Video Meteo #azi 24 iunie: Săptămâna debutează cu vreme caldă şi instabilă/ Maximele termice ale zilei

Săptămâna debutează cu vreme extrem de caldă dar instabilă. În sud-estul şi estul ţării maximele vor ajunge la 34 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

534 afișări

ROMÂNIA

În a doua parte a zilei în majoritatea regiunilor se vor înregistra furtuni, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor fi însemnate. 27 de grade sunt prognozate la Târgu-Jiu, Craiova şi Sibiu, 28 la Timişoara, 29 la Oradea şi 32 de grade la Galaţi.

La noapte cerul va fi variabil, mai mult noros în centru şi Moldova, dar şansele de precipitaţii sunt reduse. Minimele termice se vor încadra între 13 şi 25 de grade, cu 17 grade la Cluj-Napoca şi Sibiu, 19 la Piatra Neamţ şi Iaşi şi 23 de grade la Constanţa.

BUCUREŞTI

În Capitală săptămâna începe cu vreme călduroasă şi disconfort termic accentuat la orele amiezii. Cerul va fi variabil dar se va înnora spre seară când sunt anunţate ploi în averse cu descărcări electrice. Acelaşi regim termic se păstrează şi în zilele următoare, căldură la prânz şi ploi torenţiale spre seară. Maximele vor fi de 31 de grade, iar minimele de 18.

LITORAL

Foarte cald va fi azi şi la malul mării, unde temperatura va urca până la 30 de grade iar indicele temperatură-umezeală va trece de pragul critic de 80 de unităţi. Apa mării se menţine foarte caldă, 27 de grade. În a doua parte a zilei sunt posibile averse cu descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări. Maxima zilei va fi de 31 de grade, iar la noapte se vor înregistra 22 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici