HOROSCOP de weekend, 21 - 22 septembrie 2019: Ce zodii sunt favorizate de astre în acest sfârşit de săptămână

Se formează weekend-ul acesta multiple aspect tensionate pe semnele Gemeni – Fecioară – Săgetător – Peşti, în care sunt implicate Luna din Gemeni, Marte din Fecioară, Jupiter din Săgetător şi Neptun retrograd din Peşti, semn că aceste zodii ar putea avea parte de o zi de sâmbătă obositoare şi stresantă. Nici duminică nu stau mai roz lucrurile, atunci când Mercur din Balanţă aderă la un careu distonant cu Saturn din Capricorn. De data aceasta, semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) sunt cele care au de pătimit.

3235 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 21 - 22 septembrie 2019: Ce zodii sunt favorizate de astre în acest sfârşit de săptămână

HOROSCOP de weekend, 21 - 22 septembrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Energia şi dispoziţia ta poate lăsa de dorit săptămâna aceasta, dar mai ales sâmbătă, atunci când s-ar putea să te simţi epuizat(ă) mental după câte toate ai avut de făcut în ultimele zile. Încearcă să dedici mai mult timp odihnei pentru a te reface în timp util pentru lunea viitoare.

Bani şi carieră

În cazul în care munceşti peste program săptămâna aceasta sau lucrezi de regulă sâmbăta, nu te aştepta să dai dovadă de cine-ştie-ce randament. Se simte că ai acumulat stres şi oboseală zilele trecute şi nu mai poţi performa la standardele obişnuite. Aşadar, caută să nu îţi ceri imposibilul weekend-ul acesta.

Familie, prieteni şi cuplu

Se întrevede duminică un meci mai puţin amical cu o figură de autoritate din viaţa ta. Dacă te invită familia de origine în vizită pe la ei, caută să nu abordezi teme de conversaţie care vă pot aduce la cuţite. Există riscul ca discuţiile să degenereze într-un conflict de proporţii.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta duminica aceasta. Nu te prea ajută nici faptul că tonusul tău mental este la cote joace, ceea ce îţi îngreunează recuperarea dacă te simţi suprasolicitat(ă) sau te-ai confruntat cu o afecţiune în ultima vreme. Ai grijă de tine.

Bani şi carieră

Ţine-te cât mai departe posibil de cheltuieli în acest sfârşit de săptămână, dar mai ales sâmbătă. S-ar putea să nu le poţi evita pe toate, în special dacă ţi-ai luat unele angajamente ferme. Dar în cazul celor de care te-ai putea lipsi, încearcă să faci tot ce-i necesar să renunţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Aşteptările prietenilor şi ale persoanei iubite ori ale copiilor necesită sume serioase. Dacă le-ai promis ceva, ţine-te de promisiune, dar nu uita că s-ar putea să te coste destul de scump. Pe viitor, fii mai atent(ă) ce le făgăduieşti celor dragi. Uneori ai tendinţa să te laşi dus(ă) de val.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Unele probleme cu partenerul, conturate sâmbătă şi ajunse la apogeu duminică, îşi pun adânc amprenta pe starea ta de bine de la finele acestei săptămâni. Dacă ţii în tine şi nu încercaţi să ajungeţi la un acord comun, nu vei face decât să perpetuezi şi mai mult această dispoziţie proastă.

Bani şi carieră

Cum eşti într-o dispoziţie combativă weekend-ul acesta, dar mai cu seamă sâmbătă, ar fi indicat să nu desfăşori negocieri în acest weekend, cu toate că sunt informale. S-ar putea să nu ajungi la rezultatul dorit, născându-se tensiuni pe care nu ţi le doreşti între tine şi potenţialii clienţi sau colaboratori.

Familie, prieteni şi cuplu

Se lasă cu o atmosferă încărcată acasă în acest sfârşit de săptămână. Nu te scalzi în apele limpezi nici cu familia de origine, nici cu cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu, iar tensiunile ar putea continua până duminică dacă nu preiei iniţiativa şi nu le întinzi celor dragi pipa păcii.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Te numeri printre acele zodii care nu se bucură de prea multă energie şi optimism în acest sfârşit de săptămână. Ba mai mult, s-ar putea chiar să te necăjească una-alta la nivel fizic. Dacă ai motive de îngrijorare, nu ezita să mergi cât mai curând la un cabinet de sănătate.

Bani şi carieră

Evită să te ocupi weekend-ul acesta de sarcini de lucru complicate, cu multe variabile, care necesită concentrare şi multă atenţie. Ţi-ar putea scăpa lucruri şi poţi fi nevoit(ă) să îţi petreci o bună bucată a săptămânii viitoare remediind erorile pe care le-ai creat pentru că nu ţi-ai estimat capacităţile bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică pot apărea tensiuni între tine şi partener pe seama unei chestiuni de ordin casnic sau domestic. Ai parte de reproşuri din partea celui drag în legătură cu modul în care ai gestionat o problemă de familie ori de natură gospodărească. Încercaţi să găsiţi soluţii, nu să vă ciondăniţi.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu te simţi tocmai împlinit(ă) pe plan sentimental şi social. Ceva lasă de dorit pe aceste planuri şi te obsedează gândul că poate ai făcut prea multe concesii pentru prieteni şi persoana iubită. Poate încerci să te gândeşti mai mult la tine câteodată. Începe de weekend-ul acesta, făcând ceva pentru tine.

Bani şi carieră

Acelaşi eveniment astral poate aduce schimbări în ceea ce priveşte bunurile şi finanţele deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Unul dintre voi poate obţine un pont sau o informaţie în legătură cu o oportunitate de a vă suplimenta resursele comune ori de a investi o sumă.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe fondul Lunii Pline, poţi traversa mai uşor încercările vieţii de cuplu resimţite în această perioadă. În acest demers, te sprijină Mercur şi Venus, care intră sâmbătă în casa comunicării şi îţi conferă tactul şi diplomaţia necesare să spui ceea ce gândeşti fără să îl lezezi pe cel drag ţie.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că se perfectează în casa opusă pe cercul zodiacal semnului în care te-ai născut, vei resimţi din plin energia Lunii Pline de sâmbătă. Ea îţi conferă un imbold de vitalitate, dar trebuie să ai mare grijă cum uzezi de el. S-ar putea să-l epuizezi fără să realizezi ceva.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, aşteaptă-te ca lucrurile să nu meargă tocmai cum le-ai plănuit. Ia-ţi măsuri de precauţie pentru a nu îţi perde datele dacă lucrezi la un proiect important. Există riscul să pierzi progresul înregistrat şi să nu ai de ales decât să îţi încarci programul mult lunea viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta ai putea cunoaşte persoane care pot avea un efect ambivalent asupra viitorului tău. Pe de-o parte, te inspiră să investeşti în visurile tale şi să crezi în ele, dar ţine cont că ceea ce e prea frumos să fie adevărat, s-ar putea să nu fie totuşi tocmai real.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Ai idei bine înrădăcinate şi eşti prea dispus(ă) să renunţi la ele. Faptul că ţii cu dinţii de ele riscă totuşi să te împiedice să vezi oportunităţi de a privi lucrurile dintr-un alt unghi. În felul acesta, s-ar putea să pierzi din vedere unele şanse de a te dezvolta personal.

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă nu este una în care să îţi programezi întrevederi cu potenţiali clienţi şi/ sau colaboratori. Există riscul să nu poţi face faţă unei dezbateri în adevăratul sens al cuvântului, arătând o faţă a ta care nu este în concordanţă deloc cu personalitatea pe care o ai tu.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica aceasta s-ar putea să ai ceva de împărţit cu un membru al familiei. Dacă nu mizezi pe comunicare deschisă, s-ar putea ca spritele să se încingă cândva în cursul ultimei zile a acestei săptămâni. Caută mai degrabă să cauţi metode prin care să te faci ascultat(ă) şi nu temut(ă).

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Te confrunţi astăzi poate cu unele temeri de natură financiară. Dacă îţi pui banii la comun cu partenerul sau deţii la comun cu un prieten finanţe sau bunuri, ar fi de dorit să te asiguri că nu ai motive reale să îţi faci griji. Intuiţia îţi spune însă ceva serios.

Bani şi carieră

După cum am menţionat anterior, se doreşte mai multă precauţie în cazul în care există resurse de care dispui în asociere cu alte persoane. S-ar putea ca seriozitatea de care dai dovadă tu pe acest plan să nu fie împărtăşită de persoana iubită sau de partenerul de afaceri. Ai grijă.

Familie, prieteni şi cuplu

Balanţa forţelor din relaţia de cuplu nu este tocmai în stare de echilibru. Simţi poate că se profită de tine sau că trăirile tale nu sunt luate cu adevărat în serios. În plus, nici de prieteni pare să nu te lege acelaşi nivel de apropiere. Trebuie să faci ceva curând.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, nu ai motive serioase de îngrijorare cât priveşte nivelul de energie şi tonusul mental de care ai parte la finele acestei săptămâni. S-ar putea ivi însă unele tensiuni între tine şi partener, care totuşi nu ţi se datorează ţie. Pentru a nu te afecta, oferă-i spaţiu celui drag.

Bani şi carieră

În cazul în care eşti implicat(ă) într-un parteneriat, ideal ar fi să nu aduci în vorbă teme de discuţie care riscă să producă disensiuni între tine şi asociat(ă). S-ar putea ca celălalt să fie destul de reactiv sâmbăta aceasta şi să se ajungă la ceartă fără să poţi schimba subiectul.

Familie, prieteni şi cuplu

În plan personal, atmosfera dintre tine şi persoana iubită poate fi destul de încărcată sâmbăta aceasta, dar pare că se aşterne liniştea până la finalul zilei. Duminică ai putea avea parte de o dezamăgire din partea unui prieten. Te aşteptai să îţi restituie un împrumut sau să îţi acorde unul.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Agenda ta de la finele acestei săptămâni este destul de stufoasă, dar oricât de multe angajamente ţi-ai luat şi indiferent de complexitatea activităţilor propuse, caută să îţi faci timp pentru odihnă. Sâmbăta aceasta eşti pur şi simplu epuizat(ă) şi nu poţi trage de tine la nesfârşit. Ascultă-ţi corpul mai des.

Bani şi carieră

Randamentul tău de sâmbăta aceasta ar putea lăsa de dorit, iar dacă lucrezi şi duminică, aşteaptă-te ca şefii să nu fie prea mulţumiţi de performanţele tale. Nu se pune problema că nu ţi-ai da interesul, dar eşti prea obosit(ă) pentru a te mula perfect pe aşteptările lor. Fă ce poţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica aceasta ar putea interveni unele discuţii în contradictoriu între tine şi o persoană apropiată din familie de la care aştepţi mai mult sau mai puţin conştient confirmări. Acestea îţi transmit faptul că, în viitor, ar trebui să te bazezi mai mult pe tine însuţi(ăţi) decât pe ceilalţi pentru validări.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu prea ştii ce vrei, dar totuşi te frustrează că nu primeşti acel ceva după care tânjeşti de la prieteni sau persoana iubită. Ar fi indicat totuşi să dai dovadă de realism: nu poţi percepa lucruri atunci când nici măcar tu nu eşti sigur(ă) că le vrei. Hotărăşte-te ce-ţi doreşti.

Bani şi carieră

Aceste nu este un weekend pe care să îl dedici proiectelor de suflet sau pasiunilor tale. S-ar putea să fii prea generos(oasă) cu cheltuielile sau investiţiile pe care le faci şi să te laşi dusă de val către unele lipsuri financiare serioase. Concentrează-te mai bine pe alt fel de activităţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Unele aspecte din relaţia cu partenerul par să fi devenit toxice, iar lucrurile nu vor evolua într-o direcţie prea bună dacă le laşi să îţi urmeze cursul. Caută să intervii la timp şi să schimbi ceva la modul în care te raportezi la partener, mai ales atunci când experimentaţi probleme.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Se întrevăd tensiuni pe mai multe paliere ale vieţii tale, iar capacitatea ta de a te menţine la suprafaţă este puternic testată în acest sfârşit de săptămână. Încearcă să nu te pierzi cu firea, mai ales în astfel de momente în care trebuie să rămâi foarte stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi).

Bani şi carieră

În cazul în care încerci să atragi sponsori sau colaboratori în cadrul unui proiect, s-ar putea ca weekend-ul acesta să nu ai parte de prea mult succes în această privinţă, în special dacă vă vedeţi cândva duminică. Poate ar fi mai bine să te întâlneşti cu ei cândva săptămâna viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Se ivesc pricini de discordie între tine şi partener şi/ sau familie la finele acestei săptămâni. Sursele de conflict sunt multiple, iar în situaţii ca acestea, n-ai ce face decât să iei lucruri pe rând şi să încerci să le rezolvi încetul cu încetul. Provoacă-i pe cei dragi la dialog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici