HOROSCOP 4 iunie 2019: Zodiile care trebuie să se bazeze mai mult pe intuiţie astăzi

Mercur poposeşte astăzi în semnul Racului, prilej numai bun ca zodiile Cardinale (Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii) să se bazeze mai mult pe intuiţie pe plan personal, la serviciu, în familie şi la nivel sentimental.

3071 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 iunie 2019: Zodiile care trebuie să se bazeze mai mult pe intuiţie astăzi

HOROSCOP 4 iunie 2019

Berbec

Mercur intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să comunici mai eficient cu familia, atât cu cea de origine, cât şi cu cea pe care ţi-ai format-o tu, în săptămânile următoare. În plus, practici, de asemenea, ascultarea activă, dai dovadă de interes faţă de lucrurile prin care trec cei dragi şi acest lucru are un impact pozitiv asupra voastră. Este important totuşi să mizezi, în acelaşi timp, pe reciprocitate pentru a menţine acest ritm ascendent şi pe viitor. În felul acesta, nu vă veţi confrunta cu prea multe probleme de comunicare pe viitor.

Taur

Mercur poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea ca, în perioada următoare, să îţi pui instinctul în slujba unei mai bune înţelegeri cu ei din jurul tău. Citeşti bine printre rânduri, îţi dai seama care este, de fapt, mesajul din spatele cuvintelor interlocutorilor tăi şi reuşeşti în felul acesta să te înţelegi cu toţi cei din imediata ta apropiere. Acest atuu îţi poate fi de folos şi dacă trebuie să duci o negociere sau să pui în discuţie în cadrul unei şedinţe chestiuni care ar putea duce la conflict în cele din urmă.

Gemeni

Mercur ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin eforturi personale, ceea ce înseamnă că, dacă se ivesc oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până în prezent, trebuie să te bazezi pe vocea interioară în luare unor decizii în ceea ce priveşte acele şanse de câştig pe care ar merita să te concentrezi în săptămânile care urmează. Aşadar, caută să cântăreşti riscurile, dar şi să asculţi ce-ţi spune intuiţia în ceea ce le priveşte. Doar în felul acesta vei face cea mai bună alegere în această privinţă pentru viitor.

Rac

Mercur se situează de azi începând în semnul naşterii tale, potenţându-ţi şarmul şi carisma şi oferindu-ţi mai multe oportunităţi să te exprimi aşa cum doreşti, conform felului tău de a fi. Profită de aceste atuu-uri pentru a ieşi în evidenţă, pe plan profesional sau social. Oportunităţi vor fi cu duiumul în săptămânile care vin, dar trebuie să le alegi pe acelea care te pun într-o lumină pozitivă. Schimbările de look sunt şi ele favorizate de astre, deci investeşte în imaginea ta şi caută să transmiţi un mesaj puternic prin felul în care te prezinţi în societate. Nu vei trece neobservat(ă).

Leu

Mercur păşeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, indiciu cum că nivelul tău de sensibilitate ar putea creşte destul de mult în săptămânile următoare. S-ar putea aşadar să te lezeze, de acum înainte, vorbe sau zvonuri pe care nu le-ai fi luat personal sau să dezvolţi temeri pe baza unor lucruri pe care altfel nu le-ai fi băgat în seamă prea tare. Iar cum eşti predispus(ă) la tot felul de gesturi teatrale, important este să te gândeşti dacă merită să ieşi la rampă prin fricile tale sau mai degrabă prin realizări. Nu te lăsa condus(ă) de gânduri negative.

Fecioară

Mercur tranzitează de azi începând casa proiectelor de grup, a prietenilor, protectorilor şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, semn că se dă undă verde la discuţii pe seama unor business-uri, la cooptat membrii noi într-o echipă dezvoltată în acest sens, la atras sponsori care cred în idealurile şi viziunea ta. Poate cele mai favorizate iniţiative în acest sens sunt cele prin care poţi oferi ceva comunităţii şi poţi face o schimbare pozitivă pentru cât mai multă lume. Pe plan social, s-ar putea să fii mai popular(ă) şi să cunoşti mai multe persoane care îţi împărtăşesc preocupările personale.

Balanţă

Mercur ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea ca, în săptămânile care urmează, să te întâlneşti cu oportunităţi de afirmare în societate sau pe plan profesional. Acest lucru te ajută să schimbi impresia şefilor dacă s-a întâmplat să nu fi fost cea mai bună în ultima vreme sau să o consolidezi dacă urmăreşti activ să creşti în ierarhia de la serviciu. În cel mai bun caz, s-ar putea să primeşti veşti legate de o promovare sau de o îmbunătăţire a statutului tău pe acest plan. La nivel social, cunoşti oameni din cercuri înalte.

Scorpion

Trecerea lui Mercur în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor de distanţe lungi şi a studiilor înalte presupune să cauţi noi preocupări care să te satisfacă din punct de vedere profesional. În săptămânile care urmează, sunt favorizate atât cursurile de perfecţionare, schimburile de experienţă şi delegaţiile, dar mai mult decât atât, caută să te concentrezi pe pelerinaje la locuri sfinte, ateliere de dezvoltare personală sau chiar simple şedinţe la psiholog. Acestea te-ar putea ajuta să îţi dai seama unde te situezi şi cum anume ai putea să evoluezi mai mult în direcţia adevăratului tău potenţial. Poţi face progrese realmente remarcabile.

Săgetător

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor câştigate şi/ sau deţinute în asociere cu terţe persoane, semn că aspectul financiar s-ar putea să fie unul care fie face, fie desface parteneriatele de viaţă şi/ sau afaceri. Poate că am exagerat puţin, dar nu greşesc prea mult când spun că finanţele vor reprezenta un subiect important în cuplu sau în raport cu asociaţii. Oportunităţile se vor arăta negreşti, atât de rotunjire a resurselor comune, cât şi de a investi economii făcute împreună, dar trebuie ca deciziile luate în acest sens să fie discutate şi adoptate cu toţi cei vizaţi.

Capricorn

Mercur tranzitează de azi începând casa cuplului din horoscopul tău general, semn că, în săptămânile care urmează, trebuie să vorbeşti mai mult cu sufletul şi să mai puţin bazându-te pe raţiune. Acest lucru este valabil atât pe plan personal, cât şi în afaceri, dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat profesional. Uneori, este important să stabileşti o conexiune cu cei cu care lucrezi şi îţi împarţi viaţa pe o altă frecvenţă, astfel încât să se creeze o simbioză cu latura practică. Urmăreşte aşadar mai mult să asculţi decât să vorbeşti şi caută să afli care sunt apele în care se scaldă apropiaţii.

Vărsător

Mercur tranzitează de azi începând casa muncii şi a sănătăţii fizice, indiciu cum că s-ar putea mări volumul de muncă în săptămânile care urmează, iar acest lucru implică să faci unele ajustări în ceea ce priveşte stilul de viaţă, cel de alimentaţie şi conduita la serviciu. E drept, comunici mai bine cu colegii de muncă, ai un randament mai ridicat, dar şi sarcinile de serviciu sunt pe măsură, semn că pauzele nu trebuie să lipsească, trebuie să mănânci mai sănătos şi să te pui să dormi la ore fixe. Doar în felul acesta poţi susţine toate activităţile cu energia cuvenită.

Peşti

Cu Mercur în casa iubirii, a copiilor şi a hobby-urilor, se recomandă ca, în următoarele săptămâni, să cauţi să te joci mai mult. Prin aceasta se înţelege că trebuie să te concentrezi mai mult pe bucuriile mici ale fiecărei zile şi să apreciezi mai mult timpul de calitate petrecut alături de cei dragi. În plus, unde mai pui că vorbeşti cu uşurinţă pe limba celor dragi, dai mai uşor în mintea celor mici şi-ţi găseşti mai mult timp pentru acele preocupări de timp liber pe care le-ai tot lăsa în ultima vreme la fundul listei de priorităţi. Bucură-te de viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici