HOROSCOP 8 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii se bucură astăzi de o zi reuşită

Astăzi se formează un Mare Trigon pe semne de Apă între Luna din Scorpion, Neptun retrograd din Peşti şi Mercur din Rac, ceea ce face ca aceste zodii să se bucure de premisele unei zile reuşite. Mai greu încercate sunt semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), care pe fondul aspetului tensionat de careu dintre Lună şi Marte din Leu, ar putea avea parte de unele provocări.

16435 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii se bucură astăzi de o zi reuşită

HOROSCOP 8 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii se bucură astăzi de o zi reuşită

Berbec

Ziua de joi te surprinde într-o dispoziţie meditativă, înclinat(ă) către introspecţie, semn că eşti mai puţin dispus(ă) astăzi decât de obicei să ieşi la rampă şi să atragi atenţia asupra ta. Cu toate acestea, îţi face bine uneori să te concentrezi mai mult pe tine însuţi(ăţi), să te echilibrezi la nivel interior înainte de a ieşi din nou în evidenţă. Pare că trebuie să-ţi clarifici unele lucruri în plan emoţional. Ai unele temeri cu privire la modul în care evoluează lucrurile între tine şi cel drag şi ar fi indicat să te concentrezi asupra lor astăzi. Propune-i să discutaţi deschis.

Taur

Marele Trigon pe semne de Apă interconectează casele comunicării şi ale interacţiunii cu celălalt în horoscopul tău general, semn că se formează un climat astral propice pentru a lega relaţii de mare perspectivă, indiferent dacă sunt de natură profesională sau personală. Tot acum, ai oportunitatea de a cultiva şi mai mult parteneriate, prietenii şi relaţia de cuplu, iar dacă ai pus ochii pe cineva, azi ar fi cel mai indicat să îl/o abordezi. Situaţia se schimbă însă atunci când apar probleme de ordin casnic sau familial. Tu şi partenerul nu reuşiţi să vă decideţi nicicum care ar fi strategia potrivită.

Gemeni

Aspectele formate astăzi prevestesc oportunităţi însemnate în plan profesional şi financiar. Ai ocazia să te afirmi şi să-ţi demonstrezi aptitudinile, iar recompensele financiare pentru efortul depus nu întârzie să apară. Pentru ca toate acestea să se desfăşoare conform planului, trebuie să ai grijă cum gestionezi unele situaţii complicate care pot apărea la locul de muncă. S-ar putea să se contureze unele tensiuni între tine şi colegii de serviciu, generate cel mai probabil de unele modificări survenite în agenda de activităţi curente. În loc să pierzi vremea căutând vinovatul, preia iniţiativa descoperirii unei soluţii. Apoi înfruntă-l pe cel care a greşit.

Rac

Marele Trigon pe semne de Apă activează toate casele din horoscopul tău general răspunzătoare de o stare de spirit bună, fapt pentru care, pe tot parcursul acestei zile, te bucuri de un tonus mental şi fizic la înălţime. Este vizibil pentru toţi faptul că te simţi bine în pielea ta şi molipseşti pe toată lumea cu buna ta dispoziţie. Probelemele apar atunci când acest entuziasm îţi afectează obiceiurile de consum. Cu alte cuvinte, s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus pe lucruri de care nu aveai cu adevărat nevoie în acest moment. Ai grijă aşadar câţi bani strici.

Leu

În cazul tău, aceeaşi configuraţi astrală nu vine cu veşti prea bună. De fapt, ele nu sunt rele, dar felul în care te influenţează s-ar putea să nu-ţi convină prea tare. Mai exact, s-ar putea să te facă mai sensibil(ă) decât de obicei, riscând să iei personal lucruri mărunte, pe care altfel le-ai fi ignorat. Vorbele spuse la mânie de membrii familiei s-ar putea să te deranjeze astăzi mai mult decât de obicei. Ba mai mult, există riscul chiar să faci o scenă de proporţii din această cauză şi să porneşti un tir de reproşuri îndelung adunate la adresa lor.

Fecioară

Marele Trigon pe semne de Apă se perfectează pe casele comunicării, socializării şi parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce îţi permite să închegi noi relaţii şi să le consolidezi pe cele vechi, fie că vorbim de prietenii, relaţia de cuplu, colaborări profesionale sau unele contracte importante. Vestea mai puţin bună ar fi aceea că uneori laşi să transpară, prin felul în care comunici, că ai anumite temeri şi nesiguranţe. Este normal ca ele să existe, dar nu le lăsa să afecteze încrederea celorlalţi în relaţia lor cu tine. Altfel, ar putea începe să aibă îndoieli în ce te priveşte.

Balanţă

Financiar şi profesional, toate indiciile ne arată că eşti pe val. Demonstrezi cu fiece ocazie că eşti un profesionist desăvârşit şi eşti răsplătit(ă) pe măsura rezultatelor pe care le livrezi. Ar fi prea mult spus dacă am zice că ţi s-a urcat la cap, dar s-ar putea să fii tentat(ă) să-ţi asumi riscuri prea mari. Dacă lucrezi la un proiect sau o strategie pe termen lung, nu le implementa până când nu eşti sigur(ă) că ai redus la minimum riscurile să se soldeze cu o pagubă financiară. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu o gaură în buget.

Scorpion

Marele Trigon pe semne de Apă interconectează casele însărcinate cu buna dispoziţie din horoscopul tău general, semn că penultima zi lucrătoare a acestei săptămâni te surprinde în toante bune şi cu bateriile încărcate la maximum. De fel, nu eşti genul care să debordeze de optimism, dar pe fondul acestei configuraţii astrale, parcă prinzi aripi. S-ar putea să ţi se înece însă corăbiile când ajungi la serviciu. Atitudinea unui superior faţă de tine sau responsabilităţile care-ţi revin astăzi te supun unui stres destul de mare. Caută să nu te laşi prea tare afectat(ă). Totul va fi bine în cele din urmă.

Săgetător

În ceea ce te priveşte, această configuraţie astrală complexă nu este una care să te încânte prea tare. Ea te provoacă să acorzi mai mult timp procesării emoţiilor şi gândurilor cu care te confrunţi în această perioadă. Te îndeamnă să te opreşti puţin şi să le rumegi înainte să pleci în căutarea următoarei experienţe noi. Ba mai mult, te pune faţă în faţă cu temeri şi nesiguranţe de care nu eşti întotdeauna conştient(ă) sau a căror existenţă nu o admiţi întotdeauna. În primă fază, este normal să te sperie această perspectivă, dar pe termen lung, îţi va face mult bine.

Capricorn

Casele pe care se formează Marele Trigon pe semne de Apă de astăzi simbolizează contactul cu ceilalţi, indiciu cum astrele te provoacă astăzi să activezi mai mult în plan social. Ai oportunitatea să cunoşti oameni cu visuri şi idealuri asemănătoare cu ale tale, care te pot ajuta să-ţi transpui în practică ideile şi să perseverezi în ceea ce ţi-ai propus. Există însă riscul ca printre ei să se strecoare şi persoane care, în spatele zâmbetului aparent binevoitor, să ascundă intenţii maliţioase. Ai grijă în cine îţi pui încrederea şi selectează-i cu atenţie pe cei care merită prietenia şi sprijinul tău.

Vărsător

La muncă şi cu banii, îţi merge nesperat de bine. Şefii te apreciază pentru atitudinea ta proactivă, te califici mai mereu pentru prime şi bonusuri, iar vizibilitatea ta ca profesionist este mare. Cât priveşte aceste sectoare de viaţă, pare că nu ai niciun motiv de nemulţumire. Problema apare însă atunci când aduci acasă atitudinea de la birou. Acolo eşti obişnuit(ă) ca lucrurile să se facă aşa cum zici tu, dar acasă trebuie să dai dovadă de o abordare mai democratică. În speţă, să ţii cont de părerile celor dragi, să îi asculţi şi să fii înţelegător(oare) cu ei. Schimbă placa.

Peşti

Marele Trigon pe semne de Apă creează premisele unei zile foarte reuşite. Mai exact, îţi conferă optimism, îţi susţine atitudinea pozitivă şi contribuie la şarmul şi carisma de care dai dovadă în plan social. În plan profesional însă, lucrurile s-ar putea să nu meargă la fel de bine. Buna dispoziţie de altfel molipsitoare pare să nu-i influenţe în bine pe colegii de muncă. Atmosfera este încărcată de o poţi tăia cu cuţitul şi pare că te învinovăţesc - dar fără să ţi-o spună direct - de unele lucruri care nu au mers bine. Ia taurul de coarne şi explică-le că se înşală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici