că unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea să bată palma cu un client nou sau să înceapă o colaborare, în timp ce alţii(tele) reuşesc să ajungă la un numitor comun cu persoana iubită pe tema unor subiecte sensibile, care altfel ar fi dus la conflicte. Este deci o zi a victoriilor în relaţii.

Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, semn că te implici sufleteşte în ceea ce faci şi încerci să intuieşti care ar fi cea mai bună rezolvare pentru provocările cu care te întâlneşti la serviciu. În acelaşi timp însă, există posibilitatea ca atmosfera de la muncă să aibă un efect mai puternic decât de obicei asupra ta. Aşadar, dacă se iscă unele tensiuni între tine şi colegii de muncă, acestea s-ar putea să-ţi influenţeze starea de spirit şi să-ţi reducă nivelul de productivitate de care dai dovadă. Caută să nu iei atât de personal astfel de lucruri.

Peşti

Cu Luna în casa iubirii şi a copiilor în prima zi a acestei săptămâni, te bucuri de o zi de luni în care micile bucurii din relaţia cu partenerul şi cei mici îţi pun un zâmbet larg pe buze, care îi molipseşte mai apoi pe toţi cei cu care te întâlneşti. De asemenea, s-ar putea ca agenda ta să se mai elibereze, ceea ce-ţi permite să dedici suplimentul de timp liber unor hobby-uri sau activităţi recreative alături de cei dragi. Încearcă să profiţi la maximum de aceste ore în plus de după program: gândeşte-te cum le poţi face de calitate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici