HOROSCOP de weekend, 24 - 25 august 2019: Zodiile care ar putea avea parte de un mijloc de weekend destul de tensionat

Sâmbătă, Luna din Gemeni formează un aspect tensionat de careu cu Marte din Fecioară şi unul de opoziţie cu Jupiter din Săgetător, ceea ce face ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) să aibă parte de un mijloc de weekend destul de tensionat. De mai mult noroc au parte zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care se află sub protecţia conjuncţiei lui Venus cu Marte din Fecioară. Duminică, Luna mai formează o configuraţie distonantă de careu, de data aceasta cu Neptun retrograd din Peşti. Din cauza acestuia, zodiile Mutabile sunt din nou vizate.

4283 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 24 - 25 august 2019: Zodiile care ar putea avea parte de un mijloc de weekend destul de tensionat

HOROSCOP de weekend, 24 - 25 august 2019: Zodiile care ar putea avea parte de un mijloc de weekend destul de tensionat

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta, caută să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Ai grijă ce mânânci, încearcă să faci mai multă mişcare şi încearcă să te pui să dormi la orele potrivite. S-a acumulat multă oboseală peste săptămână, iar dacă exagerezi cu mâncarea şi nesomnul, s-ar putea să te extenuezi exagerat.

Bani şi carieră

Dacă intenţionezi să lucrezi câte ceva sâmbăta aceasta, nu îţi face griji din pricina randamentului. Vei avea un nivel de productivitate, dar s-ar putea să nu te înţelegi tocmai bine cu colegii de la serviciu. Din acest motiv, s-ar putea să îţi piară la un moment dat cheful de muncă.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele sunt rezervate cu privire la aceste sectoare de viaţă în aceste weekend. Tot ceea ce se poate spune este faptul că dacă lucrezi împreună cu partenerul, s-ar putea să vă fie destul de dificil să lăsaţi problemele de la birou la pragul casei. Aducându-le acasă, ajugeţi să vă certaţi.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu formează în acest sfârşit de săptămână aspecte pe casele sănătăţii din horoscopul tău general. Însă pe baza celor pe care şi le trasează, putem deduce că te-ar putea cuprinde duminică unele temeri legate de viitor. Ele ar putea fi suficient de puternice încât să-ţi afecteze starea de spirit.

Bani şi carieră

Din punct de vedere financiar, ziua de sâmbătă poate veni la pachet cu unele capcane. Dacă te laşi pradă impulsului, s-ar putea să cheltuieşti mult mai mult decât ţi-ai propus, poate chiar pe întregul sfârşit de săptămână. Ai grijă aşadar la obiceiurile tale de consum. În plus, nu împrumuta bani.

Familie, prieteni şi cuplu

Aşa cum am menţionat anterior, se recomandă să nu acorzi împrumuturi în acest weekend. Unii prieteni ţi-ar putea solicita un ajutor financiar, dar ceva îţi spune că nu este tocmai cea mai bună idee. Ascultă-ţi instinctul pentru că, în acest caz, încearcă să-ţi comunice că nu-ţi vei vedea banii curând.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău nu se pune problema de suprize neplăcute în acest plan. Din celelalte configuraţii pe care le formează astrele, se poate vedea că eşti destul de tensionat(ă) în acest weekend. Caută să-ţi dedici mai mult timp ţie cu această ocazie. Ai nevoie de linişte şi odihnă multă.

Bani şi carieră

Cât priveşte aceste sectoarele, astrele se rezumă să ne transmită că atmosfera dintre tine şi partenerul de afaceri, un client sau colaborator este destul de încărcată. Dacă nu te porţi cu mănuşi cu ei, s-ar putea să se ajungă la unele discuţii în contradictoriu. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot sâmbătă, s-ar putea să se contureze o stare de tensiune între tine şi partenerul de viaţă. Nici în raport cu cei dragi din familie nu-ţi merge mai bine. Au, se pare, ceva de comentat în ce priveşte reacţiile tale la unele persoane sau situaţii. Nu arunca gaz pe foc.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici sâmbătă, dar nici duminică astrele nu-ţi surâd prea tare pe acest plan. Dacă sâmbătă riscă să te necăjească unele lucruri pe plan fizic, duminică resimţi stresul şi presiunea la care ai fost supus(ă) peste săptămână. Caută să te îngrijeşti mai mult în acest weekend. Caută sprijin medical dacă trebuie.

Bani şi carieră

În cazul în care ţi-ai propus să lucrezi câte ceva sâmbăta aceasta, reprogramează-ţi activităţile pe duminică sau luni, dacă ai posibilitate. Nu numai că-ţi lipseşte randamentul pe care ai preconizat că îl vei avea în weekend, dar s-ar putea să produci erori pe care cu greu le mai repari după.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele sunt discrete cu informaţiile privitoare la acest sector în acest weekend, dar îţi transmit totouşi faptul că ai putea avea tendinţa sâmbătă să-ţi foloseşti timpul liber pentru persoane care nu merită într-adevăr atâta dăruire din partea ta. Evaluează situaţia şi vezi încotro ar fi mai bine să te îndrepţi.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu preconizează neplăceri de ordin fizic la finalul acestei săptămâni. Ele vorbesc însă de faptul că te temi în legătură cu modul în care vor evolua unele relaţii sau proiecte. Ai unele nesiguranţe în ceea ce le priveşte, iar faptul că nu se schimbă nimic îţi accentuează unele frici.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta nu este deloc unul propice investiţiilor, mai ales dacă implică un grad ridicat de risc. De asemenea, prietenii ţi-ar putea propune să faceţi ceva mai extravagant sâmbăta sau duminica aceasta. Gândeşte-te de două ori înainte să sari la înaintare cu cardul. Costurile s-ar putea să fie cam piperate.

Familie, prieteni şi cuplu

Îţi poate fi destul de greu să te împarţi între angajamentele sociale şi cele cu partenerul şi/ sau copiii în acest sfârşit de săptămână. Este necesar totuşi să-ţi ordonezi bine programul, sâmbătă mai ales, pentru că s-ar putea să reuşeşti să împaci şi capra şi varza. Gestionează-ţi timpul mai atent.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Două dintre cele trei planete aflate acum în semnul naşterii tale formează aspecte cu alte planete sau unele cu celelalte, ceea ce înseamnă că s-ar putea să trezi prin tot felul de stări în acest weekend. Agaţă-te de lucrurile solide din viaţa ta şi nu urma curentul acesta foarte destabilizant.

Bani şi carieră

Dacă eşti într-o fază în care acorzi mai multă atenţie carierei, ar trebui totuşi să-ţi rezervi unele zile celor dragi şi altor activităţi neprofesionale. În caz contrar, există posibilitatea nici să nu realizezi ceva notabil, nici să nu le acorzi timpul dorit rudelor apropiate. Ia o pauză de la muncă.

Familie, prieteni şi cuplu

Familia şi partenerul s-a putea simţi destul de neglijate în acest weekend dacă petreci prea mult timp la serviciu, îţi iei prea mult de lucru acasă sau uzezi de aceleaşi obiceiuri comportamentale din planul profesional şi acasă. Îi va deranja cu siguranţă că eşti condescendent(ă) sau că nu eşti atent(ă).

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Ceva anume din evenimentele acestei sâmbete îţi activează unele nesiguranţe şi te face prea critic(ă) cu tine însuţi(ăţi). Este cât se poate de clar că eşti mai concentrat(ă) decât trebuie pe lucruri mărunte, care nu au importanţa pe care le-o acorzi tu. Încearcă să fii mai puţin dur(ă) cu tine.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi în această sâmbătă, trebuie să fii pregătit(ă) pentru eventualitatea în care primeşti sarcini de serviciu mai dificile decât te-ai aşteptat. Nu este de mirare aşadar că se tensionează atmosfera de la serviciu în căutarea celei mai bune soluţii pentru situaţiile cu care vă confruntaţi la locul de muncă.

Familie, prieteni şi cuplu

Stare de tensiune se resimte tot atunci şi în raport cu rudele apropiate. Diferenţele de mentalitate dintre tine şi rudele tale apropiate sau ale partenerului ies în evidenţă pe fondul aspectelor astrale formate în acea zi şi pot să ducă la replici acide şi reproşuri dureroase. Caută să înăbuşi conflictul.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

În ceea ce priveşte sănătatea, nu ai motive propriu-zise de a-ţi face griji. Starea ta de spirit ar putea fi în schimb afectată de unele temeri de ordin financiar. Te temi că unele investiţii pe care le-ai făcut s-ar putea solda cu unele pierderi pentru care nu te-ai pregătit sufleteşte.

Bani şi carieră

Domeniul financiar este un subiect fierbinte pe agenda acestui sfârşit de săptămână. Trebuie să ai mare grijă, mai ales sâmbătă, cum uzezi de resursele pe care ţi le-ai alocat zilele acestea. S-ar putea să sari calul şi să bagi mâna adânc în banii pentru săptămâna viitoare. Nu face acest lucru.

Familie, prieteni şi cuplu

Se solicită mult de la tine şi pe plan social, dar şi în raport cu partenerul şi copiii. Nu-i de mirare că te simţi ca un resort de care se trage de ambele capete. Trebuie să-ţi faci timp şi pentru prieteni şi pentru cei dragi, dar lasă şi pentru tine.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu prognozează nicio încercare pe acest plan, semn că te bucuri de un nivel de energie la cote normale în acest weekend. Dispui de liber arbitru total în ceea ce priveşte modul în care uzezi de timpul tău liber. Caută să te foloseşti cu folos de el făcând mişcare.

Bani şi carieră

În cazul în care te gândeai să te întâlneşti informal sâmbătă cu unii potenţiali colaboratori, poate ar fi mai bine să reprogramezi întrevederea. Întâmpini dificultăţi pe partea de realţionare şi chiar nu îţi doreşti ca ele să afecteze bunul mers al relaţiei pe care încerci să o stabileşti cu ei.

Familie, prieteni şi cuplu

De obicei, sfârşitul de săptămână implică şi rezolvarea unor chestiuni de ordin domestic de care nu ai reuşit să te ocupi în zilele care au trecut. S-ar putea să continui totuşi să le eviţi, iar partenerului nu-i va conveni deloc acest lucru. Pentru a evita o ceartă, nu le amâna.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că nu eşti într-o formă prea bună în acest weekend. De la oboseală şi o poziţie defectuoasă la birou, poţi experimenta probleme de spate. În ce priveşte starea emoţională, resimţi stresul la care ai fost expus zilele trecute. Este cât se poate de evident că trebuie să te odihneşti.

Bani şi carieră

Nu este un sfârşit de săptămână în care să recuperezi proiectele neterminate din ultimele zile sau să furi startul de luni. Există posibilitate să încurci lucrurile mai degrabă decât să le descurci şi să-ţi umfli inutil agenda de săptămâna viitoare. Încearcă să-ţi iei mintea de la chestiunile profesionale zilele acestea.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele sunt secretoase în legătură cu modul în care te vei înţelege cu prietenii şi familia în acest weekend. Astfel, putem deduce că nu se arată suprize neplăcute şi că totul decurge normal. Dispui de posibilitatea să faci orice ţi-ai propus pe acest plan, fără să ai parte de încercări.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

În acest weekend, nu se întrevăd suprize pe acest plan. Din câte se pare, bateriile tale sunt suficient de încărcate încât să te bucuri de un sfârşit de săptămână suficient de activ, fără a fi nevoie să contramandezi planurile care implică totuşi o anumită doză de solicitare la nivel fizic.

Bani şi carieră

Tot ceea ce îţi place fie te costă destul de scump, fie nu este tocmai pe gustul tău. Aşadar, decât să achiziţionezi lucruri care îţi afectează serios bugetul sau nu sunt tocmai ceea ce căutai, mai bine mai aştepţi câteva zile până găseşti acel ceva de care aveai realmente nevoie.

Familie, prieteni şi cuplu

Se arată un sfârşit de săptămână complicat la nivel sentimental. Lucrurile nu merg tocmai bine între tine şi partener pentru că vă doriţi lucruri diferite în acest moment. Gândiţi-vă dacă este ceva temporar, care ţine doar de acest weekend, sau este un simptom al unei stări de fapt mai serioase.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că nu se arată încercări din punct de vedere medical weekend-ul acesta, s-ar putea să fii cam îngândurat(ă) cu privire la unele chestiuni de ordin casnic sau familial. Din această pricină, s-ar putea să fii destul de absent(ă) şi să îţi piară cheful de distracţii la finele săptămânii.

Bani şi carieră

Se întâmplă lucruri importante în acest weekend, dar mai ales sâmbătă, în planul familial. Aşa că dacă ţi-ai luat de lucru acasă sau mergi la serviciu, ar fi cazul să ceri să pleci mai repede cu câteva ore acasă. Şi lasă treburile care nu sunt o urgenţă pe săptămâna viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul unor nativi(e), sâmbăta aceasta se pt contura unele probleme de sănătate ale unei rude apropiate sau intervin unele chestiuni gospodăreşti urgente care nu mai suportă amânare. Ele pot produce tensiune între tine şi partener, dar pentru a le depăşi, este nevoie să formaţi o echipă. Faceţi front comun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici