HOROSCOP 3 septembrie 2019: Trei zodii vor primi astăzi veşti bune

Luna intră astăzi în semnul Scorpionului şi îi trimite o opoziţie lui Uranus retrograd din Taur, ceea ce riscă să pună zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) într-o ipostază sensibilă. Se anunţă însă veşti bune pentru semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care se bucură de protecţia conjuncţiei lui Mercur cu Marte în Fecioară.

5936 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 septembrie 2019: Trei zodii vor primi astăzi veşti bune

HOROSCOP 3 septembrie 2019

Berbec

În plan financiar, rişti să te confrunţi cu unele greutăţi astăzi. Veniturile pe care le-ai încasat în ultima vreme fac cu greu faţă cerinţelor băneşti de astăzi. Este posibil să te confrunţi cu unele plăţi neaşteptate care riscă să îţi dea unele calcule peste cap. Vestea bună este că eşti motivat(ă) la nivel profesional şi pregătit(ă) să îţi asumi mai multe sarcini. Acestea te-ar putea ajuta să recuperezi o parte din deficit şi să-ţi acoperi unele dintre lipsuri. Poate că răsplata economică nu va veni imediat, dar cu siguranţă va apărea în timp util. Pune-ţi în minte să te redresezi.

Taur

Se conturează astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. În cazul în care ai programate pe azi negocieri în vederea stabilirii termenilor unei colaborări sau ai unui contract cu un client important, ai mare grijă cum reacţionezi atunci când vă întâlniţi cu chestiuni asupra cărora vă vine greu să ajungeţi la un acord. S-ar putea ca toată înţelegerea să depindă de capacitatea ta de a te dovedi a fi maleabil(ă) în aceste circumstanţe. Pe de altă parte, te bucuri de o atomsferă plăcută acasă, în mijlocul copiilor şi al partenerului. Te simţi înţeles(asă) şi apreciat(ă).

Gemeni

Cea de-a doua zi a acestei săptămâni nu te surprinde într-o formă prea bună. Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn s-ar putea confrunta cu o problemă de sănătate, iar alţii(tele) ar putea să aibă parte de bătăi de cap suplimentare la serviciu. Nu este exclus să te afli într-un cerc vicios: nu poţi performa la înălţime la muncă pentru că nu te simţi bine, iar starea de rău se acutizează când vezi câte sarcini ţi se adună pentru zilele următoare. Acasă însă lucrurile merg bine. Ai parte de înţelegere din partea familiei care îţi ia de pe umeri unele responsabilităţi dificile.

Rac

Îţi poate fi destul de dificil astăzi să te împarţi în mod echitabil între viaţa socială şi cea sentimentală ori între preocupările de moment şi planurile de viitor. Unele angajamente cu prietenii ar putea fi amânate din pricina unor urgenţe care au legătură cu copiii sau partenerul ori viceversa. Sau poate că felul în care progresează unele proiecte nu îţi mai permite să-ţi petreci timpul liber de astăzi aşa cum ai planificat. Astrele îţi potenţează însă abilităţile de comunicare, ceea ce înseamnă că nimeni nu se va simţi negiljat. Ştii cum să pui problema astfel încât să nu se supere.

Leu

Viaţa profesională şi cea de familie te solicită astăzi în egală măsură. Este nevoie de tine şi în familie, dar şi la serviciu, unde ar trebui să stai peste program pentru a duce la bun sfârşit un proiect important. Ideal ar fi să îţi poţi lua ce a mai rămas de lucru acasă, astfel încât să te poţi ocupa de chestiunile casnice în momentele în care mai iei câte o pauză de la muncă. În felul acesta, nu rişti să pierzi bonsul sau prima cu care te poţi alege de pe urma finalizării acelei sarcini de serviciu. Organizează-te foarte atent.

Fecioară

Atmosfera acestei zile este una deosebit de încărcată, iar la fiece colţ pândeşte riscul unui discuţii în contradictoriu. Este de la sine înţeles faptul că marţea aceasta nu este o zi favorabilă negocierilor, semnărilor de contracte sau dezbaterii unei strategii profesionale cu urmări pe termen lung. Dacă nu le poţi evita, mizează pe capacitatea ta de a face corect distincţia între ceea ce este fezabil şi ideile care nu au şanse de a fi transpuse cu succes în realitate. Dacă întrebuinţezi argumente bine construite, vei reuşi să fii convingător(oare) fără să fie nevoie să ridici tonul sau să arunci reproşuri.

Balanţă

Astrele te transpun astăzi într-o dispoziţie meditativă şi introspectivă, cu atât mai mult cu cât intervin unele plăţi neanticipate. Întorci situaţia pe toate părţile şi te gândeşti cum de nu ai reuşit să le observi la timp. De obicei, dar mai ales în această perioadă, ai reuşit să prevezi multe situaţii-limită, dar pare că unele ţi-au scăpat. Gândeşte-te ce anume te-a împiedicat să calculezi greşit un risc la care te-ai supus. Concluzia s-ar putea să nu fie una îmbucurătoare, dar te va învăţa o lecţie importantă despre cum ar fi mai bine să îţi gestionezi bugetul pe termen mai lung.

Scorpion

Se întrezăresc astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Nu este exclus ca această stare de fapt să se datoreze unor probleme mai vechi care ţin de modul defectuos în care aţi menţinut echilibrul balanţei forţelor din relaţia voastră. Poate că unul dintre voi şi-a arogat merite sau drepturi care nu îi reveneau de fapt şi în consecinţă, ar fi cazul să rediscutaţi limitele puterii fiecăruia. Pe de altă parte, proiectele şi planurile de viitor avute pe rol înregistrează progrese vizibile. Dai peste oameni de bine care te susţin financiar sau cu idei foarte bune.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să stai destul de prost în materie de dispoziţie şi nivel de energie. Nu este de mirare aşadar că performezi la standarde destul de scăzute la serviciu şi simţi că nu înaintezi deloc sau prea greu pentru volumul de sarcini care ţi-a fost delegat. Nu este însă cazul să îţi faci griji că productivitatea redusă de astăzi va produce repercusiuni în ascensiunea ta profesională. Superiorii sunt destul de conştienţi de faptul că este vorba de o situaţie excepţională, care nu reprezintă un obicei. Vei recupera fără probleme în zilele care urmează, deci fii indulgent(ă) cu tine.

Capricorn

Ai senzaţia astăzi că nu te bucuri pe deplin nici de moment, nici nu faci progrese mari în vederea consolidării viitorului tău. Simţi că pierzi din vedere micile lucruri frumoase de zi cu zi şi nu compensezi prin realizări notabile cu efecte pe termen lung. Poate ar fi cazul să te opreşti puţin şi să reflectezi la ce îţi doreşti cu adevărat. S-ar putea să nu îţi fie prea clar ce urmăreşti şi astfel nu faci decât să pluteşti în derivă. Nu este nicio surpriză atunci că ai impresia că lucrurile stagnează sau chiar involuează. Gândeşte-te ce te-ar face fericit(ă).

Vărsător

Viaţa profesională şi cea de familie nu sunt tocmai în sincron. Mai exact, constaţi că nu depui un efort echilibrat în cele două sectoare de viaţă, având tendinţa să favorizezi un domeniu şi să îl neglijezi pe celălalt. Astrele îţi potenţează însă astăzi capacitatea de a gândi lucrurile la rece şi de a face alegeri corecte. Priveşte obiectiv la modul în care merg lucrurile pe cele două planuri şi caută să vezi unde ar fi nevoie de mai multă implicare din partea ta. Lasă raţiunea să te ghideze şi decizia pe care o vei lua va fi una foarte inspirată.

Peşti

Muşti astăzi din mărul discordiei şi rişti să transformi o discuţie inofensivă într-o dezbatere fără miză reală. Nici ţie nu îţi este prea clar ce încerci să demonstrezi şi uiţi pe parcursul conversaţiei de la ce a pornit totul şi ce încerci să demonstrezi. Este clar că problema rezidă în altă parte şi că nu are legătură cu interlocutorul. În astfel de momente, caută părerea obiectivă a partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri. Ei îţi vor explica clar cum stă situaţia şi te pot ajuta să înţelegi unde anume a dat greş raţionamentul tău. Ai încredere în opinia lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici