HOROSCOP de weekend, 1 - 2 iunie: Zodiile favorizate de astre în acest sfârşit de săptămână

Ziua Copilului se anunţă a fi una extrem de propice zodiilor de Pământ (Tauri, Fecioare şi Capricorni), care se bucură, graţie trigonului armonios dintre Luna conjunctă cu Venus în Taur şi Saturn din Capricorn, de multă bună dispoziţie. Duminică, tot zodiile de Pământ sunt vedetele Zodiacului în prima parte a zilei, când Luna trasează un trigon lui Pluto retrograd din Capricorn. Spre seară, ea intră în Gemeni, insuflându-le energie zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător).

2658 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 1 - 2 iunie: Zodiile favorizate de astre în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 1 - 2 iunie

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne dezvăluie informaţii cu privire la starea ta de spirit ori la modul în care te vei simţi fizic vorbind weekend-ul acesta. Dar cum accentul este pe aspectul financiar, indicat ar fi să te suprasoliciţi cu bateriile aflate la cote de avarie. Menajează-te mai mult în aceste zile.

Bani şi carieră

Berbecii care lucrează weekend-ul acesta sunt favorizaţi de astre care le conferă un randament peste medie şi şanse sporite de a încasa sume frumuşele pentru orele petrecute peste program. Este important totuşi să-şi găsească timp şi pentru odihnă. În caz contrar, există riscul să nu poată susţine ritmul săptămâna viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, Luna intră în casa rudelor apropiate din horoscopul tău general, fapt pentru care ţi se recomandă să plănuieşti ceva special pentru tine şi fraţi, respectiv surori în ultima zi a săptămânii. Vă va face extrem de bine să vă întâlniţi, să povestiţi şi să depănaţi amintiri dragi din trecut.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna în semnul naşterii tale pe mai tot parcursul acestui weekend, s-ar putea ca nivelul tău de energie să fie nesperat de ridicat pentru această parte a săptămânii. Aceasta este dublată de o doză sănătoasă de bună dispoziţie care îţi permite să-ţi respecţi toate angajamentele luate în zilele trecute.

Bani şi carieră

Taurii plecaţi în călătorii de afaceri se află sub aripa protectoare a astrelor săptămâna aceasta. Nu numai că află lucruri noi din domeniul lor de activitate şi că fac cunoştinţă cu oameni importanţi, dar reuşesc, de asemenea, să viziteze locuri noi şi să simtă totuşi că au puţin timp liber.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă încă nu te-ai decis ce faci weekend-ul acesta, gândeşte-te la o mini-excursie în afara localităţii. Nativii(ele) acestei zodii implicaţi(te) în relaţii la distanţă ar putea avea parte de o surpriză plăcută zilele acestea. Ori primeşti o vizită-surpriză din partea rudelor de peste hotare sau a socrilor. Ai casa plină.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Până duminică, atunci când Luna intră în semnul naşterii tale, s-ar putea să fii destul de vlăguit(ă) şi fără prea mult chef de nimic. Îţi iei revanşa în ultima zi a săptămânii, atunci când îi întreci pe toţi cu buna ta dispoziţie şi cu energia debordantă de care dai dovadă.

Bani şi carieră

Astrele nu sunt prea generoase cu informaţiile în ceea ce priveşte cheltuielile pe care le faci weekend-ul acesta şi cu modul în care îţi merge la serviciu dacă lucrezi. Se poate deduce însă faptul că nu vei face progrese prea mari din pricina oboselii şi a presiunii adunate în timp.

Familie, prieteni şi cuplu

Nu-ţi prea arde de ieşit nici cu prietenii, nici cu partenerul weekend-ul acesta. S-ar putea ca duminică să îţi schimbi optica şi să profiţi la maximum de momentele libere pe care le mai ai la dispoziţie. Nu mai amâna acele activităţi pe care-ţi doreai să le faci de multă vreme.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Până duminică, astrele par să ţină cu tine şi chiar dacă nu exercită o influenţă directă asupra acestui aspect al vieţii tale, se poate trage concluzia că eşti într-o formă bună la nivel mental, dar şi fizic. Situaţia se poate schimba duminică, atunci când Luna intră în casa subconştientului tău.

Bani şi carieră

Atât sâmbătă, cât şi duminică poţi înregistra progrese vizibile dacă te întâlneşti cu persoane cu care ţi-ai dori să colaborezi pe viitor sau care s-au arătat dispuse să investească într-un proiect pe care îţi doreşti să-l pui picioare. S-ar putea să ajungeţi la o înţelegere mai repede decât te-ai aştepta.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de lungă durată, ieşirile cu prietenii şi partenerul se pot dovedi de un real succes la finele acestei săptămâni. În cazul în care nu te vezi cu nimeni momentan, s-ar putea ca amicii să-ţi facă cunoştinţă cu o persoană pe care o vei găsi interesantă.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu sunt deloc vocale în ceea ce priveşte modul în care îţi va merge pe acest plan. Dar cum vorbesc despre puterea de muncă de care dai dovadă weekend-ul acesta, se poate deduce că dispui de suficientă energie încât să te bucuri de orele libere disponibile la finele săptămânii.

Bani şi carieră

Leii care lucrează sâmbăta şi/ sau duminica acestea se bucură de mult spor în tot ceea ce întreprind. De fapt, s-ar putea să fie într-atât de productivi încât să-şi elibereze o bună bucată din prima parte a săptămânii viitoare. Important este să fie atenţi pentru a evita comiterea unor erori.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, Luna poposeşte în casa prietenilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să ieşi cu ei în ultima zi de weekend mai degrabă decât sâmbătă. În orice caz, cert este că te vei distra copios alături de ei şi te vor molipsi cu buna lor dispoziţie debordantă.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Ai o stare de spirit de invidiat weekend-ul acesta. Eşti pozitiv(ă), pus(ă) pe distracţie, dar şi cerebral(ă), semn că nu eşti în pericol de a te deda într-o formă sau alta exceselor. În felul acesta, dispui de toate premisele unui sfârşit de săptămână aşa cum l-ai plănuit. Bucură-te de el.

Bani şi carieră

În cazul în care eşti plecat(ă) la o conferinţă, un seminar sau poate într-o delegaţie, s-ar putea ca activităţile propuse de organizator să nu fie doar distractive, ci şi extrem de propice dezvoltării unor relaţii cu oameni importanţi din domeniul tău de activitate. Pune-le bazele şi caută să le dezvolţi.

Familie, cuplu şi prieteni

Weekend-ul acesta se arată a fi unul propice unei ieşiri din localitate, indiferent dacă pleci de unul singur sau eşti însoţit(ă) de persoana iubită şi/ sau copii. O schimbare temporară de peisaj îţi va permite să începi săptămâna care vine cu forţe proaspete şi cu o doză suplimentară de optimism.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu acordă prea multă atenţie acestui aspect la finele săptămânii, dar cum vii după o perioadă cu încercări în familie, s-ar putea să fii obosit(ă), dar entuziasmat(ă) totodată de ideea unui nou început. Duminică, s-ar putea să-ţi recapeţi forţele şi să profiţi de ce a mai rămas din weekend.

Bani şi carieră

Se întrevede un sfârşit de săptămână cu mult spor pentru nativii care îşi construiesc o casă ori care redecorează un spaţiu de locuit deja existent. Astrele te sprijină să duci la bun sfârşit toate activităţile pe care le derulezi şi pe care le-ai subvenţionat cu ajutorul celor dragi din familie.

Familie, prieteni şi cuplu

Până duminică, s-ar putea să n-ai chef deloc să te deplasezi la distanţe prea mari de casă, dar cheful s-ar putea să apară de îndată ce Luna ajunge duminică în casa călătoriilor din horoscopul tău general. Caută să evadezi din jungla urbană măcar pentru câteva ore pentru a-ţi clăti mintea.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău nu se poate construi o predicţie exactă referitoare la modul în care te simţi fizic şi mental weekend-ul acesta. Ce se poate spune cu siguranţă este că duminică intră Luna în casa transformărilor şi că poate stârni mici furtuni de sentimente şi trăiri în interiorul tău.

Bani şi carieră

Zilele de sâmbătă şi duminică sunt extrem de favorabile discuţiilor şi negocierilor în vederea stabilirii unor parteneriate, colaborări sau în vederea obţinerii unui contract foarte avantajos pe termen lung cu un anumit client. Astrele te ajută să găseşti cele mai bune cuvinte pentru a câştiga oameni importanţi de partea ta.

Familie, prieteni şi cuplu

Orice discuţie purtată weekend-ul acesta cu partenerul se termină cu o concluzie şi cu o decizie care vă mulţumeşte pe amândoi. Pe lângă lucrurile importante care trebuie vorbite, căutaţi, de asemenea, să vă faceţi timp şi pentru o ieşire ca în vremurile bune. Va conferi un suflu proaspăt relaţiei voastre.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu se preocupă de acest aspect weekend-ul acesta, dar dacă te susţin cu un nivel crescut de productivitate, se poate spune aşadar că nu ai ajuns deocamdată la cotele de avarie ale bateriilor tale cu energie. În acelaşi timp, poţi să nu mai ai vlagă pentru altceva decât muncă.

Bani şi carieră

În cazul în care îţi petreci weekend-ul acesta la birou, află că astrele nu te lasă de izbelişte şi-ţi conferă o doză sporită de randament, suficientă încât să faci progrese nesperat de mari pe plan profesional, fie că te ocupi de treburi restante sau în avans, pentru săptămâna care vine.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, Luna poposeşte în casa cuplului din horoscopul tău general, prilej numai bun să-ţi faci timp să stai mai mult cu partenerul. O activitate de final de weekend care să vă implice doar pe voi este tot ceea ce ai nevoie acum. Gândeşte-te ce i-ar plăcea să faceţi şi partenerului.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Poate că nu ai prea multă energie weekend-ul acesta, dar aspectele armonioase care aplică la planetele din zodia naşterii tale îţi insuflă mult entuziasm şi un tonus bun sâmbăta aceasta. Duminică, Luna trece în casa sănătăţii fizice şi te încurajează să cauţi mijloace de a te odihni într-un mod activ.

Bani şi carieră

Dacă au mai rămas lucruri de rezolvat la serviciu, ia-le acasă şi ocupă-te de ele în a doua parte a zilei de duminică. Există posibilitatea să prinzi muza de picior atunci şi să dai dovadă de un randament ieşit din comun. Progreamează-ţi însă restul de activităţi şi angajamente pe sâmbătă.

Familie, prieteni şi cuplu

Cea mai potrivită zi pentru a-ţi da întâlniri romantice este cea de sâmbătă. Astrele ţin cu tine şi s-ar putea ca lucrurile să meargă într-atât de bine încât să apară continuarea chiar duminică, cu ocazia unui brunch. Nu-i târziu să-ţi dai întâlniri nici dacă eşti deja implicat(ă) într-o relaţie consacrată.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca sâmbătă să nu fii în cea mai bună formă, dar odată ce Luna ajunge în casa iubirii duminica aceasta, să-ţi regăseşti totuşi buna dispoziţie, măcar prin intermediul persoanei iubite şi al copiilor, dacă nu de unul(a) singur(ă). Ceva din veselia lor se lipeşte şi de tine atunci.

Bani şi carieră

Astrele nu ne vorbesc despre cum îţi merge în raport cu acest domeniu de viaţă, dar merită menţionat faptul că ai putea fi tentat(ă) să depăşeşti puţin bugetul dedicat acestui sfârşit de săptămână. Caută să-ţi impui nişte limite clare şi evită să porţi cardul după tine. Aşa reduci din cheltuieli.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta trebuie să-ţi faci timp neapărat pentru acea rudă care a trecut printr-o grea încercare pe planul sănătăţii, mai ales dacă nu ai avut timp s-o vizitezi când era în suferinţă. Duminică, urmăreşte să faci ceva împreună cu partenerul şi/ sau cei mici, mai ales dacă i-ai cam neglijat.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu oferă informaţii despre cum îţi merge pe parte de sănătate weekend-ul acesta, faptul că eşti comunicativ(ă) şi activ(ă) pe plan social spune despre tine faptul că vei avea parte de un sfârşit de săptămână în care nu duci lipsă de bună dispoziţie şi multă energie.

Bani şi carieră

În cazul în care urmăreşti să pui pe picioare un business, zilele de sâmbătă şi duminică ale acestui weekend sunt extrem de propice derulării de negocieri şi discuţii în raport cu potenţiali coechiperi, acţionari, parteneri, colaboratori şi sponsori. Începe prin întâlniri informale ca acestea şi caută să construieşti relaţii durabile.

Familie, prieteni şi cuplu

Momente bune să te întâlneşti cu prietenii apar atât sâmbătă, cât şi duminică, iar dacă vrei să-ţi vizitezi rudele sau să le chemi pe la tine, fă-o atunci când Luna ajunge în casa dedicată lor, adică în cursul duminicii. Sigur vă veţi amuza şi vă va face bine timpul împreună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici