Video Meteo #azi 30 iulie: Maxime de 33 de grade, averse şi vijelii in nord, nord - vest şi centru

Vremea va fi călduroasă în mare parte a ţării, cu temperaturi maxime cuprinse intre 28 si 33 de grade.

568 afișări

ÎN ŢARĂ

În a doua parte a zilei, în nord-vest, centru şi nord sunt prognozate averse, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. Cantitãţile de apã vor fi mai însemnate mai spun meteorologii.

La noapte, cerul devine mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Izolat, în zonele montane, mai sunt posibile ploi slabe. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 17 si 23 de grade.

ÎN BUCUREŞTI

În Bucureşti, de azi cresc iar temperaturile. Cerul va fi azi variabil, cu înnorări dimineaţa şi la prânz, dar posibilitatea de aparitie a ploilor va fi destul de redusă. Mâine, vremea devine caniculară iar disconfortul termic se va accentua. Spre seară sunt posibile averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Joi, vremea se răcoreşte iar in prima parte a zilei sunt posibile ploi de scurtă durată si descărcări electrice.

PE LITORAL 

Pe litoral, vremea se menţine călduroasă, cu cer variabil şi temperaturi maxime de 30 de grade. Noaptea cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile minime pot atinge valori de 22 de grade.

VREMEA ÎN URMĂTOARELE 3 ZILE

Mâine, vremea devine călduroasă în mare parte a tării cu maxime ce ajung la 35 de grade. În sud şi sud-est disconfortul termic se va accentua. La deal şi la munte, în schimb, după-amiaza va ploua torenţial, vântul va sufla cu putere şi este posibil să cadă şi grindină. Joi, temperaturile mai scad puţin dar va ploua în majoritatea regiunilor. Temperaturile minime din următoarele nopţi se vor încadra între 13 si 22 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici