Video Meteo #azi 12 iulie: Încă o zi răcoroasă. De mâine se încălzeşte uşor. Pe litoral, vreme urâtă cu maxime de doar 24 de grade

Vremea rămâne şi azi răcoroasă iar la munte şi în sud-est sunt prognozate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

825 afișări

ROMÂNIA

Vântul va sufla slab şi moderat iar maximele termice se vor încadra între 20 şi 29 de grade.

La noapte mai sunt prognozate ploi în partea de nord-vest a ţării. În rest, cerul va fi variabil iar vântul va sufla moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, uşor mai scăzute în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

În Bucureşti vremea va fi frumoasă azi, cu o maximă de 27 de grade şi cer mai mult senin. Mâine temperatura mai creşte până la 29 de grade, dar seara şi noaptea cresc şansele de precipitaţii. Ziua de duminică va aduce instabiliate atmosferică şi răcirea vremii. Se vor înregistra averse, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Maxima zilei va fi de doar 25 de grade.

LITORAL

La malul mării temperaturile rămân sub cele normale pentru această perioadă, între 23 şi 25 de grade. Vântul va sufla cu intensificări şi sunt pronozate averse cu tunete şi fulgere. La noapte cerul devine mai mult senin iar minima va fi de 15 grade Celsius.

PROGNOZA PENTRU TREI ZILE

Week-end-ul care urmează readuce instabilitatea atmosferică în majoritatea regiunilor. Temperatura maxima va ajunge sâmbătă la 30 de grade, dar vor fi furtuni puternice în vest, centrul, nord şi la munte. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi izolat este posibil să cadă şi grindina. Duminică ploile se extind în aproape toată ţara iar maximele nu vor mai trece de 26 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici