HOROSCOP de weekend 16 -17 martie 2019: Zodia pentru care sfârşitul de săptămână se anunţă cu bună dispoziţie

HOROSCOP, sâmbătă şi duminică, 16 -17 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Pentru Lei, la serviciu, toate par să meargă ca unse astăzi, 16 -17 martie 2019, dar din punct de vedere emoţional, astrele le pregătesc multe provocări.

2309 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend 16 -17 martie 2019: Zodia pentru care sfârşitul de săptămână se anunţă cu bună dispoziţie

HOROSCOP zilnic. Horoscop 13 martie: Zodia care este veselă şi carismatică astăzi, nu doar în rândul admiratorilor, ci şi la locul de muncă

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că prima zi efectivă de weekend este una destul de obositoare, pare-se că reuşeşti să rămâi cât se poate de calm(ă). Probabil că sesiunile de meditaţie încep să dea roade în sfârşit. Potenţează-le cu o sesiune de pilates sau yoga ori cu un masaj mai viguros pentru energie.

Bani şi carieră

În cazul unora dintre voi, sâmbăta vine la pachet cu urgenţe de ordin profesional cărora pur şi simplu nu vă puteţi sustrage. Cu toate că sigur aveţi alte planuri pentru această zi, veţi vedea că începutul săptămânii viitoare va fi mai lejer dacă faceţi un exerciţiu de voinţă şi motivaţie.

Familie, prieteni şi cuplu

Faptul că nu reuşeşti să te desprinzi de chestiunile profesionale ţi-ar putea atrage reproşuri din partea familiei sâmbătă. Îţi speli ocara însă duminică, zi în care pare că ai plănuit ceva special pentru persoana iubită şi copii. Închide-ţi telefonul dacă este nevoie şi oferă-le toată atenţia ta pe parcursul zilei.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta nu se recomandă să întreprinzi călătorii la mare distanţă de casă. Dacă nu ai totuşi de ales, verifică-ţi temeinic automobilul, dormi suficient şi ia pauze ori de câte ori simţi nevoia. Nu vrei să te supui la riscuri inutile din pricina oboselii mari acumulate pe parcursul acestei săptămâni.

Bani şi carieră

Prima zi propriu-zisă a sfârşitului de săptămână îţi permite să te concentrezi pe proiectele de grup sau orice altă activitate extraprofesională. Dispui de timpul necesar să-ţi dai întâlniri cu posibili finanţatori sau să pui la cale tot felul de iniţiative cu asociaţii. Ai o grămadă de idei să le prezinţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă sâmbăta este o zi în care cel mai bine îţi face compania prietenilor, în ultima zi de weekend caută să acorzi mai mult timp familiei. Entuziasmul lor cu privire la petrecerea unor momente de calitate împreună poate deveni obositor la un moment dat, dar trebuie să recunoşti că-ţi lipseau.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu-ţi rezervă surprize pe acest plan cu ocazia sfârşitului de săptămână, dar merită menţionat faptul că unele veşti s-ar putea să te ia pe nepregătite în cursul zilei de duminică. Încearcă să nu le laşi prea tare afectat(ă) de ele pentru că este vorba de ceva cu caracter temporar.

Bani şi carieră

Pentru aceia dintre voi care lucrează în acest weekend, s-ar putea ca sporul să nu acopere totuşi cheltuielile la care vă înhămaţi sau pe care sunteţi tentaţi să le faceţi sâmbăta aceasta. În cazul în care urmăriţi să puneţi ceva de-o parte pentru o achiziţie mai mare, se recomandă cumpătare.

Familie, prieteni şi cuplu

Cheful de ieşit s-ar putea să-ţi vină duminică, fie că este vorba doar despre o seară petrecută la o rudă sau un prieten acasă. Ce-i drept, s-ar putea să vă aprindeţi pe seama unor subiecte de discuţie care vă fac să polarizaţi, dar va fi doar un foc de paie.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Per total, prima zi efectivă de weekend te găseşte într-o dispoziţie bună, iar dacă îţi doreşti un sfârşit de săptămână reuşit, nu lăsa pe nimeni şi nimic să-ţi afecteze starea de spirit. Tentative vor exista, dar depinde de tine dacă le permiţi să atenteze în vreun fel la moralul tău.

Bani şi carieră

Dacă ţi-ai propus să discuţi unele planuri de viitor cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri sâmbăta aceasta, s-ar putea să iasă la suprafaţă diferenţe majore de viziune între voi. Încercaţi să le armonizaţi şi nu să le consideraţi drept indicii clare că pe termen lung nu vă veţi înţelege.

Familie, prieteni şi cuplu

Se poate spune că tensiunile dintre tine şi persoana iubită şi-ar putea pune iremediabil amprenta pe ziua de sâmbătă. Dacă urmăreşti duminică să te răcoreşti şi să-i oferi spaţiu, petrecând mai mult timp cu prietenii, caută să nu te înhami la cheltuieli pe care buzunarul tău nu le poate susţine.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Până duminică, atunci când Luna intră în zodia naşterii tale, s-ar putea să te simţi încă destul de lipsit(ă) de energie şi fără chef de prea multă agitaţie în jurul tău. Recuperezi însă în ultima zi de weekend, când ai parte de o dispoziţie bună şi un supliment de energie.

Bani şi carieră

În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, sâmbăta s-ar putea să fie doar o altă zi dintr-o săptămână lucrătoare, în sensul că se prezintă la birou unde îşi petrec cea mai mare parte a zilei. Pentru alţii, poate fi vorba de îndatoriri gospodăreşti cu un volum de muncă mare similar.

Familie, prieteni şi cuplu

Oricine încercă să-ţi fure lumina reflectoarelor duminică îşi asumă o declaraţie de război din partea ta. Ai stat destul în umbră săptămâna trecută, iar acum simţi nevoia să fii în centrul atenţiei. Nu exagera dacă vor şi alţii să se bucure niţel de ea, căci tot tu eşti sufletul petrecerii.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu par să acorde un interes aparte acestui sector al vieţii tale în acest weekend, dar demn de ţinut minte este faptul că nu-ţi prea face bine duminică să fie toată atenţia îndreptată asupra ta. Fă-ţi curaj să îi ţii piept dacă pur şi simplu nu o poţi evita.

Bani şi carieră

Cât priveşte banii, s-ar putea să fii destul de chibzuit(ă) în acest sfârşit de săptămână, iar vestea bună este că nici pe plan profesional nu se întrevăd urgenţe care să-ţi dea echilibrul peste cap total. Fie că lucrezi de regulă sâmbăta sau nu, cert este că nu apar situaţii neprevăzute.

Familie, cuplu şi prieteni

S-ar putea ca sâmbătăt să-ţi fie greu să acorzi părţi egale din timpul tău prietenilor şi persoanei iubite, respectiv copiiilor. Ai putea să împaci cu succes şi capra şi varza invitându-ţi amicii la o ieşire cu cu cei mici şi partenerii la o plimbare în parc sau la iarbă verde.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Nivelul tău de energie şi starea ta de bine ar putea fi destul de fragile sâmbăta aceasta. Nu-ţi propune aşadar activităţi cu consum de mare de energie în această zi, iar dacă munceşti atunci, încearcă să laşi activităţile istovitoare pe săptămâna care urmează. Nu te chinui prea mult weekend-ul acesta.

Bani şi carieră

S-ar putea ca sâmbătă să apară tot felul de urgenţe de ordin profesional, iar planurile făcute cu familia să sufere amânare. Vestea bună este că disponibilitatea de care dai dovadă acum poate contribui extrem de mult la felul în care eşti perceput(ă) de cei care chiar contează pe plan profesional.

Familie, preieteni şi cuplu

Nu este o surpriză faptul că familia şi partenerul nu vor aprecia deschiderea ta prea mare faţă de profesie, chiar şi în zilele pe care ar trebui să le petreci cu ei. Pentru a nu-ţi atrage critici din partea lor, caută să le dedici din timpul tău câteva ore bune.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Durerile de cap ţi-ar putea da târcoale sâmbăta aceasta, semn că n-ar strica să-i dai minţii o pauză, încetând să mai faci tot felul de scenarii despre cum ar putea evolua momentan chestiuni de ordin profesional sau familial. Caută să te concentrezi mai mult pe prezent şi ce-ţi oferă el.

Bani şi carieră

Din câte se pare, nu eşti nevoit(ă) weekend-ul acesta să-ţi iei de lucrat acasă şi nici urgenţele profesionale nu par a figura pe agenda acestui sfârşit de săptămână. Dacă reuşeşti să ţii şi cheltuielile sub control, cu siguranţă vei avea parte de nişte zile care nu te solicită prea mult.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă, se prea poate să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi unii membri ai familiei. La intervenţia partenerului, s-ar putea ca lucrurile să nu degenereze totuşi. Duminică însă există ceva care-l nemulţumeşte la atitudinea ta faţă de muncă. Poate nu petreci suficient timp acasă alături de cei dragi.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca duminică dimineaţă să nu fii în apele tale. Poate că te-a ajuns în sfârşit oboseala de peste săptămână şi ar fi cazul să te odihneşti puţin. Caută aşadar să nu te înhami la activităţi care necesită eforturi fizice mari în ultima zi a acestui sfârşit de săptămână.

Bani şi carieră

Evită să te dedai cheltuielilor sâmbătă. Ai putea fi tentat(ă) să depăşeşti bugetul destinat weekend-ului şi să începi săptămâna viitoare cu stângul din acest punct de vedere. Există modalităţi de petrecere a timpului liber care nu te solicită financiar atât de mult. Trebuie doar să fii inventiv(ă) cu resursele tale.

Familie, prieteni şi cuplu

Este posibil ca pe duminică să-ţi fi propus o ieşire din localitate alături de cei dragi, dar ţine cont că nivelul tău de energie este destul de scăzut. Dacă nu te simţi în stare să te ţii de promisiune, poate ar fi mai bine să o lăsaţi pe weekend-ul viitor.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu aduc mari schimbări pe acest plan, este important să ştii că tensiunile dintre tine şi partener de sâmbăta aceasta şi-ar putea pune amprenta asupra stării tale de spirit. Caută să nu le laşi să te afecteze prea tare întrucât furtuna se va risipi relativ repede.

Bani şi carieră

În acest weekend, satisfacţia, interioară mai ales, vine atunci când reuşeşti să împleteşti cu succes activităţile de recreere cu cele profesionale restante. La urma urmei, contează extrem de mult pentru tine să rămâi activ(ă) şi la finele săptămânii. Investeşte deci timp şi în treburile de serviciu, dar şi-n cele gospodăreşti.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca fricţiunile dintre tine şi persoana iubită să persiste până duminică. Ele survin, cel mai probabil, din lipsa de comunicare de care aţi dat dovadă în ultima perioadă. Arată-i celui drag că eşti dispus(ă) să vorbiţi despre ce nu merge bine şi să faci demersuri în direcţia împăcării.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta s-ar putea să te surprindă de-a dreptul epuizat(ă), semn că eventualele treburi gospodăreşti sau angajamente sociale ar trebui să sufere amânări până te pui pe picioare. Veste bună este că un somn bun dup-amiază poate face miracole în cazul tău. Oferă-ţi aşadar câteva ore pentru a te întrema niţel.

Bani şi carieră

În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, sâmbăta vine la pachet cu urgenţe la serviciu, care riscă să le răpească ore bune din zi. Norocul face însă că te vei alege cu o primă sau un bonus deloc de colea dacă faci acest efort de a-ţi sacrifica din timpul liber.

Familie, prieteni şi cuplu

Sectorul relaţional, dar mai cu seamă viaţa de cuplu, pare să te preocupe destul de mult duminica aceasta. Dar cum petreci mai mult timp cu persoana iubită decât de obicei, s-ar putea să intervină şi momente tensionate între voi din pricina unor diferenţe de viziune în ce priveşte treburile gospodăreşti.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

De provocări pe plan medical s-ar putea să ai parte duminică. Cei vizaţi sunt nativii(ele) acestui semn care suferă de afecţiuni cardiovasculare sau hipertensiune. Dacă oboseala le pune capac în ultima zi a acestei săptămâni, se recomandă să nu se suprasolicite. S-ar putea să aibă de suferit dacă o fac.

Bani şi carieră

Ai multe talente pe care ai putea să le monetizezi, dar stai cam prost cu încrederea că cineva ar putea oferi preţul corect pentru ceea ce ştii să faci. Dedică-ţi zilele de sâmbătă şi duminică întâlnirilor cu prieteni care lucrează pe cont propriu şi care crezi că te-ar putea ajuta.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea să-ţi vină greu să te împarţi între persoana iubită şi prieteni sâmbăta aceasta, fapt pentru care astrologul îţi recomandă să-i aduci laolaltă. O ieşire cu gaşca, partenerul şi cei dragi ai lor s-ar putea să fie mai reuşită decât crezi. Vei vedea cât de multe au în comun.

 

 

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni

Horoscop Rac

Horoscop Leu

Horoscop Fecioară

Horoscop Balanţă

Horoscop Scorpion

Horoscop Săgetător

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Horoscop Peşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici