HOROSCOP 7 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea astăzi noroc din plin

Ultima zi lucrătoare se distinge prin aspectul tensionat de careu trimis de Luna din Leu lui Uranus din Taur. Zodiile Fixe (Taurii, Leii, Scorpionii şi Vărsătorii) s-ar putea simţi încolţiţi astăzi.

3557 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea astăzi noroc din plin

HOROSCOP 7 iunie 2019

Horoscop Berbec

S-ar putea ca cheltuielile tale să se ridice la unele cifre destul de mari astăzi. Acest lucru se datorează cel mai probabil faptului că faci unele achiziţii care nu erau pe lista de cumpărături de bază. Probabil îţi doreşti să finanţezi un proiect personal, un hobby sau să îi răsfeţi într-un fel sau altul pe cei dragi, pe partener şi/ sau copii. Dacă vrei să nu mai aştepţi, caută totuşi unele oferte mai bune. S-ar putea să necesite doar o oră în plus de navigat pe Internet, dar în felul acesta, nu-ţi pui în pericol bugetul pe final de săptămână.

Horoscop Taur

S-ar putea isca astăzi unele scântei între tine şi anumiţi membri ai familiei, cel mai probabil pe seama unor diferenţe de mentalitate. Acestea ar putea să se soldeze cu un incendiu de cuvinte acuzatoare şi reproşuri dacă nu iei atitudine în timp util. Caută să vezi sursa acestor tensiuni dintre voi. S-ar putea să fie generate de unele neînţelegeri pe care le puteţi rezolva dacă vorbiţi deschis, dar în acelaşi timp, s-ar putea să fie mult prea adânc înrădăcinate în personalităţile voastre şi atunci nu ai decât să dai dovadă de mai multă înţelegere faţă de ceea ce vă diferenţiază.

Horoscop Gemeni

S-ar putea să afli astăzi că se vehiculează despre tine lucruri neadevărate sau că cineva din imediata ta apropiere crede că îi porţi pică pentru ceva şi, de fapt, situaţia stă cu totul altfel şi n-ai nimic cu acea persoană. Cert este că umblă tot felul de zvonuri, iar pe tine nu te întreabă nimeni dacă sunt adevărate sau nu. În cazuri ca acestea, trebuie să iei tu taurul de coarne şi să îi provoci la o discuţie. Cel mai probabil, este vorba de o confuzie care trebuie clarificată. În plus, s-ar putea întoarce cineva din trecut în viaţa ta.

Horoscop Rac

Dacă se ivesc oportunităţi să faci investiţii într-o afacere personală pe care intenţionezi să o lansezi cât de curând sau poate într-un proiect de grup, află că astrele nu favorizează astfel de iniţiative astăzi. S-ar putea să te cam grăbeşti din acest punct de vedere şi să nu fi evaluat aşa cum se cuvine riscurile la care te expui. Indicat ar fi ca, în asemenea situaţii, să te gândeşti de două ori şi să acţionezi o singură dată pentru că, de cele mai multe ori, nu mai e cale să dai înapoi. Profiturile ar putea şi ele să întârzie puţin.

Horoscop Leu

Luna trece astăzi prin semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă mai multă încredere în tine şi în ceea ce poţi realiza. Dacă o laşi să se combine cu tendinţele spre orgoliu prea mare, s-ar putea ca aceasta să producă unele tensiuni între tine şi superiori. Nu spune nimeni că ar trebui să dai din cap a aprobare la tot ce spun ei, dar nici să-ţi manifeşti dezacordul zgomotos sau lipsit complet de diplomaţie. De asemenea, dacă te afli într-o poziţie de autoritate, caută să nu abuzezi de ea. S-ar putea ca astfel de scăpări să se întoarcă împotriva ta.

Horoscop Fecioară

Astrele nu prea par să ţină cu tine astăzi. Ba mai mult, ţi-ar putea accentua starea de nelinişte în legătură cu anumite aspecte, ceea ce nu are un efect tocmai bun asupra stării tale de spirit sau a nivelul de energie de care dispui. Cu toate acestea, ai la dispoziţie un mare atuu: eşti critic(ă) cu tine însuţi(ăţi), ceea ce te ajută să te ridici, să te scuturi bine şi să-ţi faci tu norocul. Până la urmă, nu este decât o chestiune de cum priveşti lucrurile şi nu trebuie decât să-ţi schimbi optica într-un mod care să-ţi arate oportunităţile posibile.

Horoscop Balanţă

Încrederea ar trebui să fie marfa ta cea mai valoroasă astăzi mai mult decât oricând. Acest lucru se datorează faptului că sunt multe persoane în jurul tău care ar putea să profite de bunătatea ta, solicitându-ţi împrumuturi pentru iniţiative de business sau planuri de viitor cu grad mare de risc sau promiţându-ţi lucruri pe care nu le vor putea duce la îndeplinire. Aşadar, dacă intuiţia îţi spune astăzi că s-ar putea să apară unele probleme pe termen lung din pricina lipsei unei doze sănătoase de prudenţă, ascultă ce-ţi zice vocea interioară. S-ar putea să aibă totuşi mare dreptate în final.

Horoscop Scorpion

Dacă activezi în cadrul unui parteneriat şi mai ales dacă asociatul este şi partenerul de viaţă, s-ar putea să te aştepte o zi dificilă la orizont. S-a cam pierdut din vedere cine şi ce ar trebui să facă, unde începe şi unde se termină autoritatea fiecăruia dintre voi, ceea ce poate crea probleme de înţelegere şi de comunicare, respectiv unele lupte pentru putere extrem de periculoase. În cazul în care lucraţi împreună, este important să nu mergeţi acasă până când nu reuşiţi să ajungeţi la un acord. Altfel, riscaţi să transportaţi aceste probleme dincolo de pragul de intrare în casă.

Horoscop Săgetător

Pot interveni astăzi multe provocări pe plan profesional. S-ar putea să te simţi de-a dreptul copleşit(ă) de complexitatea sarcinilor de muncă ce-ţi sunt delegate sau poate că eşti scos(asă) complet din zona de confort când ţi se solicită să foloseşti alte tehnici decât cele cu care eşti obişnuit(ă). Dacă eşti plecat(ă) într-o delegaţie, pregăteşte-ţi un plan B pentru acea situaţie în care lucrurile nu ies aşa cum le-ai plănuit. Trebuie să ai un as în mânecă pentru a realiza ce ţi-ai propus. În cazul în care te confrunţi cu probleme medicale, indicat ar fi să mai ceri totuşi o părere.

Horoscop Capricorn

Ziua de azi ar putea veni la pachet cu unele tensiuni în cuplu sau în raport cu copiii, generate, cel mai probabil, de faptul că nu ai încredere în judecata lor în anumite situaţii şi tinzi să exerciţi un controle exagerat asupra unor lucruri care implică decizii din partea lor şi nu te afectează pe tine sau pe voi ca relaţie. Caută să înţelegi că nu poţi să faci mai mult uneori decât să oferi sfaturi şi să încerci să le fii aproape dacă au nevoie totuşi de o plasă de siguranţă. În felul acesta, nu se ajunge la conflict.

Horoscop Vărsător

Anumite chestiuni de ordin casnic şi/ sau familiar ar putea constitui un subiect de dispută pentru tine şi persoana iubită astăzi. Unul dintre voi i-a promis celuilalt că se va ocupa de o problemă domestică, iar celălalt a tot amânat-o până când aceasta a căpătat proporţii prea mari. Dacă este vorba de partener, explică-i calm ce anume te deranjează, iar dacă tu eşti cel(a) care nu a acţionat la timp, încearcă să iei măsuri. Astfel de situaţii trebuie evitate pe viitor. Nu-ţi lua în spate mai mult decât poţi duce şi nu face promisiuni pe care nu le poţi îndeplini.

Horoscop Peşti

Şi în cazul tău se anunţă încercări la locul de muncă. Spre deosebire de Săgetători, tu ai putea experimenta stări conflictuale la locul de muncă, probleme cu aparatura de la birou sau alte astfel de mici hopuri care te fac să crezi că eşti mai degrabă într-o cursă cu obstacole decât la serviciu. Important este să nu le laşi să te afecteze mai mult decât ar trebui. În caz contrar, s-ar putea să nu reuşeşti să te remontezi şi să concepi un plan de rezervă pentru a-ţi duce sarcinile la îndeplinire. Cât priveşte relaţia cu colegii, dă dovadă de tact.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici