HOROSCOP 7 martie 2019: Semnul zodiacal care atrage astăzi toate privirile şi care sunt nativii cu noroc la bani

HOROSCOP 7 martie 2019. Săptămâna aceasta ne propune trei evenimente astrologice majore: debutul retrogradării lui Mercur în Peşti de marţi, Luna Nouă din Peşti de miercuri şi conjuncţia Soarelui cu Neptun din Peşti de joi. Pe plan profesional şi la nivel financiar, zodiile marcate de aceste configuraţii sunt Taurii, Gemenii, Leii, Balanţele şi Vărsătorii, care primesc un imblod în carieră şi au şanse sporite de câştig.

9632 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 martie 2019: Semnul zodiacal care atrage astăzi toate privirile şi care sunt nativii cu noroc la bani

HOROSCOP 7 martie 2019: Semnul zodiacal care atrage astăzi toate privirile şi care sunt nativii cu noroc la bani

Horoscop Berbec

Conjuncţia Soarelui cu Neptun de astăzi poate produce unele evenimente mai puţin explicabile în viaţa ta. Poate este vorba de un vis premonitoriu, o senzaţie ciudată de deja-vu sau nişte coincidenţe stranii, dar plăcut surprizătoare, care par că fac parte dintr-un plan mai sus de tine. Este drept că astfel de lucruri nu sunt neapărat compatibile cu viziunea ta asupra vieţii, dar nu le da la o parte ca pe ceva total nebunesc. Spre seară, Luna intră în zodia naşterii tale şi-ţi conferă doza de energie care ţi-a lipsit de marţi încoace. Începi deci ziua de mâine cu forţe proaspete.

Horoscop Taur

Alăturarea Soarelui la Neptun poate face ca viaţa ta socială să urmeze o curbă ascendentă, dar ai mare grijă la intenţiile mai puţin binevoitoare împachetate frumos în zâmbete largi. Poţi avea impresia că eşti suficient de raţional(ă) pentru a cerne adevărul de minciună şi realitatea de fantezie, dar este foarte uşor să cazi în capcana unei prea mari siguranţe de sine. Dacă îţi menţii picioarele adânc înfipte în pământ, nu vei experimenta diseară dezamăgiri în legătură cu modul în care ai gestionat asemenea situaţii. Caută să rămâi cât se poate precaut(ă) şi să nu te arunci drept cu capul înainte.

Horoscop Gemeni

Multe iluzii te pot paşte pe plan profesional astăzi din pricina conjuncţiei Soarelui cu Neptun. Ceea ce poate face acest eveniment astral mai exact este să-ţi vândă impresia că faci progrese reale în vederea funcţiei sau a postului dorite, dar când colo, să baţi pasul pe loc. Judecă la rece situaţia în care te afli şi caută păreri obiective dacă simţi că este necesar. La fel de important este să ştii exact şi de la cine ar trebui să le soliciţi deoarece s-ar putea să nu dai de persoane dispuse să-ţi spună verde în faţă. Cere-le prietenilor opinia spre seară.

Horoscop Rac

Cu Soarele conjunct cu Neptun, s-ar putea să fii destul de aerian(ă) astăzi. Poate că acesta este un cuvânt prea greu, dar nu se poate tăgădui faptul că eşti tentat(ă) să vezi binele în cei de lângă tine şi să te concentrezi mai puţin pe aspectele la care ei ar mai trebui să lucreze. O astfel de atitudine nu este neapărat rea, dar dacă te expune la riscuri, cum se întâmplă în cazul de faţă, poate n-ar strica să ai anumite rezerve în raport cu ceilalţi. Spre seară, te reorientezi către chestiuni mai practice, dar grijă cu impulsivitatea la muncă.

Horoscop Leu

Aderarea Soarelui la Neptun aduce cu sine o vâltoare de trăiri şi sentimente contradictorii astăzi. Aşa se face că s-ar putea să cedezi unor tendinţe de sufocare a partenerului ori de romanţare a circumstanţelor actuale din relaţia de cuplu. E frumos să priveşti lumea înconjurătoare printr-o pereche de ochelari roz, dar s-ar putea ca uneori să ai mai mult de câştigat dacă eşti realist(ă). Pe plan profesional, nu ţi-e greu să înţelegi sensul lucrurilor pe care eşti nevoit(ă) să le faci şi să vezi cum anume îţi vor modela ele viaţa mai târziu. Spre seară, caută să evadezi din oraş.

Horoscop Fecioară

Ceea ce face în cazul tău alăturarea Soarelui la Neptun de astăzi este să atragă atenţia asupra relaţiei de cuplu. Ai putea avea tendinţa de a-l idealiza pe cel de lângă tine sau de a privi cu (prea) multă indulgenţă anumite lipsuri ale partenerului de afaceri, cu toate că există lucruri care nu merg în relaţia voastră din pricina faptului că ezită să ia măsuri în privinţa lor. În consecinţă, pot apărea probleme în bucătăria internă de acasă ori în relaţia ta profesională. Spre seară, acestea pot ajunge la climax, degenerând într-o ceartă aprinsă, deci ia măsuri cât mai repede.

Horoscop Balanţă

Pe fondul conjuncţiei Soarelui cu Neptun, se prea poate să ai capul în nori astăzi. Ai mare grijă dacă munca ta implică un grad crescut de accidente întrucât s-ar putea să te expui la riscuri mari dacă nu eşti atent(ă) în permanenţă. Chiar dacă neîndemânarea nu te costă atât de mult la serviciu, s-ar putea să te pui în mişcare cu dificultate astăzi, mai ales dacă sarcinile profesionale care-ţi revin nu te inspiră deloc, sunt sterile sau nu te provoacă deloc la nivel creativ. Acasă-ţi prinde bine însă această indulgenţă de care dai dovadă. Spre seară, concentrează-te pe cel drag.

Horoscop Scorpion

Alăturarea Soarelui la Neptun te poate tenta să-ţi faci mari speranţe în privinţa unei proaspete relaţii de cuplu, încercărilor de a-ţi extinde familia sau capacităţii tale de înţelegere a copiilor. Ţine minte că adeseori ceea ce pare prea frumos să fie adevărat, chiar este prea frumos să fie adevărat. Aşadar, dacă eşti la început de drum cu partenerul sau ţi-ai pus mari speranţe de reciprocitate într-o persoană pe care o simpatizezi de ceva timp încoace, s-ar putea ca lucrurile să se dovedească a nu fi stat aşa cum te-ai fi aşteptat tu. Caută să pregătit(ă) pentru orice se poate întâmpla.

Horoscop Săgetător

Aderarea Soarelui la Neptun poate îndulci atmosfera de acasă, dar ţine cont că s-ar putea să fie doar un perete de fum care ascunde unele neajunsuri cărora trebuie neapărat să te adresezi. S-ar putea aşadar ca senzaţia de armonie pe care o simţi în compania celor dragi să nu fie decât una temporară dintr-o serie cam lungă de astfel de stări care au cuprins sfera domestică în ultima vreme. Nu este suficient să treci cu vederea ceea ce se-ntâmplă cu adevărat şi să te concentrezi pe părţile bune. Vestea bună este că aveţi valori comune pe care puteţi construi durabil.

Horoscop Capricorn

În cazul tău, faptul că Soarele şi Neptun îşi dau mâna astăzi este sinonim cu o oarecare dificultate de a te exprima. Ocoleşti cu graţie subiectul, eşti evaziv(ă) şi nu punctezi esenţialul, fapt care ar putea atrage nu doar neînţelegeri, ci şi dezamăgiri. În plus, caută să nu pleci urechea la bârfe şi zvonuri. Eşti mai puţin capabil(ă) decât de obicei să discerni între realitate şi ornament, ceea ce înseamnă că s-ar putea să spui sau să gândeşti lucruri care se pot dovedi totuşi neadevărate. Spre seară, se dinamizează atmosfera în raport cu cei dragi şi-ţi revine zâmbetul pe buze.

Horoscop Vărsător

Cu Soarele şi Neptun conjuncte în casa banilor, nu se poate spune decât că se îngroaşă mai mult ceaţa care s-a aşternut săptămâna aceasta asupra acestui sector al vieţii tale. Dacă este nevoie, cară un carneţel după tine în care să consemnezi clar care anume îţi este bugetul pentru săptămâna aceasta şi cât ai cheltuit în fiecare moment al zilei. Dacă se ivesc oportunităţi de investiţie în proiecte care promit, asigură-te că acele garanţii care ţi se oferă sunt reale şi că nu te expui unei pagube de proporţii. Spre seară, te poate vizita un vecin, prieten sau o rudă.

Horoscop Peşti

Cu Soarele, Neptun şi Luna în semnul naşterii tale, nu-i de mirare că atragi toate privirile şi cei din jur roiesc în jurul tău, poate fără să-şi dea seama. Pe de altă parte, ar putea să-ţi lipsească simţul practic, înclinat(ă) fiind spre visare mai degrabă decât pragmatism. Acest lucru ar putea să-ţi aducă unele ponoase şi chiar avertismente de pe urma superiorilor care observă că randamentul tău nu este acelaşi. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să cauţi modalităţi prin care poţi face ca această doză suplimentară de creativitate, şarm şi simţ intuitiv să ducă la ceva palpabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici