HOROSCOP de weekend, 18 - 19 mai 2019, cu Anca Martin: Zodiile care vor avea parte de surprize în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 18 - 19 mai 2019. Evenimentul astral cel mai important al acestui weekend este Luna Plină din semnul Scorpionului care se perfectează duminică. Încă de sâmbătă, zodiile de Apă, adică Racii, Scorpionii şi Peştii, ar putea fi mai introspective, iar intuiţia lor mai ascuţită ca oricând.

3583 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 18 - 19 mai 2019, cu Anca Martin: Zodiile care vor avea parte de surprize în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 18 - 19 mai 2019

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, Luna trece în casa filozofiei de viaţă, insuflându-ţi o doză binevenită de optimism şi jovialitate. Ai un tonus fizic şi mental bun, indiciu că te achiţi onorabil de angajamentele sociale avute pe rol în ultima zi a acestei săptămâni. Te pricepi să-i molipseşti pe toţi cu buna ta dispoziţie.

Bani şi carieră

Luna Plină interconectează casele banilor din horoscopul tău general, semn că weekend-ul acesta ar putea veni la pachet cu cheltuieli destul de măricele. Acestea s-ar putea datora faptului că tinzi să cauţi o soluţie la frustrări şi nemulţumiri în cumpărături. Caută să fii ceva mai strâns(ă) la pungă zilele acestea.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi Lună Plină te-ar putea face destul de posesiv(ă) şi sufocant(ă) în raport cu persoana iubită. Vrei ceva de la cel drag, dar nici tu nu-ţi prea dai seama ce. Până nu descoperi ce îţi lipseşte, nu prea ai niciun motiv să te porţi astfel. Caută să afli ce vrei.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de duminică se manifestă plenar în semnul opus pe cercul zodiacal celui sub care te-ai născut tu, dar îi vei simţi totuşi din plin energia. Ce contează de fapt este modul în care înţelegi tu să o utilizezi, astfel încât să nu se irosească totuşi pe lucruri inutile.

Bani şi carieră

Aceeaşi Lună Plină poate produce tensiuni între tine şi asociat(ţi), colaboratori şi/ sau clienţi. Ce scoate în evidenţă acest fenomen astral este faptul că balanţa forţelor dintre voi este inegală şi se cere echilibrată cât mai curând posibil. În caz contrar, s-ar putea ca legătura voastră să aibă de suferit.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi eveniment cosmic îşi face simţită influenţa şi pe plan sentimental. Se duc nişte lupte acerbe pentru putere în cuplu între tine şi persoana iubită, iar riscul este ca niciunul dintre voi să nu iasă învingător. Căutaţi aşadar să faceţi pace şi să regăsiţi drumul pe care să-l urmaţi împreună.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de duminică interconectează tocmai casele sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi atenţie sporită acestui aspect în weekend-ul care vine. Poate fi vorba de probleme în ce priveşte asimilarea substanţelor nutritive şi eliminarea produşilor de metabolism. Vezi dacă-i cazul de mers la medic.

Bani şi carieră

Aceeaşi Lună Plină atrage atenţia asupra faptului că pot interveni încurcături serioase la serviciu în acest sfârşit de săptămână. Nativii(ele) acestui semn care lucrează în weekend ar trebui să dea dovadă de atenţie suplimentară în tot ceea ce întreprind la locul de muncă. Altfel, erorile îi pot urmări săptămâna viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, Luna va intra însă în casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru s-ar putea ca partenerul să salveze totuşi acest sfârşit de săptămână de la un eventual eşec lamentabil. Dacă eşti single, încearcă să ieşi în această zi şi s-ar putea să cunoşti o persoană cu totul specială.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, Luna poposeşte în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, ceea ce îţi poate conferi o poftă neobişnuită de mişcare. O plimbare în natură sau o mini-excursie în afara localităţii pot să-ţi ofere o doză suplimentară de bună dispoziţie şi energie. Gândeşte-te cum le poţi face loc în program.

Bani şi carieră

Luna Plină de duminică ar putea să facă destul de dificilă împărţirea timpului tău între planurile de viitor/ proiectele de grup şi preocupările de moment/ hobby-urile tale. Cântăreşte unde anume ar fi nevoie de o intervenţie rapidă din partea ta şi implică-te mai mult în acea direcţie. Restul poate aştepta.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi Lună Plină te provoacă să-ţi divizezi timpul cu înţelepciune şi între prieteni şi persoana iubită. În acest caz, s-ar putea să faci faţă mai uşor provocării, ieşind cu toată lumea în oraş. Gaşca ta l-a asimilat pe partener şi te-ar putea surprinde cât de multe lucruri au de discutat.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu prevestesc schimbări de anvergură pe acest plan. Cu toate acestea, ar trebui să te gândeşti că trebuie să-ţi păstrezi suficient timp pentru odihnă weekend-ul acesta. Vii după o săptămână destul de aglomerată şi ai nevoie să îţi încarci bateriile complet pentru ce va să vie peste câteva zile.

Bani şi carieră

Luna Plină de duminică atrage atenţia asupra unui aspect deosebit de important pentru nativii(ele) acestei zodii care lucrează în weekend. S-ar putea ca orele suplimentare petrecute la muncă să creeze o lipsă de echilibru între nivelul de implicare de care dai dovadă la serviciu şi cel pe care-l afişezi acasă.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum spuneam, acest eveniment astral poate marca punctul culminant al nemulţumirilor apropiaţilor la adresa faptului că te concentrezi mai mult pe muncă decât pe chestiunile de ordin familial sau domestic. Caută totuşi să stabileşti un echilibru cât mai repede posibil între aceste două domenii foarte importante ale vieţii tale.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Pe fondul Lunii Pline de duminică, nu se recomandă ca, în acest sfârşit de săptămână, să întreprinzi călătorii pe distanţe lungi. S-ar putea să fii mai obosit(ă) decât simţi şi să te expui unor riscuri inutile. Reprogramează activităţile din acest weekend sau caută un mijloc de transport în comun adecvat.

Bani şi carieră

Luna Plină de duminică te-ar putea predispune să te implici în tot felul de discuţii aprinse. Acestea riscă totuşi să nu scoată în evidenţă altceva decât faptul că nu eşti deschis(ă) la alte viziuni decât ale tale. În plan profesional, o astfel de trăsătură te poate trage mult în jos.

Familie, cuplu şi prieteni

Aceeaşi Lună Plină ar putea crea tensiuni între tine şi rudele apropiate. Diferenţele de mentalitate dintre voi şi-ar putea spune cuvântul pe fondul acestui eveniment astral, riscând să cauzeze rupturi serioase. Poate n-ar strica totuşi dacă ai da dovadă de ceva mai multă înţelegere la adresa celor dragi ai tăi.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

În dimineaţa zilei de sâmbătă, s-ar părea că eşti bine dispus(ă) şi cu bateriile încărcate. Dacă îţi începi ziua cu mişcare uşoară şi o întrevedere cu un/o prieten(ă), s-ar putea ca această stare de spirit să te ţină toată ziua. Caută aşadar să o cultivi prin contactul cu oameni pozitivi.

Bani şi carieră

Luna Plină de duminică te-ar putea determina să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus weekend-ul acesta. Tentaţiile sunt la tot pasul şi s-ar putea să-ţi fie mai dificil decât de obicei să le faci faţă. Cedează la câteva mărunte, dar nu capitula în faţa celor care-ţi dau gaură în buzunar.

Familie, preieteni şi cuplu

Aceeaşi Lună Plină te-ar putea face mai gelos(oasă) decât în mod normal. De regulă, înţelegi conceptul de libertate personală în cuplu, dar ceva te împiedică să îl şi pui în aplicare în acest sfârşit de săptămână. Gândeşte-te însă dacă chiar ai motive reale să te îndoieşti de loialitatea persoanei iubite.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de duminică se manifestă plenar tocmai în semnul naşterii tale, conferindu-ţi un imbold de energie cu care s-ar putea să nu-ţi dai seama ce trebuie să faci. Cu siguranţă există nişte obiective concrete spre care ai putea direcţiona acest spirit de iniţiativă. Gândeşte-te puţin care ar fi acelea.

Bani şi carieră

Aceeaşi Lună Plină ar putea crea unele tensiuni între tine şi partenerul(ii) de afaceri, colaboratori şi/ sau clienţi spre finalul acestei săptămâni. Acestea s-ar putea datora faptului că nu vă prea cunoaşteţi responsabilităţile sau se duc războaie pentru autoritate în interiorul relaţiei voastre. Se cer luate măsuri destul de rapid.

Familie, prieteni şi cuplu

Acest eveniment astral influenţează şi climatul sentimental unde riscă să se işte scântei între tine şi persoana iubită. Pare destul de important pentru voi perioada aceasta cine este cocoşul în casă, iar această luptă pentru supremaţie produce pagube mari. Nu o lăsaţi să zguduie şi mai tare fundaţia relaţiei voastre.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de duminică îşi face cel mai puternic simţită influenţa în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea demoraliza weekend-ul acesta. Pe fondul acestui eveniment astral, s-ar putea ca nivelul tău de bună dispoziţie să scadă dramatic, motiv pentru care trebuie evitate mediile ce-ţi exacerbează starea.

Bani şi carieră

Luna Plină de duminică poate produce surprize mai puţin plăcute şi pe plan profesional spre finele acestei săptămâni. Aşadar, dacă lucrezi în acest weekend, fii cu ochii-n patru pentru a evita comiterea unor greşeli la a căror corectare îţi vei pierde timpul pe tot parcursul săptămânii viitoare. Munceşte cu atenţie.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna intră duminică în semnul naşterii tale, conferindu-ţi şarm şi carismă. Eşti popular(ă) în cercul tău de prieteni şi la mare trecere printre admiratori(oare), semn că nu vei duce lipsă de angajamente sociale în acest sfârşit de săptămână. Trebuie doar să te arăţi disponibil(ă) să ieşi şi să răspunzi invitaţiilor.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca, în ultima zi de weekend, să nu-ţi prea ardă de ieşit sau să întreprinzi activităţi care necesită multă energie. Păstrează această zi pentru odihnă şi lasă angajamentele istovitoare pe o altă zi din săptămână.

Bani şi carieră

Luna Plină de duminică se formează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor din grup din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă timpul nu-ţi permite să te ocupi de aceste aspecte şi de afacerile de suflet sau activităţile care te pasionează, găseşte-i totuşi suficient timp pentru cele dintâi.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca duminica aceasta să nu ai timp şi să ieşi cu prietenii, şi să stai cu partenerul. Dacă îi explici celui drag că nu te-ai mai văzut de mult cu anumite persoane dragi ţie, cu siguranţă va înţelege şi nu-ţi va reproşa că trebuie să anulezi anumite planuri.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se preconizează schimbări importante pe acest plan cu ocazia sfârşitului de săptămână. Aşadar, s-ar putea să dispui de suficientă energie pentru a putea duce la îndeplinire activităţile pe care ţi le-ai programat pentru weekend-ul acesta. Este important totuşi să-ţi găseşti timp să te pui pe picioare pentru săptămâna următoare.

Bani şi carieră

Luna Plină de miercuri se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă te întâlneşti cu oportunităţi de a te face remarcat(ă) sau de a progresa pe plan profesional, n-ar fi bine să le dai cu piciorul doar pentru că-i weekend. Fă ore suplimentare dacă trebuie.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi eveniment astral ar putea crea totuşi probleme în familie dacă decizi să petreci timp peste program la serviciu. Dacă ai răbdare şi le explici celor dragi că este o oportunitate pe care nu o poţi rata, cu siguranţă te vor susţine şi nu vei avea parte totuşi de reproşuri.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbătă dimineaţă s-ar putea să te simţi în apele tale, semn că nu vei da înapoi să faci ceva pentru tine. Fie că este vorba de o plimbare sau nişte ture la bazin, cert este că ţi-ar prinde bine puţină mişcare. În felul acesta, cultivi starea bună conferită de astre.

Bani şi carieră

Luna Plină de miercuri te predispune la luări de poziţie destul de ferme, poate chiar prea inflexibile pentru bine reputaţiei tale la locul de muncă. Uneori trebuie să arăţi că eşti flexibil(ă) şi că poţi vedea lucrurile din altă perspectivă. Caută să renunţi la ideile preconcepute şi să fii adaptabil(ă).

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Plină de miercuri ar putea duce, de asemenea, şi la apariţia unor scântei între tine şi rudele partenerului sau unii apropiaţi de-ai tăi din străinătate. Este drept că aveţi viziuni diferite în anumite privinţe, dar nu le lăsa totuşi să tensioneze atmosfera dintre voi. Încearcă să fii mai tolerant(ă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici