Video Meteo #azi 16 iulie: Ploile se restrâng, temperaturile încep să crească. Cum va fi vremea pe litoral

De azi, ploile se restrâng. Sunt posibile averse la munte, în centru şi sud. În rest, cerul va fi variabil, mai mult noros.

693 afișări

ROMÂNIA

Temperaturile diurne cresc de azi, dar vremea se va menţine tot mai rece decât ar fi normal pentru mijlocul lunii iulie. Maximele termice se vor încadra între 21 şi 27 de grade Celsius.

La noapte şansele de precipitaţii sunt reduse. Cerul va fi variabil, noros în centru şi est, şi mai mult senin în vestul ţării. Minimele termice se vor încadra între 10 şi 19 grade, chiar mai scăzute în depresiuni unde va apărea şi ceaţa.

BUCUREŞTI

În Capitală vremea se încălzeşte de azi. Temperatura diurnă va fi de 26 de grade iar pe parcursul zilei este posibil să plouă sab. Mâine maxima zilei va ajunge la 28 de grade Celsius iar cerul va fi mai mult senin. Joi temperaturile ajung la valori normale pentru această perioadă, iar cerul va fi mai mult senin.

LITORAL

La malul mării vremea se păstrează rece şi instabilă. În a doua parte a zilei sunt prognozate ploi scurte, cu descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Temperatura maximă nu va depăşi 24 de grade Celsius. La noapte cerul se menţine mai mult noros, iar minima va fi de 18 grade.

PROGNOZA PENTRU TREI ZILE

Vremea se încălzeşte în urmăroarele zile în toată ţara. Mâine cerul va fi variabil, mai mult senin, dar la munte şi în nordul ţării, pe arii restrânse, sunt posibile averse şi descărcări electrice. Maxima zilei va ajunge la 30 de grade în sudul Olteniei. Joi temperaturile vor creşte până la 32 de grade, dar noaptea vor apărea ploile în nord-vestul ţării. Minimele nocturne se vor încadra între 8 grade în depresesiuni şi 20 de grade pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici