HOROSCOP de weekend, 25 - 26 mai 2019, cu Anca Martin: Zodiile care pot fi mai sensibile la sfârşitul acestei săptămâni

Sfârşitul acesta de săptămână se anunţă a fi unul fără surprize prea mari din partea astrelor. Merită însă menţionat faptul că duminică Luna din semnul Peştilor trasează un aspect armonios de trigon lui Marte din Rac, ceea ce face ca zodiile de Apă (Racii, Scorpionii şi Peştii) să fie sensibile şi cu intuiţia la cote ridicate.

2169 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 25 - 26 mai 2019, cu Anca Martin: Zodiile care pot fi mai sensibile la sfârşitul acestei săptămâni

HOROSCOP de weekend, 18 - 19 mai 2019, cu Anca Martin: Zodiile care fi mai sensibile la sfârşitul acestei săptămâni

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu-ţi programa activităţi fizice solicitante duminică dacă vrei ca nivelul tău de energie să ţină cu tine. În cazul în care îţi doreşti să întreprinzi o mică excursie, bine ar fi să o incluzi în agenda zilei de sâmbătă, când bateriile tale sunt încă suficient de încărcate pentru această călătorie.

Bani şi carieră

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn s-ar putea întâlni sâmbătă cu unele persoane de altă naţionalitate pentru a lega nişte colaborări importante. Astrele te sprijină când vine vorba de astfel de demersuri şi te ajută să finalizezi negocierile într-un mod care îţi este extrem de avantajos. Caută s-o cultivi în continuare.

Familie, prieteni şi cuplu

Indicat ar fi ca duminica aceasta să-ţi faci timp pentru cei dragi. Familia te aşteaptă de multă vreme să le treci pragul şi să-i vizitezi. Cu siguranţă aveţi multe să vă povestiţi, iar reîntâlnirea cu rudele îţi va reda zâmbetul pe buze. Fă-le surpiza de a merge pe la ei.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne oferă prea multe date despre cum te-ai putea simţi weekend-ul acesta, dar se poate deduce faptul că duminica aceasta ai o atitudine optimistă şi o stare de spirit bună care îţi permit să te ocupi de toate angajamentele pe care ţi le-ai luat la finele acestei săptămâni.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să te apropii mai mult de unele persoane cu care intenţionezi să derulezi afaceri, s-ar putea să apară oportunitatea de a vă întâlni informal duminica aceasta. Caută să nu ratezi această oportunitate pentru că s-ar putea să nu reuşiţi să vă vedeţi apoi decât într-un mediu mai protocolar.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de duminică pare a fi una mai mult decât potrivită pentru întâlnirile cu prietenii, indiferent dacă le-aţi programat de mult sau sunt ad-hoc, în urma unui telefon dat la momentul potrivit. Nu pierde ocazia de a te vedea cu ei, mai ales dacă nu v-aţi vizitat de multă vreme.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Starea ta de bine este de necontestat, dar s-ar putea să depindă mai mult decât ţi-ai dori de cei din jurul tău, de validările lor şi până la urmă, de felul în care se simt ei. Poate ar fi bine să cauţi alte resurse care să-ţi alimenteze starea de bine.

Bani şi carieră

Pot apărea oportunităţi financiare demne de luat în seamă duminica aceasta, iar dacă se ivesc, nu da înapoi. Este drept că nu te bucuri de prea mult timp liber perioada aceasta, dar ar fi păcat să-ţi scape astfel de ocazii de a-ţi suplimenta veniturile relativ repede şi fără mult efort.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de sâmbătă este mai mult decât potrivită pentru mini-excursii cu partenerul în afara localităţii, pentru un pelerinaj la locuri sfinte cu copiii sau pentru orice fel de alte activităţi care vă hrănesc mintea şi spiritul. Caută să te îngrijeşti şi de aceste aspecte dacă conştiinţa ta o cere insistent.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta ai o formă de invidiat, mai ales din punct de vedere mental, semn că eşti pregătit(ă) pentru săptămâna viitoare încă din ultima zi a acestui weekend. Cu toate acestea, nu te înhăma la activităţi grele azi. Poate nu-ţi vine a crede, dar mai ai nevoie să te refaci.

Bani şi carieră

Se anunţă unele oportunităţi de rotunjire a bugetului sâmbăta aceasta. Poate că nu implică sume prea mari, dar este cât se poate de cert faptul că nu-ţi cade deloc rău să amortizezi unele cheltuieli de weekend-ul acesta încă de pe acum. Trebuie doar să nu depăşească profiturile când tragi linie.

Familie, prieteni şi cuplu

Călătoriile ar trebui să se situeze în fruntea listei tale de priorităţi la sfârşit de săptămână. Dacă nu ai ieşit de vineri cu cel drag în afara localităţii, poate nu ar strica să vă puneţi la drum în dimineaţa zilei de sâmbătă. Mai aveţi timp să evadaţi din jungla urbană.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

În utima zi de weekend, de dorit ar fi să eviţi acele activităţi care te aduc în medii zgomotoase unde trebuie să fii sufletul petrecerii. S-ar putea să simţi nevoia de a lua o pauză de la această ipostază şi de a te concentra pe tine şi gândurile tale o zi.

Bani şi carieră

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat profesional sau derulezi o afacere cu persoana iubită, s-ar putea ca duminică să fie nevoie să vă găsiţi timp pentru a vă ocupa de chestiuni urgente. Ele ar putea implica şi câştiguri, suficient de mari încât să nu-ţi pară rău.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele sunt de partea ta sâmbăta aceasta dacă vrei să abordezi în sfârşit pe acel cineva care ţi-a atras atenţia. Până şi cei(le) implicaţi(te) în relaţii consacrate sunt îndemnaţi de astre să-şi găsească timp pentru o întâlnire romantică, aşa ca pe vremuri, cu persoana iubită. Vă va face foarte bine.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele par să nu te influenţeze pe partea de sănătate weekend-ul acesta. Aşadar, s-ar putea ca, din acest punct de vedere, să fie un sfârşit de săptămână ca oricare altul, în care încerci să-ţi faci timp şi să-ţi aduni forţele pentru tot ceea ce ţi-ai propus să faci zilele acestea.

Bani şi carieră

Ziua de duminică este perfectă pentru a dezbate cu partenerul de afaceri şi/ sau de viaţă ce activităţi aţi putea întreprinde pentru a vă spori profiturile sau a ţine pasul cu piaţa. Va fi cel mai probabil o conversaţie relaxată care vă şi permite să tatonaţi terenul pentru iniţiative viitoare.

Familie, cuplu şi prieteni

Preocupă-te sâmbăta aceasta de activităţile gospodăreşti, astfel încât duminică să ai timp de ieşit cu partenerul şi cu prietenii ori de a face o plimbare binevenită în afara localităţii. Cu cât îţi manageriezi timpul mai bine, cu atât mai multe reuşeşti să faci într-un timp scurt, de doar câteva zile.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Din câte se pare, astrele nu prea sunt dispuse să ne ofere indicii despre cum te va trata weekend-ul din acest punct de vedere. Pregăteşte-te totuşi pentru orice şi caută să laşi loc imprevizibilului în programul tău, fie că-ţi aduce evenimente plăcute sau mai puţin plăcute în zilele care urmează.

Bani şi carieră

Într-un mod sau altul, furi startul de la serviciu duminica aceasta. Poate că ţi-ai luat de lucru acasă ori chiar treci pe la muncă pentru câteva ore. Cert este că te eliberezi de stresul că nu vei reuşi să le faci pe toate câte ţi le-ai propus la începutul săptămânii.

Familie, preieteni şi cuplu

Astrele nu se bagă în planurile tale de weekend săptămâna aceasta, dar merită menţionat faptul că favorizează întâlnirile romantice şi ieşirile cu copiii sâmbătă. S-ar putea să te distrezi mai tare decât te-ai aşteptat şi să repeţi experienţa cât de devreme se poate. Organizează mai des activităţi cu cei dragi.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Mentalitatea ta de învingător se activează şi în weekend, atunci când nu vrei să ratezi nimic din ceea ce ţi-ai propus să faci în acest sfârşit de săptămână. S-ar putea ca nivelul tău de sensibilitate să fie mai crescut, dar acest lucru nu te face mai puţin puternic(ă) decât eşti.

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă este una potrivită pentru a face investiţii în plan locativ. Poate că nu va fi cazul de redecorări sau amenajări în toată puterea cuvântului, ci doar de achiziţionarea unor lucruri de care aveai cu adevărat nevoie perioada aceasta. Ai grijă totuşi să nu cheltuieşti mult prea mult.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă intenţionezi ca tu şi partenerul de viaţă să faceţi ceva special împreună, cea mai bună zi de rezervat pentru voi doi este, fără doar şi poate, cea de duminică. Tot ceea ce vă doriţi să întreprindeţi iese aşa cum aţi sperat şi vă aduce mai aproape unul de altul.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Vesel(ă) şi pus(ă) pe distracţie eşti doar sâmbăta aceasta, deoarece în ultima zi de weekend îşi doreşti mai degrabă să te relaxezi şi să stai deoparte de agitaţia ieşirilor cu un număr mare de persoane. Nu trebuie să te simţi vinovat(ă) dacă simţi nevoia să-ţi oferi câtva timp ţie însuţi(ăţi).

Bani şi carieră

S-ar putea ca ziua de sâmbătă să-ţi ofere oportunitatea să te vezi în afara serviciului sau să te întâlneşti pe holurile companiei cu o persoană cu care voiai de mult să vorbeşti ceva important. Foloseşte-te de acest prilej pentru a-i expune o idee la care te gândeai de multă vreme.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica este despre familie în cazul tău, mai ales dacă o rudă apropiată s-a confruntat cu probleme de sănătate sau de altă natură. Caută să-ţi faci timp să-i vizitezi pe cei dragi şi să te interesezi de soarta lor. Nu-ţi imaginezi cât de bine le va face să te vadă.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele se abţin de la a da informaţii despre cum îţi va merge weekend-ul acesta din punct de vedere al bunăstării fizice şi mentale, dar se poate trage concluzia din aspectele astrale de zilele acestea că bateriile tale sunt suficient de încărcate pentru a nu fi nevoie să-ţi schimbi planurile.

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta ar putea apărea din neant oportunităţi de a-ţi suplimenta bugetul chiar în weekend şi chiar de a valorifica unele economii pe care le-ai realizat până acum. Duminică, astrele se asigură că orice discuţie purtată cu un eventual colaborator sau client se vor finaliza exact aşa cum ai sperat.

Familie, prieteni şi cuplu

Fă-ţi timp să ieşi cu prietenii şi cu persoana iubită duminica aceasta. Fie că este vorba de un double date sau de o întâlnire cu gaşca unde te acompaniază cel drag, cert este că vă veţi distra cu toţii copios. Dacă eşti single, amicii ţi-ar putea face cunoştinţă cu cineva.

Vărsător

Bonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău astrele nu influenţează direct acest aspect al vieţii tale, dar cât Luna se află în semnul naşterii tale, adică pe tot parcursul zilei de sâmbătă, poţi fi sigur(ă) că nu-ţi lipsesc nici energia, nici optimismul. Ba chiar s-ar putea să-i molipseşti pe toţi cu pozitivismul tău.

Bani şi carieră

În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, s-ar putea ca ziua de duminică să le aducă oportunităţi de câştig însemnate dacă sunt dispuşi(se) să sacrifice o parte din timpul lor liber. Sâmbătă, concentrează-te pe rafinarea unor strategii cu bătaie lungă şi cere opinia celor cu care eşti implicat(ă) într-un proiect.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă printre angajamentele tale nu se numără ieşirile cu prietenii sâmbătă, poate n-ar strica să-ţi revezi agenda de weekend şi să-i introduci în program. Duminică, un apropiat ţi-ar putea cere un împrumut. Nu te expui la niciun risc dacă îl ajuţi să treacă peste această perioadă mai stresantă financiar vorbind.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbătă, cât Luna se va mai afla în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să fii destul de vlăguit(ă) şi fără prea mult chef de a ieşi din casă, dar duminică, atunci când intră în semnul naşterii tale, aşteaptă-te să-i iei pe toţi prin surprindere cu energia ta.

Bani şi carieră

Nu se întrevăd schimbări prea mari pe acest plan pentru tine, dar se poate ca duminică să intri în contact cu oameni care vor avea un impact pozitiv asupra evoluţiei tale profesionale. S-ar putea ca lucrurile să meargă ceva mai greu, dar relaţia cu ei va fi importantă pentru tine.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele îţi stimulează pofta de flirt duminica aceasta, prilej numai bun să-l surprinzi plăcut pe partener, să găseşti o modalitate de a te face văzut(ă) de acea persoană pe care o placi sau de-a ieşi şi a tatona scena de dating din oraşul tău. Ai mai multă încredere în tine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici