HOROSCOP 4 septembrie 2019: Zodiile care au astăzi parte de echilibru în plan financiar şi multă inspiraţie

Luna din Scorpion îi trasează astăzi un trigon armonios lui Neptun retrograd din Peşti, indiciu cum că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt inspirate şi au capacitatea să îi motiveze şi pe alţii. Semnele Mutabile au însă de tras de pe urma opoziţiei dintre Venus din Fecioară şi acelaşi Neptun din Peşti.

5693 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 septembrie 2019: Zodiile care au astăzi parte de echilibru în plan financiar şi multă inspiraţie

HOROSCOP 4 septembrie 2019

Berbec

De regulă, eşti o persoană extrovertită şi deschisă la noi experienţe, dar aspectele astrale de astăzi scot în relief latura ta introspectivă şi meditativă. Iar cum nu ai prea multă energie, interacţiunea cu colegii de muncă poate solicita prea mult din rezervele tale şi aşa reduse de tact şi răbdare. Caută să te îndeletniceşti astăzi cu sarcini de serviciu care îţi permit să lucrezi mai mult de unul(a) singur(ă). În cazul în care profilul locului tău de muncă nu îţi permite acest lucru, este indicat ca odată ajuns(ă) acasă, să vorbeşti cu cineva despre provocările prin care ai trecut azi.

Taur

În cazul în care traversezi o perioadă dificilă pe plan sentimental, nu ar strica să cauţi sfatul prietenilor comuni ai tăi şi ai partenerului. O persoană din grupul vostru care vă cunoaşte bine pe amândoi îţi poate arăta unde anume greşeşti în felul în care abordezi situaţiile problematice cu care vă confruntaţi şi te poate ajuta să înţelegi ce se întâmplă în mintea celui drag. Tot un amic te poate sprijini să depăşeşti un impas în care ai ajuns cu un proiect sau o idee de afaceri. Viziunile şi idealurile voastre comune îi permit să pună lucrurile într-o perspectivă nouă.

Gemeni

Eşti pe val pe plan profesional. Te bucuri de o oportunitate preţioasă de afirmare şi dai tot ce poţi pentru a profita de ea la maximum. S-ar putea totuşi să nu îţi mai rămână suficientă energie pentru a te ocupa de sarcinile casnice sau de îndatoririle domestice care îţi revin. Eşti destul de stresat(ă) şi preocupat(ă) cu felul în care evoluează lucrurile în plan profesional şi nu este de mirare că eşti frânt(ă) de îndată ce ajungi acasă. În cazul în care familia se simte neglijată, poate ar fi cazul să îţi faci timp să îi explici cum stă situaţia.

Rac

Întreţii astăzi conversaţii destul de înflăcărate care îţi animă interesul şi îţi pun neuronii în mişcare. În astfel de circumstanţe însă, limita dintre dezbatere şi discuţie în contradictroiu devine destul de laxă şi nu este exclus să aluneci către cea de-a doua extremă. Ţii cu dinţi de ideile tale şi - mai rău decât atât - încerci să îi convingi şi pe alţii de validitatea lor. În principiu, acesta nu este un lucru rău, dar atunci când nu există o miză reală sau este puţin importantă, nu faci decât să-i îndepărtezi pe ceilalţi prin reticenţa de a privi lucrurile din altă perspectivă.

Leu

Mijlocul acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu destul de multe cheltuieli, mai ales dacă desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare a locuinţei. Sau poate că ţi se solicită un împrumut din partea unei rude foarte apropiate pentru o situaţie neprevăzută apărută în ultimul moment. Cu toate că te bucură să le fii aproape la nevoie sau să îţi vezi visul imobiliar cu ochii, ai grijă cum îţi gestionezi bugetul. S-ar putea să constaţi că exista o ofertă mai bună în altă parte şi puteai acoperi alte costuri cu banii care ţi-ar fi rămas de pe urma ei.

Fecioară

Dacă apar astăzi conflicte între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, s-ar putea ca vina să îţi aparţină ţie mai mult decât persoanei iubite şi/ sau asociatului(ei). Ai impresia că dreptatea îţi aparţine în totalitate şi nu admiţi alt punct de vedere decât al tău. În ciuda atitudinii empatice afişate de interlocutor şi a încercărilor sale blânde de a te deschide unor noi perspective, o ţii pe a ta şi eşti refractar(ă) la viziuni noi. Poate că dacă ai fi mai puţin încrâncenat(ă), nu s-ar ajunge la discuţii în contradictoriu. Nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

Balanţă

Nu stai prea bine cu energia astăzi şi poţi chiar să ai de-a face cu o problemă de sănătate care îşi pune serios amprenta pe performanţele tale de la locul de muncă. Dar cu toate acestea, nu îţi permiţi să o laşi mai moale. Sarcina de lucru de care te ocupi îţi poate aduce un onorariu destul de frumuşel şi nu i-ai da cu priciorul doar pentru că nu te simţi prea bine. Organizează-ţi activităţile într-o manieră în care îţi permite să iei câte o pauză atunci când simţi nevoia. Nu rezolvi nimic nici dacă te supui riscului unei suprasolicitări.

Scorpion

Pare că ţi-ai propus astăzi ca după programul de la serviciu să îţi dedici mai mult timp ţie şi hobby-urilor tale. Sau poate intenţionezi să petreci mai mult timp de calitate cu partenerul şi/ sau copiii. Socoteala de acasă riscă totuşi să nu se potrivească cu cea din târg: ţi-a scăpat faptul că ai făcut planuri cu prietenii sau poate intervin unele urgenţe în cazul unor proiecte extraprofesionale de care te ocupi. Astfel, va trebui să-ţi sacrifici destul de mult din timpul liber, iar planurile tale se schimbă subit. Fii eficient(ă) şi nu va fi nevoie să renunţi la ele.

Săgetător

Viaţa de familie şi cariera se bat astăzi pentru locul de frunte în lista ta de priorităţi. S-ar putea astăzi să dai întâietate totuşi celei dintâi. Unele evenimente de familie sau realizări ale rudelor apropiate se cer sărbătorite cum se cuvine, ceea ce nu ţi-ai permite dacă ai petrece timp peste program la birou. Cu toate că şefii nu se vor arăta prea mulţumiţi de decizia ta, simţi că ai luat o decizie bună în ceea ce priveşte cele două sectoare de viaţă. Nu se poate ca locul de muncă să iasă întotdeauna câştigător în faţa celor dragi ai casei.

Capricorn

În cazul în care derulezi astăzi negocieri sau iei cuvântul în cadrul unei şedinţe, aşteaptă-te la opinii contrare cu privire la pronosticurile tale. Rezultatele pe care le anticipezi tu în viitor ar putea fi puse sub semnul întrebării, dar argumentele cu care vin interlocutorii tăi nu sunt cele mai puternice. Îţi va fi destul de uşor să le combaţi prin date şi statistici bine documentate, dar este important cum o faci. Dacă le dublezi cu o atitudine condescendentă, s-ar putea să intimidezi şi să laşi o impresie nu tocmai bună. Fii ferm(ă), dar nu epata şi-i vei câştiga foarte uşor.

Vărsător

Se anunţă o zi echilibrată în plan financiar, în sensul că plăţile sunt urmate de câştiguri sau viceversa. S-ar putea însă ca o analiză la rece să îţi demonstreze faptul că puteai evita unele cheltuieli dacă ai fi fost mai atent(ă) atunci când ai calculat unele riscuri. Faptul că te menţii totuşi într-o stare de echilibru pe plan financiar îţi permite să internalizezi mai uşor această lecţie de management economic. Este drept că profiturile nu sunt foarte mari, dar sunt suficiente încât să nu resimţi prea puternic impactul plăţilor neanticipate. Caută să fii mai prudent(ă) pe acest plan în viitor.

Peşti

Aspectele astrale de astăzi măresc gradul de competitivitate dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Folosită înţelept, energia configuraţiilor cosmice poate da naştere unui brainstorming revelator cu privire la atingerea unor interese comune, dar dacă o lăsaţi în voia ei, s-ar putea să conducă la unele tensiuni inutile. Formaţi o echipă, aveţi scopuri comune şi ar fi păcat să degenereze într-un conflict care nu duce niciunde. Provocaţi-vă unul pe celălalt, deschideţi-vă reciproc la idei noi, încurajaţi-vă la dialog, dar încercaţi să nu transformaţi totul într-o luptă din care nu va ieşi nimeni câştigător. Nu ţine decât de voi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici