HOROSCOP 6 iunie 2019: Zodiile care îşi vor împărţi cu greu timpul între familie şi carieră

Luna trimite astăzi din semnul Racului două aspecte tensionate de opoziţie lui Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn, fapt ce face ca zodiile Cardinale (Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii) să îşi împartă cu greu timpul între familie şi carieră, propria persoană şi domeniul afacerilor. Vestea bună este că ea mai trimite şi un aspect armonios de trigon lui Neptun, ceea ce înseamnă că vocea interioară le va dicta cea mai bună alegere.

5478 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 iunie 2019: Zodiile care îşi vor împărţi cu greu timpul între familie şi carieră

HOROSCOP 5 iunie 2019

Berbec

Ţi-ar putea fi astăzi destul de dificil să te împarţi cu succes între responsabilităţile de acasă şi cele profesionale, semn că există aşteptări mari în ceea ce te priveşte pe ambele planuri. În acest caz, trebuie să-ţi drămuieşti cu mare atenţie timpul, astfel încât să nu rişti să îţi atragi reproşuri de la superiori sau de la cei dragi. Dacă agenda acestei zile nu-ţi permite să faci prea mari modificări, caută să te concentrezi mai mult pe familie. Nu zăbovi prea mult la serviciu după program întrucât este nevoie mare de tine acasă. Arată-te disponibil(ă) pentru cei la care ţii.

Taur

Pot interveni astăzi unele discuţii în contradictoriu sau probabil unele decalaje în vederea eliberării unor documente necesare pentru a pune pe picioare un proiect de grup. La fel de posibil este să nu cazi prea uşor la un acord cu sponsorii sau coechiperii în privinţa unor strategii pe termen lung. Ce-i drept, astfel de tensiuni ar putea scoate ce-i mai rău din voi, dar la fel de posibil este să vă aducă mai aproape, să vă provoace la dialog, să puneţi în sfârşit pe masă cărţile. În cazul altor nativi, poate fi vorba de unele fricţiuni în raport cu prietenii.

Gemeni

Atât cheltuielile, cât şi câştigurile sunt la ordinea zilei astăzi. Pe de-o parte, s-ar putea să fii recompensat(ă) cu o primă sau un bonus pentru performanţe ridicate la serviciu sau graţie orelor suplimentare petrecute după serviciu, dar pe de altă parte, s-ar putea să nu resimţi prea mult aceşti bani în plus din pricina unor cheltuieli neaşteptate, pe care nu ai prea avut cum să le preconizezi. În fine, eşti oarecum echilibrat(ă) pe plan financiar, dar trebuie să cauţi metode a economisi pe viitor. O gestionare mai atentă a bugetului poate face cu adevărat diferenţa în ceea ce priveşte finanţele.

Rac

Astăzi, s-ar putea ca atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să fie destul de tensionată. S-ar putea să te simţi neînţeles(asă) de cel drag ori de asociat, iar acest lucru poate produce o escaladare a tensiunilor dintre voi. Pe de altă parte, cu Luna prezentă în semnul naşterii tale, ai o stare de spirit relativ bună, ceea ce îţi permite să vezi în această situaţie o provocare de a face o schimbare pozitivă în relaţia ta cu ei. Ştii instinctiv cum să-i abordezi încât să amortizezi din tensiuni şi să pregăteşti terenul pentru comunicare mai eficientă.

Leu

Treci astăzi prin tot felul de provocări la serviciu. S-ar putea să ţi se delege sarcini de serviciu cu care nu eşti familiar(ă), să ţi se solicite să foloseşti metode de lucru cu care nu eşti obişnuit(ă) sau poate doar planează o atmosferă încărcată pe plan profesional care îţi taie tot cheful de muncă şi te supune la riscul comiterii unor greşeli pe care tu nu le faci de obicei. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de unele probleme de sănătate care (re)vin în peisaj. În orice caz, vestea bună este că treci cu bine peste încercările care vin.

Fecioară

Există unele angajamente personale pe care ţi le-ai luat cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici de multă vreme, dar se întâmplă astăzi că apar unele oportunităţi de a lega unele parteneriate sau de stabili unele colaborări de mare perspectivă, motiv pentru care s-ar putea să fie nevoie să laşi planurile făcute cu cei dragi pe altă dată. Acest lucru implică totuşi să le explici cât se poate de clar care anume este motivul pentru care faci acest lucru şi să le promiţi ferm că te vei revanşa cu proxima ocazie. Ar fi păcat să pierzi aceste oportunităţi importante.

Balanţă

S-ar putea să te simţi astăzi ca un resort de ale cărui capete trag familia şi superiorii. Ai multe lucruri importante de făcut pe plan profesional, iar oportunităţile sunt direct proporţionale cu volumul de muncă. Dar în acelaşi timp, s-ar putea să-i fi făgăduit partenerul că te ocupi de unele chestiuni gospodăreşti sau poate le-ai promis părinţilor că îţi vei face astăzi timp să treci pe la ei. În schimb, acest şanse de afirmare nu prea stau după tine, semn că trebuie să iei o decizie. Astrele spun că cei dragi nu se vor arăta prea afectaţi dacă alegi cariera.

Scorpion

Ar putea interveni astăzi unele discuţii în contradictoriu între tine şi cel drag şi/ sau copii pe seama unor chestiuni în materie de care mentalităţile voastre nu se suprapun. Ori poate a ajuns discuţia la subiectul destinaţiei următoarei vacanţe şi nu se potrivesc nicicum opţiunile voastre. Sau probabil unul dintre voi năzuieşte să plece în străinătate să lucreze, iar ceilalţi nu ar prea vrea acest lucru. Oricare este situaţia, cert este că dispui de o stare de spirit pozitivă care îţi permite să nu laşi discuţiile să degenereze şi să ajungă pe punctul de a exploda într-un conflict de proporţii.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să ţi se scurgă banii printre degete. În cazul unor nativi(e), poate fi vorba despre unele achiziţii mânate de instinct, care puteau fi evitate printr-un simţ mai acut al chibzuinţei, dar în ceea ce-i priveşte pe alţii, s-ar putea să fi fost cu totul iminente. Oricare ar fi situaţia, important este să ştii că poţi apela mereu la cei dragi. Este drept că dacă le puteai evita, te-ar putea întâmpina cu critici, constructive fără doar şi poate, dar nu înseamnă că te deranjează mai puţin. Caută-le ajutorul dacă ai nevoie şi încearcă să fii mai prevăzător(oare).

Capricorn

Ar putea să se nască astăzi unele scântei între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, dar ele nu prevestesc nici mai mult romantism, nici începerea unei idile, ci faptul că nu reuşiţi nici cum să ajungeţi la o concluzie comună în ceea ce priveşte unele chestiuni care vă privesc în egală măsură. Norocul face însă că vă calmaţi repede şi reuşiţi să ajungeţi în final la un numitor comun fără dificultate. Caută să nu mai prelungeşti agonia şi să propui o discuţie deschisă în care să îşi spună fiecare părerea. Nu cauzaţi şi mai mult rău aşa.

Vărsător

Pe plan profesional, pregăteşte-te pentru tot felul de încercări astăzi. Atmosfera de la serviciu pare destul de tensionată, nu reuşeşti să comunici cât de deschis ţi-ai dori cu colegii de muncă, nu-ţi prea place ce ai de făcut, iar randamentul pare să nu ţină deloc cu tine. Caută totuşi să faci un exerciţiu de motivaţie şi voinţă pentru a termina la timp tot ceea ce ţi-ai propus. Dacă organismul ţine cu tine, nu ar fi rău să stai şi nişte ore suplimentare la birou dacă nu ai finalizat treaba. În felul acesta, te califici cât de curând pentru un bonus.

Peşti

S-ar putea să-ţi fie destul de greu să-ţi divizezi timpul între preocupările de moment sau viaţa ta socială şi planurile de viitor ori viaţa sentimentală. S-ar părea că, în ultima vreme, te-ai concentrat mai mult pe ziua de mâine şi ai uitat de cea de azi. Iată un prilej mai mult decât bun să te ocupi în timpul liber de care dispui astăzi de hobby-urile tale şi să petreci momente de calitate alături de cei dragi. În caz contrar, s-ar putea să pierzi nişte momente deosebite în compania lor şi să amâni iar tot ceea ce ţi-ar putea face plăcere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici