HOROSCOP de weekend, 10 - 11 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii încep capitole noi în plan financiar, relaţional sau serviciu

Cele mai importante două evenimente astrale de weekend-ul acesta au loc amândouă duminică. Este vorba de întoarcerea lui Jupiter la mersul direct prin Săgetător, după o perioadă de retrogradare care s-a întins din 10 aprilie până acum, şi de a doua intrarea lui Mercur în semnul Leului, unde îi întâlneşte pe Soare, Venus şi Marte. Prin intermediul acestor două evenimente cosmice, zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) încep în acest final de săptămână capitole noi în plan financiar, relaţional şi la locul de muncă.

3972 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 10 - 11 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii încep capitole noi în plan financiar, relaţional sau serviciu

HOROSCOP de weekend, 10 - 11 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii încep capitole noi în plan financiar, relaţional sau serviciu

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta, Jupiter iese din retrogradare, aducând cu sine o serie de lecţii importante de pe urma evenimentelor care s-au întâmplat în viaţa ta din aprilie încoace. Asigură-te că le integrezi în sistemul tău de valori, principii şi credinţe şi că ţii seama de ele când faci unele alegeri mai importante.

Bani şi carieră

În cazul în care nu ai reuşit să pleci într-o delegaţie importantă sau să primeşti viza pentru o destinaţie mai îndepărtată, întoarcerea lui Jupiter la mersul direct ar putea rezolva aceste probleme. La fel de favorizate sunt acum şi susţinerile de examene, mai ales dacă sunt ceva mai dificile.

Familie, prieteni şi cuplu

Intrarea lui Mercur în casa iubirii şi a copiilor, acolo unde se mai află Soarele, Venus şi Marte, progonozează faptul că urmează o perioadă în care comunici mai uşor cu cei dragi. Nu mai resimţi într-atât de acut diferenţele de mentalitate şi te concentrezi pe ceea ce vă aduce aproape.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca, pe fondul retrogradării lui Jupiter, să te fi confruntat cu tot felul de sentimente şi trăiri contradictorii din aprilie încoace. Duminică încă, acesta revine la sensul de mers direct prin casa aferentă din horoscopul tău general şi te ajută să-ţi faci ordine în minte şi în suflet.

Bani şi carieră

Acelaşi Jupiter poate avea acum un efect benefic în plan financiar, dar mai ales în privinţa resurselor câştigate şi/ sau deţinute împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Mai exact, vă poate aduce în cale tot felul de oportunităţi de a le investi şi de a genera profituri.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot duminică, Mercur ajunge în casa familiei, unde îi întâlneşte pe Soare, Venus şi Marte, şi întregeşte tabloul prin potenţarea capacităţii tale de a te înţelege mai bine cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. Orgoliul nu vă mai stă în cale atunci când purtaţi discuţii foarte importante.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Revenirea lui Jupiter la mersul direct prin casa relaţiilor şi intrarea lui Mercur în casa comunicării îţi redau capacitatea de a exprima cu claritate ceea ce simţi. Iar cum pentru tine verbalizarea emoţiilor este o formă de terapie, putem deduce că, în perioada următoare, atingi starea de echilibru mult dorită.

Bani şi carieră

Aceleaşi evenimente planetare se manifestă şi în plan profesional. Pe de-o parte, fac să evolueze relaţii profesionale care au stagnat din aprilie încoace, iar pe de altă parte, îţi permit să stabileşti altele noi, de la fel de mare perspectivă pe viitor. Consolidează-le pe cele vechi şi încheagă unele nou.

Familie, prieteni şi cuplu

La nivel sentimental, le percepi influenţa prin faptul că dispare încetul cu încetul atmosfera mai subtil sau mai vădit tensionată dintre tine şi cel drag. Simţi din nou că îi poţi spune orice persoanei iubite fără să te temi că ar putea să te înţeleagă greşit. Vorbeşte-i deschis despre tine.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Începând din aprilie şi până acum, este posibil să fi cultivat în minte tot felul de scenarii, care mai de care mai îndepărtate de realitate, dar de duminică încolo, când Jupiter revine la mersul direct prin casa subconştientului, renunţi treptat la acest obicei nesănătos. Ia lucrurile pe măsură ce vin.

Bani şi carieră

Intrarea lui Mercur în casa banilor şi a bunurilor câştigate din munca proprie indică înmulţirea oportunităţilor de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a valorifica cel puţin o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. Iar cum acolo se află Soarele, Venus şi Marte, succesul este aproape garantat.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot duminică, Luna poposeşte în casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu cum că o bună bucată din ultima zi a săptămânii ar trebui dedicată partenerului, cu atât mai mult dacă nu aţi mai petrecut de multă vreme timp de calitate în doi. Poate îl surprinzi cu o cină romantică.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Mercur pătrunde astăzi în semnul naşterii tale, acolo unde se află deja Soarele, Venus şi Marte, contribuind şi el la buna dispoziţie de care te bucuri în această perioadă. Mai mult, îţi potenţează capacitatea de a le transmite celorlalţi care îţi sunt doleanţele şi nevoile în ceea ce îi priveşte.

Bani şi carieră

Acest conglomerat de planete îşi face simţită influenţa şi în plan profesional, cu atât mai mult dacă domeniul tău de activitate implică să iei constant contactul cu oamenii. Ai fler când le vorbeşti, şii exact cum să pui problema şi convingi fără prea mare dificultate. Acum e momentul pentru negocieri.

Familie, prieteni şi cuplu

Jupiter revine duminică la mersul direct prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce constituie o veste bună pentru nativii(ele) acestui semn care fac eforturi să-şi întemeieze o familie sau care-şi doresc să dezvolte o relaţie durabilă cu actualul partener. Cuplurile consacrate se bucură de stabilitate.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Mercur se alătură duminică Soarelui, lui Marte şi Venus în casa subconştientului din horoscopul tău general. Cum te-ai confruntat cu unele provocări în gestionarea atenţiei primite din partea celorlalţi, s-ar putea ca, mulţumită intervenţiei acestei planete, să poţi exprima mai uşor ce anume îţi doreşti şi aştepţi de la ceilalţi.

Bani şi carieră

Astrele sunt rezervate cu informaţiile care privesc acest sector de viaţă. Este posibil însă, ca pe fondul trigonului Lunii din Capricorn cu Uranus din Taur de duminică, unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să întreprindă o călătorie de afaceri care constituie totodată o oportunitate grozavă să viziteze locuri noi şi interesante.

Familie, cuplu şi prieteni

Revenirea lui Jupiter la mersul direct prin casa familiei din horoscopul tău general indică faptul că, dacă te-ai confruntat cu multiple neînţelegeri cu cei dragi în ultima perioadă, acestea se răresc exponenţial începând de duminica aceasta. Pare că aţi înţeles car erau lecţiile acestei retrogradări şi v-aţi apropiat mai mult.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Mercur poposeşte astăzi în casa viitorului din horoscopul tău general, acolo unde îi întâlneşte pe Soare, Venus şi Marte şi de unde îţi conferă o perspectivă optimistă asupra a ceea ce-ţi aduce ziua de mâine. Ai şi toate motivele din lume să fii pozitiv(ă): oportunităţile nu mai contenesc să apară.

Bani şi carieră

Graţie aceleiaşi planete, primeşti indicii clare că eşti pe cale de a pune bazele unor relaţii extrem de lucrative. Poate fi vorba de unele parteneriate, colaborări sau reuşeşti să convingi un finanţator de fezabilitatea proiectului tău. Pare că eşti înconjurat(ă) de oameni care au un efect foarte bun asupra ta.

Familie, preieteni şi cuplu

Acelaşi Mercur împreună cu Jupiter, proaspăt întors duminică la mersul în sens direct prin casa comunicării din horoscopul tău general, îţi aduce beneficii şi în plan social. Cunoşti persoane noi cu care ai multe lucruri în comun sau se întâmplă să obţii tu accesul în anumite cercuri de persoane importante.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Mercur îngroaşă rândurile planetelor aflate în casa statutului social din horoscopul tău general şi-ţi aduce şi ami multe oportunităţi să te afirmi şi să-ţi demonstrezi adevărata valoare. Aprecierea de care te bucuri din partea celorlalţi are un efect benefic asupra stimei de sine. Ai încredere în tine şi se vedere.

Bani şi carieră

Tot duminică, Jupiter se întoarce la mersul direct prin casa banilor şi a bunurilor câştigate din munca proprie. Aşa se face că, după o perioadă în care nu ai dus-o tocmai excelent pe acest plan, simţi că lucrurile intră în sfârşit pe făgaşul normal. Oportunităţi apar chiar din acest weekend.

Familie, prieteni şi cuplu

Graţie lui Mercur, s-ar putea ca, de la finalul acestei săptămâni începând, să frecventezi nişte grupuri de persoane tare bine văzute. Nu va dura mult până când afilierea ta cu ei îţi va aduce unele beneficii în materie de vizibilitate. Au o influenţă bună asupra ta şi merită încrederea ta.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Jupiter îşi reia duminică mersul direct prin semnul naşterii tale, motiv pentru care îţi revine încetul cu încetul pofta de viaţă. Ai parcă mai multă energie, starea ta de spirit este una pozitivă, iar temerile care ţi-au dat târcoale în ultima perioadă îşi pierd din intensitate. Eşti altul(a) cu totul.

Bani şi carieră

Instalarea lui Mercur în casa călătoriilor şi a studiilor, acolo unde se află deja Soarele, Venus şi Marte, multiplică şansele ca, în următoarele săptămâni, să întreprinzi delagaţii la depărtare de casă, să participi la schimburi de experienţă ori să urmezi un curs care te pune la curent cu ultimele noutăţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceleaşi două planete îşi fac simţită prezenţa şi în plan personal. Întrucât îţi potenţează şarmul şi carisma, atragi ca un magnet persoane în jurul tău şi legi relaţii foarte uşor. Gravitează multe lume în jurul tău la finalul acestei săptămâni şi-ţi prinde bine toată atenţia de care te bucuri acum.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Jupiter revine duminică la tranzitul direct prin casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care nu mai laşi prejudecăţile să-ţi influenţeze viziunea într-atât de mult ca până acum. În felul acesta, reuşeşti să vezi oportunităţi acolo unde, în lunile care sau trecut, vedeaţi doar potenţialul unor eşecuri relativ mari.

Bani şi carieră

Mercur poposeşte în casa banilor şi a bunurilor câştigate şi/ sau deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, semn că de duminica aceasta începând, vă parvin informaţii despre unele posibilităţi de investiţie a resurselor comune. Consultă-te cu toate părţile implicate dacă auzi ceva în acest sens.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi Mercur se face simţit şi în relaţia cu partenerul. Mai exact, face ca prin intermediul comunicării mai deschise cu cel drag, să depăşiţi un impas întâmpinat în viaţa intimă. Ai mai mult curaj să-i împărtăşeşti care îţi sunt dorinţele şi nevoile, iar efectul benefic asupra cuplului vostru se vede.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca, din aprilie încoace, să te fi confruntat cu unele temeri mai mult sau mai puţin reale legate de viitor. Acestea încep să se risipească treptat de duminica aceasta începând, atunci când Jupiter revine la mersul direct prin casa aferentă din horoscopul tău general. Priveşte-n faţă cu optimism.

Bani şi carieră

Tot graţie lui, se repun în mişcare unele planuri de afaceri sau proiecte de grup în care eşti implicat(ă), dar care nu au înregistrat mari progrese în ultima perioadă. Unde mai pui că intră şi Mercur în casa parteneriatelor, ceea ce te ajută să pui bazele unor colaborări fructoase.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi Mercur îşi manifestă energia şi în viaţa de cuplu, acolo unde ajută la depăşirea unor bariere de comunicare cu persoana iubită. Parcă îţi este mai uşor acum să aduci în discuţie subiecte care altfel ai fi crezut că v-ar aduce la cuţite. Te simţi ascultat(ă) şi eşti dispus(ă) să asculţi.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Mercur se alătură duminică celor trei planete - Soare, Venus şi Marte - care se află deja în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general. În principiu, trebuie să fie un semn bun, că ai multă energie şi o stare de spirit pozitivă, dar această aglomerare de planete nu face bine cardiacilor.

Bani şi carieră

În plan profesional, influenţa sa este, fără doar şi poate, una benefică. Pentru că îţi potenţează abilităţile de comunicare în acest mediu, te ajută să navighezi mai uşor anumite subiecte spinoase atunci când trebuie să le aduci în discuţiile cu colegii de muncă. Reuşeşti să convingi şi să eviţi certuri.

Familie, prieteni şi cuplu

În cursul zilei de sâmbătă, careul Lunii din Săgetător cu Neptun retrograd din Peşti face ca atmosfera din planul familiei să nu fie cea mai armonioasă. Există unele diferenţe de mentalitate destul de mari între voi, iar pe fondul acestui aspect, acestea ar putea ieşi la iveală. Nu le alimenta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici