HOROSCOP de weekend, 3 - 4 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea un final de săptămână excelent

Sâmbătă, se formează un Mare Trigon pe semne de Pământ între Luna din Fecioară, Uranus din Taur şi Saturn retrograd din Capricorn, care face ca zodiile aparţinătoare acestui element (Taur, Fecioară şi Capricorn) să se bucure de premisele unui weekend excelent.

3463 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 3 - 4 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea un final de săptămână excelent

HOROSCOP de weekend, 3 - 4 august 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea un final de săptămână excelent

Semnelor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) le dă, în schimb, de furcă aspectul tensionat de opoziţie dintre Lună şi Neptun retrograd din Peşti. Cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) au şi ele parte de provocări din partea careului format de Lună cu Jupiter retrograd din Săgetător. Ziua de duminică se arată însă mai liniştită: trigonul dintre Lună şi Pluto retrograd favorizează zodiile de Pământ, iar cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) se bucură de influenţa pozitivă a intrării Lunii în Balanţă.
 

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Seara zilei de sâmbătă s-ar putea să nu te găsească în cea mai bună formă a ta. Dacă ai lucrat până această zi înclusiv, s-ar putea ca organismul tău să fi ajuns să se resimtă. Ţi-ar prinde mai bine să te odihneşti sâmbăta aceasta decât să ieşi în companii zgomotoase.

Bani şi carieră

De randament ridicat poţi da dovadă sâmbătă toată ziua, dar şi în primele ore ale zilei de duminică, indiciu cum că dacă vrei să recuperezi nişte restanţe la muncă sau intenţionezi să-ţi uşurezi programul pe luni, poţi liniştit(ă) să te ocupi (şi) de treburi profesionale cândva la finele acestei săptămâni.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică dup-amiază, Luna poposeşte în casa relaţiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe viaţa sentimentală. De asemenea, prezenţa acestui astru în acest sector îţi potenţează calităţile de gazdă, prilej numai bun să inviţi lume pe la tine în ultima zi a acestui final de săptămână.

 

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

La orele amiezii, duminică, Luna ajunge în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, semnalându-ţi că a venit vremea să mai vezi şi de tine. Dacă poţi, anulează-ţi planurile pentru seara ultimei zile de weekend şi propune-ţi să te relaxezi acasă şi să te pui la somn ceva mai devreme.

Bani şi carieră

Ţi-ar putea fi destul de greu sâmbăta aceasta să te decizi dacă să investeşti în hobby-urile tale sau în planurile de lungă durată. Indicat ar fi să optezi pentru cele dintâi, mai ales dacă nu ţi-ai satisfăcut niciun hatâr de multă vreme. Meriţi să te răsfeţi din când în când.

Familie, prieteni şi cuplu

Atât sâmbătă, cât şi duminică, se creează contextul astral propice pentru a-l scoate pe cel drag în oraş sau de a invita pe acel cineva special la o cină romantică. E drept că-ţi rămâne mai puţin timp de petrecut cu prietenii, dar nu vei regreta momentele în compania persoanei iubite.

 

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne oferă prea multe detalii despre nivelul de energie de care te bucuri weekend-ul acesta. Există totuşi indicii că stai bine cu moralul, cu toate că bateriile-ţi sunt aproape descărcate. Este foarte important aşadar să aloci suficient timp odihnei la finalul acestei săptămâni. Rezervă-ţi orele necesare pentru somn.

Bani şi carieră

În principiu, ai putea să te motivezi să mai faci nişte treabă sâmbăta aceasta sau în dimineaţa zilei de duminică, dar reproşurile familiei cu privire la timpul alocat muncii s-ar putea să te descurajeze în prima dintre cele două zile menţionate. Aşa se face că nu realizezi mare lucru-n weekend.

Familie, prieteni şi cuplu

De duminică seară începând, Luna tranzitează casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să ieşi cu persoana iubită şi cei mici la un film sau la o plimbare prin parc. Cu toate că sunt activităţi care nu implică vreun cadru special, vă vor prinde bine.

 

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbătă la prânz, s-ar putea să nu te simţi prea bine. Acest lucru s-ar putea datora faptului că ai mâncat ceva care nu ţi-a căzut bine şi pe fond de oboseală, ţi-a afectat tranzitul intestinal. O plimbare sau o tură cu bicicleta te-ar putea ajuta să te repui pe picioare.

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă este una propice întrevederilor de afaceri, indiferent dacă sunt formale sau informale. Dar pentru a te bucura de poteţialul ei, trebuie să-ţi formezi o strategie pentru a gestiona cât mai eficient diferendele de opinie. În caz contrar, se poate ajunge la dezbateri aprinse care nu duc niciunde.

Familie, prieteni şi cuplu

De sâmbătă până duminică, resimţi puternic tensiunea experimentată în raport cu ceilalţi. Ea s-ar putea face simţită şi în relaţie cu partenerul cândva în cursul zilei de sâmbătă. Duminică dup-amiază, în schimb, intră Luna în casa familiei şi readuce liniştea, buna dispoziţie şi diplomaţia în sânul familiei. Ţine de ele.

 

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbătă, la orele amiezii, s-ar putea să nu te simţi prea bine. Căldura de afară amestecată cu oboseala îţi spun, în final, cuvântul şi te introduc într-o stare de moleşeală din care cu greu îţi vei reveni până la căderea serii acelei zilei. Dacă organismul îţi cere odihnă, nu-l ignora.

Bani şi carieră

Aceeaşi zi este una extrem de potrivită pentru a te întâlni cu potenţiali colaboratori sau clienţi, dar nu aduce în discuţie aspectul financiar. S-ar putea ca sumele care se vehiculează să nu te mulţumească şi ar fi păcat să bateţi palma pe ele. Mai aşteaptă puţin până abordezi subiectul acesta.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, Luna ajunge în casa rudelor apropiate şi a prietenilor vechi din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi de dorit ca, în seara acestei zile, să-i inviţi undeva în oraş sau la tine la un pahar de vin. Aveţi, cu siguranţă, multe să vă povestiţi din ultima perioadă.

 

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, n-ai avea motive să-ţi faci griji că nu dispui de prea multă energie weekend-ul acesta. Alte evenimente şi-ar putea pune însă amprenta pe bunăstarea ta la nivel fizic şi mental: unele conflicte cu familia şi/ sau partenerul riscă să-ţi influenţeze starea de spirit în cursul zilei de sâmbătă.

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta se creează cadrul astral cel mai potrivit pentru brainstorming-uri cu clienţii, colaboratorii sau asociaţii, dar aşteaptă-te ca lucrurile să ia, la un moment dat, o întorsătură nefericită. Nu te angaja în dezbateri dacă nu te ţin pingelele să le duci la bun sfârşit în condiţii de fairplay absolut.

Familie, cuplu şi prieteni

Dacă nu se manifestă tensiune pe plan profesional sâmbătă, fii sigur(ă) că nu scapi la nivel sentimentală. În cel mai rău caz, ai parte de ambele scenarii, deci caută să nu pui gaz pe joc şi condu discuţiile în direcţia unei concluzii care să te satisfacă pe tine şi partener.

 

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu energia, nu stai prea strălucită weekend-ul acesta, iar din păcate, starea ta de spirit nu vine să compenseze pentru lipsa resurselor fizice necesare unor activităţi mai solicitante. Dacă prima situaţie se datorează serviciului, cea de-a doua are legătură cu unele zvonuri care ţi-au creat o dispoziţe nu prea bună.

Bani şi carieră

Nu există nimic care să sugereze că nu te-ai putea îndeletnici cu unele treburi profesionale sâmbăta aceasta. S-ar putea totuşi să nu faci o treabă prea bună şi să fie nevoie să o refaci cu proxima ocazie. Aşadar, decât să lucrezi de două ori, mai bine o dată şi bine.

Familie, preieteni şi cuplu

Şarmul şi carisma ta se potenţează pe fondul intrării Lunii în semnul naşterii tale de duminică dup-amiază, semn că dacă urmăreşti să impresionezi, un grup de persoane sau pe cineva special, caută să atragi atenţia asupra ta în cursul acelei zile şi fă o impresie bună. Nu vei trece neobservat(ă).

 

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Seara zilei de duminică, atunci când Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să fii uşor melancolic(ă) sau poate chiar posomorât(ă) din pricina unor probleme pe plan sentimental. Gândeşte-te bine dacă chiar te confrunţi cu o situaţie neconfortabilă sau nu cumva exagerezi proporţiile unei replici pripite.

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă este una ideală pentru networking, şedinţe de creaţie sau planificare a unor strategii pe termen lung în cadrul proiectului în care eşti implicat(ă). Poţi avea însă tendinţa de a-ţi impune prea agresiv punctul de vedere, fără a-i asculta suficient pe aceia cu care te-ai întâlnit să discuţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Viaţa ta socială este plină perioada aceasta, dar pentru că te focusezi prea mult asupra ei, s-ar putea să pierzi din vedere mici bucurii din planul sentimental sau în raport cu copiii. E drept că simţi nevoia timpului petrecut cu prietenii, dar dacă-ţi ordonezi agenda, le poţi face pe toate.

 

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, n-ai avea motive să-ţi faci grijă că nu dispui de energie la finalul acestei săptămâni. Dar cum există multe ucruri care ţi-ar putea acapara atenţia weekend-ul acesta, trebuie să nu uiţi să te mai şi odihneşti. Îţi poate părea o pierdere de vreme, dar organismul tău are nevoie.

Bani şi carieră

În cazul în care munceşti weekend-ul acesta sau ai posibilitatea să vii la serviciu câteva ore în plus, află că nivelul de randament de care te bucuri sâmbăta aceasta îţi permite să faci progrese notabile în tot ceea ce întreprinzi. Familia ţi-ar putea pune însă piedici dacă se simte neglijată.

Familie, prieteni şi cuplu

Implicarea ta la nivel familial şi/ sau gospodăresc a fost destul de redusă în ultima perioadă, iar dacă nu încerci să te revanşezi weekend-ul acesta, s-ar putea ca relaţia ta cu cei dragi să aibă destul de mult de suferit. Caută să petreci mai mult timp de calitate cu ei.

 

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Ziua de sâmbătă pare să nu te găsească într-o dispoziţie prea bună, fapt care se datorează, cel mai probabil, unui cuvânt care ţi-a fost adresat la nervi şi pe care l-ai luat mult prea personal. Indiferenţa nu este o calitate, dar în anumite momente, te poate salva de la dezamăgiri.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să te întâlneşti cu persoane importante din sfera ta profesională în cursul zilei de sâmbătă, este vital să te deschizi unor puncte de vedere diferite de ale tale. Provocarea în acest scenariu este aceea de a găsi numitorul comun care poate constitui baza unor discuţii ulterioare mai punctuale.

Familie, prieteni şi cuplu

Riscă să se contureze sâmbăta aceasta unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. S-ar putea ca ele să nu pornească de la o nepotrivire de caracter sau de la faptul că s-a mai domolit flama. Problema constă în faptul că vă legaţi prea mult de aspecte mărunte, fără importanţă.

 

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna poposeşte duminică în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca, după orele prânzului, să te bucuri de acea stare de spirit jovială şi pozitivă pe care nu ai prea simţit-o în restul finalului de săptămână. Ţine de ea şi în zilele următoare.

Bani şi carieră

Dacă nu eşti în apele tale sâmbăta aceasta, nu porni la cumpărături. Poţi avea tendinţa de a umple golul pe care îl resimţi cu achiziţii de care nu aveai cu adevărat nevoie în această perioadă. Propune-ţi să cheltuieşti o sumă fixă weekend-ul acesta şi nu te abate de la ea.

Familie, prieteni şi cuplu

Nu te încrede prea mult în prieteni weekend-ul acesta şi nu te baza prea mult pe intervenţia lor în anumite chestiuni. S-ar putea să nu fie acolo când ai nevoie de ei, iar motivele par destul de bine întemeiate. Au şi ei angajamentele lor pe care trebuie să le respecte.

 

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna în casa trăirilor celor mai profunde, s-ar putea ca, de duminică dup-amiază încolo, să te încerce unele sentimente contradictorii vis-a-vis de unele situaţii de cuplu. Ceva din comportamentul celui drag îţi displace, dar s-ar putea să nu-ţi dai seama încă despre ce anume este vorba. Cercetează mai atent.

Bani şi carieră

Dacă intenţionezi să pui bazele unui proiect colectiv şi te întâlneşti cu eventualii coechiperi sâmbăta aceasta, pregăteşte-te moral ca ei să nu fie de acord cu toate propunerile tale. Cu toate acestea, nu intra în dezbateri decât dacă îţi asumi de la bun început că iei ceva din sugestiile lor.

Familie, prieteni şi cuplu

O atmosferă similară s-ar putea contura şi în familie, unde trebuie să fii la fel de dispus(ă) să ajungi la un numitor comun. nu poţi face casă bună cu cineva dacă nu ai răbdare să le auzi opiniile şi nu iei în calcul atunci când se iau unele decizii importante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici