HOROSCOP 30 mai 2019: Peştii primesc o primă, iar Capricornii dispun de un calm şi o bună dispoziţie de nestrămutat

Luna din semnul Berbecului aderă astăzi la trei aspecte importante: două tensionate de careu cu Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn şi unul armonios de trigon cu Jupiter retrograd din Săgetător. Ele fac ca zodiile Cardinale (Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii) să fie mai agitate, iar cele de Foc (Berbecii, Leii şi Săgetătorii) să aibă mai multă încredere în ei. În prima parte a zilei, Mercur din Gemeni trasează şi el un careu lui Neptun din Peşti, pregătind provocări pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioare, Săgetători şi Peşti).

2953 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 mai 2019: Peştii primesc o primă, iar Capricornii dispun de un calm şi o bună dispoziţie de nestrămutat

HOROSCOP 30 mai 2019

Horoscop Berbec

Dispui astăzi de un tonus bun pe plan fizic şi mental, dar riscă să atenteze la integritatea lui faptul că ai ceva de împărţit cu unul dintre superiori. Ori poate te simţi bine în pielea ta, ai energie, dar nu eşti în dispoziţia necesară să-ţi iei în spate responsabilităţile pe care le implică acea sarcină de serviciu care tocmai ţi s-a delegat. Cu toate că-ţi place ipostaza de lider, nu-ţi place să ţi se ataşeze aşteptări atât de mari şi să porţi toată răspunderea într-un proiect. Caută să te acomodezi cât de repede poţi şi să-ţi faci treaba cu profesionalism.

Horoscop Taur

Dintr-un motiv sau altul, este posibil să nu ai o zi prea bună, iar starea ta de spirit şi nivelul de energie să lase de dorit. Din dorinţa de a-ţi schimba în bine tonusul, ai putea fi tentat(ă) să ieşi cu prietenii şi să cheltuieşti destul de mult. În felul acesta, s-ar putea ca în weekend bugetul tău să fie semnificativ mai mic. Aşadar, se recomandă să găseşti alte metode de a-ţi face ziua mai bună. Evident că întâlnirile cu prietenii sunt recomandate în astfel de situaţii, dar te poţi bucura de ele şi fără să exagerezi cu achiziţii scumpe.

Horoscop Gemeni

Fără doar şi poate, această zi este una extrem de favorabilă discuţiilor şi negocierilor care vizează un proiect de grup sau planuri de viitor, dar cu toate acestea, nu este cel mai potrivit moment să-ţi iei angajamente, mai ales de ordin financiar. Există posibilitatea să încasezi unele pagube serioase dacă te grăbeşti cu investiţiile într-un moment în care trebuia să te concentrezi pe alte chestiuni. Caută să iei în calcul orice variabilă, să te consulţi cu oameni care au mai multă experienţă în domeniul acela şi să iei pulsul pieţei. Abia apoi gândeşte-te la modalităţile cele mai bune de finanţare.

Horoscop Rac

Cu toate că starea ta de spirit nu este cea mai bună, reuşeşti să te aduni şi să te ţii de agenda de activităţi pe care ţi-ai conturat-o pe ziua de astăzi. Nu-ţi va fi tocmai uşor să faci acest lucru, mai ales dacă lucrezi cu oamenii sau activezi într-un parteneriat profesional şi asociatul are tendinţa să te bată la cap cu tot felul de nimicuri. Încearcă să nu laşi unele remarci sau gesturi să te afecteze mai mult decât trebuie şi caută să-ţi vezi de treabă. Obiectivul tău ar trebui să fie acela de a finaliza ce ţi-ai propus.

Horoscop Leu

Te trezeşti destul de bine dispus(ă) în dimineaţa aceasta, dar va trebui să faci eforturi reale astăzi pentru a-ţi păstra acest tonus pe tot parcursul zilei. S-ar putea ca unele lucruri să nu meargă aşa cum te-ai fi aşteptat la serviciu şi să-ţi dai seama că anumite persoane pe care ai contat pentru a-ţi da o mână de ajutor nu sunt acolo când ai nevoie de ele. S-ar putea ca aceste suprize deloc plăcute să atenteze la atitudinea ta pozitivă, iar tot ce poţi face în asemenea momente este să rămâi optimist(ă). Vei ieşi la liman într-un fel sau altul.

Horoscop Fecioară

Se duc bătălii serioase pentru putere între tine şi partener astăzi. Pare că amândoi sunteţi obişnuiţi de la serviciu să vă impuneţi punctul de vedere şi tindeţi să încercaţi să faceţi acelaşi lucru de îndată ce ajungeţi acasă. În familie însă, miza nu este aceea de a demonstra că aveţi dreptate, că meritaţi ca opiniile voastre să fie acceptate de toată lumea, că deciziile voastre sunt de necontestat. Deschideţi-vă faţă de cel drag, lansaţi căi de dialog şi încurajaţi-l să-şi verbalizeze dorinţele şi nemulţumirile. În caz contrar, există posibilitatea să se rupă ceva care nu poate fi reparat prea uşor.

Horoscop Balanţă

Provocările nu te ocolesc astăzi nici la muncă şi nici acasă. Pe cele întâmpinate în raport cu partenerul, cel mai probabil în ceea ce priveşte unele chestiuni de ordin gospodăresc sau familial, le vei depăşi destul de uşor. Ştii cum să-i vorbeşti celui drag pentru a-l calma şi a-l asigura că totul va fi bine. Dar încercările cu care te confrunţi la serviciu s-ar putea să fie o noutate pentru tine. S-ar putea ca sarcinile să te depăşească şi să nu-ţi dai seama cu exactitate cum ar fi mai bine să le iei. Nu te impacienta şi vei găsi metoda.

Horoscop Scorpion

Astrele te supun la tot felul de probe astăzi la serviciu, dar şi pe plan personal. Pe cele dintâi ştii cum să le gestionezi; probabil te-ai mai întâlnit cu situaţii asemănătoare în trecut şi nu te mai sperie aşa cum se întâmpla altădată. În felul acesta, rezişti presiunii fără prea mari eforturi şi îţi faci treaba bine, ceea ce te califică pentru un bonus sau o primă deloc de neglijat. Cât priveşte provocările în raport cu apropiaţii, s-ar putea ca tendinţa ta de a micromanageria lucrurile să toarne şi mai mult gaz pe foc. Caută să rezolvi nu să accentuezi.

Horoscop Săgetător

Tonusul tău este unul bun astăzi, dar s-ar putea să aibă de suferit dacă cheltuieşti prea mult şi nu-ţi verifici mai des aplicaţia de online banking. De asemenea, s-ar putea ca partenerul să te roage să te ocupi de unele chestiuni casnice, ceea ce riscă să pornească o discuţie aprinsă între voi dacă nu ai timp pentru ele sau pur şi simplu îţi lipseşte cheful. Până la urmă, lecţia ta de astăzi este aceea a răbdării. Cu un mic exerciţiu de voinţă, vei găsi forţa să te abţii atunci când trebuie să asculţi şi să vorbeşti când ţi se solicită.

Horoscop Capricorn

La serviciu, s-ar putea ca totul să se întâmple anapoda şi să-ţi ia ceva până când găseşti ordinea în acest haos. Nici acasă s-ar putea ca lucrurile să nu stea mai strălucit. Planează o atmosferă tensionată în familie, ceea ce vă aduce cu un pas mai aproape de o ceartă zdravănă. Vestea bună este că dispui de un calm şi o bună dispoziţie de nestrămutat astăzi, semn că toate aceste provocări nu vor ajunge să constituie un obstacol în faţa optimismului tău. Ba dimpotrivă, reuşeşti să te foloseşti de el pentru a încheia ziua cum nu se poate mai reuşit.

Horoscop Vărsător

Astrele favorizează astăzi tocmai acel gen de activităţi care sunt pe placul tău: networking-ul, proiectele de grup, împărtăşirea de idei şi idealuri cu cei din jurul tău. De obicei păstrezi unele rezerve, deşi ai tendinţa să-ţi faci foarte uşor prieteni, dar s-ar putea ca astăzi să le acorzi prea multă încredere unor persoane pe care abia le-ai cunoscut. Poate că ar fi mai bine dacă ai ţine anumite lucruri de natură personală sau de business pentru tine. În plus, caută să îţi impui unele limite când vine vorba de cheltuieli. S-ar putea să exagerezi puţin cu ele în anumite privinţe.

Horoscop Peşti

În ciuda micilor tensiuni înregistrate astăzi în raport cu familia, s-ar părea că profesional vorbind îţi merge chiar bine şi simţi că eforturile tale sunt apreciate la adevărata lor valoare. S-ar putea să fii surprins(ă) cu un bonus sau o primă drept recompensă pentru orele suplimentare pe care le-ai realizat sau ca apreciere pentru rezultatele de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Ai putea fi tentat(ă) să faci, cu această ocazie, unele investiţii într-un business pe cont propriu sau în asociere cu alte persoane. Sfatul astrelor ar fi acela de a mai aştepta totuşi puţin până la acel moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici