HOROSCOP 5 iunie 2019: Capricornii preiau iniţiativa la locul de muncă, iar Gemenii au parte de oportunităţi financiare

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Marte din semnul Racului, semn că tot zodiile Cardinale (Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii) au parte astăzi de frământări pe plan personal, la locul de muncă, în raport cu partenerul sau cu familia.

4656 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 iunie 2019: Capricornii preiau iniţiativa la locul de muncă, iar Gemenii au parte de oportunităţi financiare

HOROSCOP 5 iunie 2019

Horoscop Berbec

Din prea multă dragoste, s-ar putea ca astăzi să se nască unele tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. Acest lucru se datorează faptului că nu ai vrea să-i vezi în nişte situaţii neplăcute, dar ei se complac în nişte scenarii care nu le fac deloc bine. Trebuie să-ţi dai seama că uneori tot ceea ce poţi să faci este să le oferi sfatul şi apoi să te retragi împăcat(ă). Nu poţi să impui nimănui schimbarea cu forţa şi nici nu poţi să-i faci să se răzgândească dacă nu văd lucrurile ca tine. Caută să nu-ţi iroseşti energia degeaba.

Horoscop Taur

Dacă participi azi la unele şedinţe, mergi într-o audienţă sau se duc discuţii în vederea încheierii unui acord sau parteneriat ori a semnării unui contrat, trebuie să ştii că există riscul ca spiritele să se încingă. S-ar putea ca unele păreri să se fi schimbat ori poate că cineva protestează în ceea ce priveşte unii termeni ai înţelegerii care este pe cale să fie semnată. S-ar putea să fii chiar tu acela(ea) care s-a răzgândit sau care ar vrea să se rediscute anumite chestiuni. În cazul în care simţi că ai fost dus(ă) de nas, acum este momentul să vorbeşti.

Horoscop Gemeni

Dintr-un motiv sau altul, s-ar putea ca astăzi să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Ori poate este vorba despre unele plăţi neaşteptate, pe care nu prea aveai cum să le anticipezi. Ce-i drept, au apărut oportunităţi financiare în ultima vreme şi ai de unde să dai, dar nu ar fi rău ca, pe viitor, să îţi aloci un buget de criză pentru a nu risca să te trezeşti cu buzunarele goale sau fără buget de weekend. De asemenea, gândeşte-te la posibilităţi de economisire sustenabilă. Uneori, nu cer prea mult efort din partea ta şi sunt mai aproape decât crezi.

Horoscop Rac

S-ar putea ca astăzi să te lezeze destul de mult un gest sau o vorbă care, în mod normal, nu ţi-ar fi căzut atât de prost. Acest lucru te-ar putea face să te comporţi ciudat, chiar tensionat şi agresiv, deci caută să-ţi pui legitima întrebare referitoare la cât de reală este ofensa care ţi s-a adus. S-ar putea să o fi interpretat aşa pentru că există alte lucruri care se întâmplă în viaţa ta şi care, cumulate, te-au făcut să reacţionezi aşa. Caută să nu eviţi orice astfel de manifestare pentru că rişti să fii catalogat(ă) neconform cu cine eşti.

Horoscop Leu

Din câte se pare, s-ar putea ca astăzi să te laşi curprins(ă) de unele frici aparent inexplicabile. Poate că este vorba de unele situaţii prin care treci acum şi care îţi aduc foarte bine aminte de unele evenimente din trecut care nu s-au terminat bine şi îţi este teamă ca nu cumva să se repete istoria. Încearcă să priveşti retrospectiv la ce a fost şi caută să înlături aceste temeri. Ele te-ar putea face să reacţionezi într-un mod care nu-ţi face cinste şi să spui sau să faci lucruri de care nu vei fi mândru(ă) deloc pe termen mai lung.

Horoscop Fecioară

Proiectele de grup şi planurile de viitor reprezintă o prioritate pentru tine, dar pe cât de importante sunt, pe atât riscă să îţi creeze bătăi de cap. S-ar putea ca unii sponsori sau oameni de bine să îşi retragă sprijinul sau să nu se mai arate la fel de doritori să te ajute la nevoie pe cât au afişat în trecut. Ori poate unii coechiperi şomează în loc să tragă la fel de tare la căruţă. La fel de posibil este să apară unele fricţiuni între tine şi unii prieteni. Caută să rezolvi problemele şi nu turna gaz pe foc.

Horoscop Balanţă

Din punct de vedere profesional, ziua de azi ar putea fi una niţel complicată. Acest lucru se datorează mai ales faptului că nu te înţelegi cu superiorii în anumite privinţe şi unele decizii care se iau şi care te afectează în mod direct nu sunt cele mai strălucite. Dacă deţii o poziţie de autoritate în ierarhia de la locul de muncă sau dacă ai multe responsabilităţi pe umeri, s-ar putea să te deranjeze cam mult modul în care sunt abordate sarcinile pe care le delegi. Ţi se pare că nu există suficientă implicare, deşi tu dai tot ce-i mai bun.

Horoscop Scorpion

Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, se arată azi o plecare urgentă în străinătate sau la mare distanţă de domiciliu pentru a rezolva unele acte. Sau poate trebuie să te prezinţi cât mai repede posibil la o instituţie a statului pentru a depune un dosar sau a elibera un document. În cazul în care ai rude apropiate în străinătate, aşteaptă-te să apară unele tensiuni între tine şi ei. Acest lucru este valabil şi dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă sau cu o persoană de o altă religie şi/ sau naţionalitate. Încearcă să faci pe împăciuitorul şi va fi bine.

Horoscop Săgetător

Cheltuielile s-ar putea să facă obiectul acestei zile, iar câteva dintre ele ar fi fost destul de greu de anticipat. Aşa se face că ele ajung o preocupare principală şi în cadrul parteneriatului profesional şi/ sau de viaţă în care eşti implicat(ă), iar banii sau mai degrabă lipsa lor pot duce la discordie între tine şi cel drag sau asociat(ţi). Poate nu ar strica să fiţi mai deschişi unul cu celălalt pe această temă şi să verbalizaţi modul în care consideraţi că ar trebui să fie gestionate resursele deţinute şi/ sau câştigate în asociere unii cu ceilalţi. Ai acest drept.

Horoscop Capricorn

Pe plan sentimental sau în parteneriatul de afaceri în care eşti implicat(ă), s-ar putea naşte astăzi conflicte pe baza unui subiect sau altul. Poate că interlocutorul se şi lezează cam repede sau înţelege greşit modul în care pui problema şi nu are răbdare să audă explicaţii sau chiar nu le solicită deloc. Acest lucru v-ar putea face destul de mult rău pe termen lung, mai ales dacă astfel de întâmplări sunt de ordin recurent. Găseşte o modalitate de a evita asemenea situaţii, chiar dacă acest lucru presupune să preiei tu iniţiativa şi să faci mai multe eforturi în acest sens.

Horoscop Vărsător

Planează astăzi o atmosferă tensionată la serviciu între tine şi anumiţi colegi de muncă, iar dacă nu reşeşti să te detaşezi sau nu-ţi găseşti curajul de a pune cărţile pe masă şi a purta o discuţie directă despre elefantul din cameră, s-ar putea ca randamentul tău să aibă destul de mult de suferit astăzi. Nu te implica în intrigile de la birou, dar dacă crezi că tu eşti, într-o măsură oarecare, subiectul lor, ar fi mult mai bine să iei taurul de coarne şi să spui lucrurilor pe nume. În acest fel, nu suferi nici ca productivitate, nici ca tonus.

Horoscop Peşti

S-ar putea ca astăzi să apară unele tensiuni între tine şi persoana iubită şi/ sau copii, generate cel mai probabil de faptul că încerci prea mult să micromanageriezi unele situaţii şi astfel intri cu buldozerul peste limitele libertăţii personale. Nu încape îndoială că ţii la ei ca la ochii din cap, dar în acelaşi timp, trebuie să îţi dai seama când rişti uneori să îi sufoci şi să intervii prea mult în luarea unor decizii care îi privesc doar pe ei. Susţine-i în tot ceea ce fac şi te vor aprecia mult mai mult dacă adopţi o astfel de atitudine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici